Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките и предупрежденията на потребителите за компанията KLM Ltd?
-
Каква информация има за компанията, която предлага почивки и томбола с награди?
-
Какви са преживяванията на потребителите с авиокомпанията KLM?
-
Какви са изискванията за участие в промоциите на KLM Ltd?
-
Какви са действителните преживявания на хората, които са използвали услугите на KLM за почивка в Тенерифе?

.И аз като повечето форумци,имах съмнение относно тази презентация и проведох няколко разговора(по точно имейли)с г-н June Barker от Regency Resorts/Тenerife-Spain/.Фирма KLM е техен представител за България,като съдействат,както при закупуването на билети така и при пристигане в Тенерифе да ви поеме техен преставител и да ви транспортира до хотела който сте избрали.От имеилите разбрах,че докато не се насрочи дата за тази почивка,не се превеждат пари към Regency Resorts.Връщам се към самолетните билетите,ако искате да ви съдейства представител от Call center-02 4395046/Таня/.подробно обясняват какви са летищните такси застраховка и крайна цена на билета.

Това, че КЛМ издават касови бележки, не доказва факта, че те вършат законова дейност, като взимат пари за безплатни услуги, предлагани от трети лица. Но на мен ми е интересно RCI как действат в други държави - дали допускат подобни недоказани местни фирмички да бъдат техни представители и затова мисля,че хора като Bled могат да ни бъдат много полезни в разследването