Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 979
  • 837
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А що се отнася до транспортните разходи до о-ва - от която и държава да Ви предложат този тип настаняване транспорта все си и личен разход Peace

Разбира се. Simple Smile Само дето обикновено биеш пътя, за да видиш и усетиш нещо особено приятно, а не канарските хлебарки.  Peace

# 106
  • София
  bouquet

Благодаря ти Mi6i! Ще се радвам ако се сетиш името на селцето с морската храна да го споделиш, защото и ние сме големи почитатели на тази кухня. Картинга също ми звучи добре и до сега не бях чувала за наличието на такъв там. Аз, вероятно, наравно с малчуганите ми също бих се забавлявала много.

# 107
  bouquet

Благодаря ти Mi6i! Ще се радвам ако се сетиш името на селцето с морската храна да го споделиш, защото и ние сме големи почитатели на тази кухня. Картинга също ми звучи добре и до сега не бях чувала за наличието на такъв там. Аз, вероятно, наравно с малчуганите ми също бих се забавлявала много.

Ще чакаме отзиви и от теб като се върнете,дано всичко е наред, стискам палци,вие отивате с деца дано няма премеждия, ние още не сме решили кога да ходим,незнам защо се мотаме ми не решим дата и да търсим билети.... Close

# 108
И аз да напиша нещо.KLM представляват и работят и с така наречената "дъщерна" фирма Holliday marketing ,май беше.Намират се на един адрес и офиси.Всичко е по ръба на закона.Мазнят се и т.н.,докато те котнат с парички.Пипнат ли някаква сума,вече злобеят и заплашват,ако по някаква причина искаш да се откажеш.Правят всичко възможно да не ти върнат парите,дори и да отидеш на другият ден.Или поне да не върнат всичките.Били превели вече сумата.Ама как са я превели,като ти нямаш дата?!Истинска мъка и нерви!Мога да кажа,че са адски обучени и некоректни.Даже презентатора им се изпусна,че вече не било договор,а споразумение,за да не може по закона да си искаш парите в 14 дневен срок.Да не говорим,че излиза адски скъпо тая почивка.

# 109
От вчера вече 4 пъти ми звънят да ми правят проучване за Почивките на бг. Фирмата обаче е с друго име!!! Или са се преименували или някой друг е решил да работи по тая схема Close Понеже нямах време да ги слушам ги отрязах, но ако пак звъннат поне ще се постарая да им запомня името Wink

# 110
Е да де,HMS се назовават,но са едно с KLM.Идеята е да впримчат максимум хора за почивка и да направят оборот за година.Сметнете-1000 х 800 лв. каква сладка сума става.А взимат и от другите услуги комисионна,та така.Можем да ги елеминираме само като се разтръби за тях и че предлагат плащане за нещо,което е безплатно и с рекламна цел.Или ако ходите на презентация,да не се дава капаро в никакъв случай,а да се премисли и после,който му харесва да заминава.Но не може да те пресират там,а после да не ти върнат парите,че и да заплашват.А като се склонят ,казват,че ще ти ги преведат по сметка,но след 30 РАБОТНИ дни.Значи,ти на място трябва да реагираш на часа,а те след 2 месеца.Е,това ако не са мошеници-здраве!

# 111
Щом не са изпълнили договора си да ви настанят в луксозен хотел, защо не сте изказали лошите си впечатления по време на презентацията, на която вероятно присъстват мениджъри от водещата фирма, която ви е настанила. Нека всички присъстващи чуят!
Почивката се води за ``безплатна`` и там на място почти нищо не може да се направи. Общо взето тези от КЛМ България нямат нищо общо от момента в който стигнете. Тъй, като аз исках да видя стаята преди да се настаниме  отговора на рецепциониста беше ``you are here for free`` - така че....Слава богу ние сме имали късмет, защото за тези пари и на друго място да бяхме наели щеще да е същото, но нашето си беше съвсем ОК. Ние сме с добри впечатления  най-вече от о-ва, в хотела само спяхме - не сме се задържали там,като изключиме целият ден изгубен в тази презентация Close Така наречените представители имат интерес само да Ви продадат нещо / естествено решението трябва да е на мига/, за съдействие - бих казала, че въобще не може да се разчита. На всичкото отгоре нашият беше супер неинформиран. Добре, че ние сме достатъчно  грамотни и пътували, та въобще не сме и разчитали на него.

А що се отнася до транспортните разходи до о-ва - от която и държава да Ви предложат този тип настаняване транспорта все си и личен разход Peace

Mi6i би ли казала вие къде бяхте настанени? Ще съм ти много благодарна, ако споделиш и малко повече инфо относно преживяването ви там, както и впечатления. На нас ни предстои след около 2 седмици да заминием и това за хлебарките определно ме притесни, ама много, наистина  Sad

Очакваме ви да се завърнете  с много отзиви ,защото никой не е писал подробно  !
 #Crazy

# 112
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile В началото бях малко скептична, но въпреки това решихме да рискуваме. Пътувахме януари месец, защото като цяло тогава самолетните билети са по-евтини, отколкото през лятото или по празници. Останах очарована от острова, наистина райско място! Такива гледки, такова нещо не съм и сънувала... Вярно че и в нашата мила родина имаме страхотна природа, но е хубаво човек да разгледа и други кътчета, защото има не по-малко очарователни от нашите. Относно храната.. спокойно може да се нахраните за горе долу същите пари като в София. За имена на ресторанти ще ви излъжа.. не помня добре имена.  Като цяло останахме доволни. Ако ви интересува нещо конкретно питайте, че сега не се сещам, а и яденето трябва да слагам да се готви Simple Smile

# 113
  • Пловдив
Може ли да напишеш времевия график на полетите ви и авиокомпаниите, с които сте летяли? Ние също отлагаме за зимата, може би през февруари, за да са по-изгодни цените на билетите, пък и през нашата зима да сменим малко климата би било добре.

# 114
Може ли да напишеш времевия график на полетите ви и авиокомпаниите, с които сте летяли? Ние също отлагаме за зимата, може би през февруари, за да са по-изгодни цените на билетите, пък и през нашата зима да сменим малко климата би било добре.

Клиър и ние сме от Пловдив,февруари имало там фестивал,това няма ли да увеличи цените,засега най изгодни цени беше пуснала една потребителка,  но аз не ги намирам,на отиване с уиз еър с прекачване от Барселона- с райън еър,и на връщане с тях ooooh!

# 115
  • Пловдив
Аз не съм проучвала подробно, мисля, че някой беше писал, че през февруари е по-евтино, но пък ако съвпада с каранавал, логично е да са по-скъпи билетите. Ние не искаме да влагаме излишно пари в билети, предпочитаме за друго да ги дадем, пък и ни е все едно кога ще отидем. При всички случаи, ако попадна на нещо подходящо, ще пиша и тук. Надявам се да си бъдем полезни пишещите в темата, ще очакваме и съфорумците, които ще ходят в края на юни да напишат отзиви. Е, все пак ще им звънна и на фирмата да видим какво ще предложат те като опции за пътуване. А аз пак ще си проверя полетите.

# 116
Търсих билетите, за да дам по-точна информация, но нещо не ги намирам... Горе долу излизаше около 400лв на човек в двете посоки, като имахме и престой в Барселона. Тази тема е сравнително от скоро и гледам, че се намират и по-евтини билети.

# 117
Здравейте и от мен!Вчера бях на същата промоция и спечелих безплатна почивка в Малта за 7 дена.Кажете дали някой е ползвал такава награда.

# 118
  • София
Здравейте и от мен!Вчера бях на същата промоция и спечелих безплатна почивка в Малта за 7 дена.Кажете дали някой е ползвал такава награда.

Ха, и как така спечели безплатна. Ние тук повечето си ги плащаме по около 800 стотака.

# 119
  • София
Ами просто КЛМ са сключили договор и вече си взимат парите от "доставчика", а не от клиента. Wink

Общи условия

Активация на акаунт