Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 289
  • 837
  •   1
Отговори
# 225
Мама на двама малчугана, за съжаление явно трябва да се опариш сериозно, за да започнеш да различаваш измамниците! Аз лично се надявам повече да не се хващам като шаранче на подобни или друг вид измами! Много ме е яд, не толкова за парите (не че 880 лв са малко, нито пък ще се дам без съд), но за това че злоупотребяват с добрите, честни хора, които си изкарват парите с честен труд, а не с измами!
Благодаря ти за подкрепата, ако е необходимо непременно ще се обърна към теб за съдействие  Hug
Съжалявам, че и ти си останала разочарована, но наистина си мисля, че нещо такова трябва да се случи, за да се предпазваме от още по - големи и крупни измами   Wink
Хубав ден на всички и нека си отваряме очите на 10  Grinning

# 226
Благодаря на Ivana.Y за хубавите пожелания.....и на всички за отговорите и съдействието Simple Smile

# 227
Аз мога да се похваля че официално приключих сагата по искане да ми върнат парите. Подписахме анекс към споразумението да ми върнат сумата (цялата) до 30 работни дни. Срокът е малко дълъг, но ще го преживея.

# 228
За този депозит някой информира ли те преди да тръгнеш, аз ако съм отишла с тези пари там как ще им ги дам,от къде да знам че и депозит искат... Close

# 229
За този депозит някой информира ли те преди да тръгнеш, аз ако съм отишла с тези пари там как ще им ги дам,от къде да знам че и депозит искат... Close

Като получихме официалното потвърждение за резервация, с нея получихме и още една форма с най-важните неща около пътуването, пристигането и настаняването! Там се споменава за този депозит!

# 230
Вижте каква тема открих http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=blackfirm&Number=1944 … 1166&part=all
   От 2005 година е ooooh!

А в ютуб като напишеш тенерифе,лоро парк тенерифе,сиам парк тенерифе,цени тенерифе има  мноооого видеа снимани от руснаци за тенерифе,от одеве се ровя и открих случайно тази тема.

# 231
Дали знае някой, когато се взима кола под наем от летището, искат ли кредитна карта или може да се плати в брой, без депозит? Confused

# 232
  • София
Дали знае някой, когато се взима кола под наем от летището, искат ли кредитна карта или може да се плати в брой, без депозит? Confused

Може и в двата варианта, но естесвено предпочитат с кредитна. Все пак за по-сигурно обърни се към фирмата и ги питай, дали приемат кеш.

# 233
Аз мога да се похваля че официално приключих сагата по искане да ми върнат парите. Подписахме анекс към споразумението да ми върнат сумата (цялата) до 30 работни дни. Срокът е малко дълъг, но ще го преживея.

Ако е като анекса, който на мен изпратиха е без никаква стойност. Simple Smile Дано ти ги върнат. Моят в момента е при адвокат, за да го коригира и да искам подпис от тяхна страна. Както те са го изготвили е много смешно...все едно аз ги задължавам, а е написано от тяхно име и накрая аз подписвам и го връщам сканирано хахахаха. Важното, че сме си в правото отвсякъде и ще връщат, къде ще ходят - глобите са големи!

# 234
И аз като изгубен мисля да пътувам през февруари, ако още я има фирмата. Благодаря, за уточнението, че трябва да се дава депозит. Всички 4/ма ли са длъжни да присъстват или може само един или двама представители?

# 235

Ако е като анекса, който на мен изпратиха е без никаква стойност. Simple Smile Дано ти ги върнат. Моят в момента е при адвокат, за да го коригира и да искам подпис от тяхна страна. Както те са го изготвили е много смешно...все едно аз ги задължавам, а е написано от тяхно име и накрая аз подписвам и го връщам сканирано хахахаха. Важното, че сме си в правото отвсякъде и ще връщат, къде ще ходят - глобите са големи!

Беше като твоя, много смешен. Състоеше от 4 реда, но го пратих на адвокат и след 1 ч ми го беше преправила на почти цяла страница с няколко подточки и място за подписи и на мен и на тях. Аз го принтнах в два екземпляра и направо минах през офисчето им, подписаха го и сега ще чакам

# 236
И аз като изгубен мисля да пътувам през февруари, ако още я има фирмата. Благодаря, за уточнението, че трябва да се дава депозит. Всички 4/ма ли са длъжни да присъстват или може само един или двама представители?

Къде да присъстват четирима???Н а презентацията там ли,аз се чудя нали уж се набутахме защото цената ни устройваше за 4ма-две семейства с деца,казаха че имало 2 спални в апартаментите,верно ли е това?Не че ще рискувам да взема някое семейство с нас вече......след тази тема с хлебарките не всеки ще го издържи #Crazy и при положение че нищо не е ясно там кой те посреща,те знаят ли за теб,имаш ли въобще езервация,ужас пълен
 Crazy

# 237
Ние мислим да пътуваме с двама наши приятели. На презентацията казаха, че може да пътуват 2 семейства и ние решихме да ходим с приятели. Трябва ли обаче и те да присъстват на презентацията или може само ние, а те през това време да пообиколят магазините/:) Колко време трае презентацията - час, два, три?

# 238
  • София

Беше като твоя, много смешен. Състоеше от 4 реда, но го пратих на адвокат и след 1 ч ми го беше преправила на почти цяла страница с няколко подточки и място за подписи и на мен и на тях. Аз го принтнах в два екземпляра и направо минах през офисчето им, подписаха го и сега ще чакам

Можете ли да публикувате този анекс, за да видим какво са ви изпратили  ooooh!
Можете ли да попитате адвоката си какво е съдържанието на коректния документ, който би имал силата да изиска прекратяването на този договор и разбира се възстановяването на сумата, и как следва да бъде оформен, на какво може да бъде позован? Мисля че това ще е от полза за всички.
Чудя се също при пускане на жалба в КЗП за какво точно да бъдат сезирани?

# 239

Къде да присъстват четирима???Н а презентацията там ли,аз се чудя нали уж се набутахме защото цената ни устройваше за 4ма-две семейства с деца,казаха че имало 2 спални в апартаментите,верно ли е това?Не че ще рискувам да взема някое семейство с нас вече......след тази тема с хлебарките не всеки ще го издържи #Crazy и при положение че нищо не е ясно там кой те посреща,те знаят ли за теб,имаш ли въобще езервация,ужас пълен
 Crazy
Доколкото разбрах, там има българин, който е представител на Regency Resort и той посреща ако полета разбира се е до южното летище. Както ние смятаме да летим до северното летище, вече трябва сами да се предвижим до курорта, където преди да ни настанят трябва да се срещнем с него, защото както беше писала Мама на двама малчуана (багодаря и за уточнението за наемането на колата под наем) трябва да се подпишат разни документи и тем подобни.....оставя се депозит в брой или с кредитна карта! Иначе резервация имаш, и знаят за тебе там. След като получихме официалната резервация и купихме билетите, чак тогава се сетихме  ooooh! да запитаме в самия курорт да ни потвърдят резервацията за края на август и получихме отговор оттам че има такава,  с потвърждение на датите, броя хора и номера на резервацията:

I CAN CONFIRM THAT WE HAVE A RESERVATION IN YOUR NAME .....

REGARDS
JUNE BARKER
REGENCY RESORTS

Що се отнася до презентацията нямам представа ако са две семейства и за двете ли е задължителна....

Общи условия

Активация на акаунт