Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 352
  • 837
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте аз също съм бивш служител на въпросната компания. Реших да дам своя отговор, защото не съм съгласна с всичко, което се пише тук. Работила съм една година там. През тази една година съм била на трудов договор и са ми плащани всички осигуровки и данъци. Напуснах, не защото "не ставам за" нищо, а защото намерих нова работа по специалността, която съм завършила. Ако съдим по мнението на дива ягодка, която и да е тя все едно сме били не на работа, а в концлагер. Работили сме на осем часа работен ден, половин час обедна почивка и две почивки по 15 минути, така както смятам, че е законно в България. Както във всяка фирма, в която работят много хора е имало конфликти, но са били разрешавани интелигентно и е постигнато разбирателство. Колектива там все още ми липсва, но живота продължава. За една година са ни били забавяни парите три пъти за по една седмица, но има фирми, които са уж силни на деня, които бавят заплатите на своите служители с месеци. Фирмата е с тур-операторски лиценз и абсолютно законна. Миналото лято аз и моят съпруг бяхме в Тенерифе възползвахме се от отстъпките, които правят за служителите си. Бяхме посрещнати прекрасно в комплексите на RCI и изкарахме една незабравима почивка. На всички, които оплюват фирмата, че са измамници искам да кажа, че не видях нито едно обвинение в измама, което да почива на истината. Измамени сте ако сте платили за нещо и фирмата е изчезнала и вие не можете да си ползвате почивката. Всички, които са си платили и не са се върнали да си искат парите, защото като овце са повярвали на мнения във форуми са пътували и са ползвали почивката. Къде е тук измамата. Не можете да отидете и да си направите резервация в комплексите на RCI безплатно без посредник член на компанията. Само таксата за проучване на документите би ви излязла солено. Защо тичате да си искате парите и наричате една компания измамници, след като дори не сте се опитали да ползвате тази почивка. Има официален офис, телефони всеки може да намери компанията и да задава въпроси. Колектива наистина винаги е отворен за разговори. Всички тук могат също да бъдат съдени за клевета, защото до колкото аз знам си измамен когато си платил за нещо, а не си го получил. Вие ги плюете защото не ви връщат на мига парите. Изобщо не проявявате мисъл, четете във форума и хуквате да си искате парите. Всички, които са си платили и са поискали да си ползват почивката са го направили и са били доволни. Няколко човека тук пречат на всички, които наистина искат една такава почивка да я получат, защото всяват някаква без мислена паника. Мисля, че умните хора ще се замислят преди да вярват на всяка публикация тук.

# 616
Към Соня 70,
Вие уточнихте ли към коя компания работите от една година? Солеос Виа ЕООД е регистрирана 02.2014, а Сол Маркетинг 08.2013г. Значението на думата измама е в широк аспект! Тук никой не е казал че няма да успее да замине! Оплакванията са от коренно различно естество, ще бъда кратък:
Първо защо в Договора те задължават да присъстваш на презентация? Това ли е голямата Награда 2 часово обсебване колко е изгодно и плащане веднага( на момента )
И кое доказва че са представители на RCI? И защо липсват клаузите за отказ от договора? Къде бяха обещаните награди по тел. от рода на битова техника?? И които не участват за Тенерифе, печелят още една презентация в Банско, явно за още един шанс за хипнотизиране на семейната двойка? Тук има хора които изпращат писма до адреси на фирмата и накрая какво: обратни разписки с неоткрито юридическо лице на посочения адрес!
Не това не е измама, това е да си дадеш парите за присъствие на презентации а не на екскурзии!
Много бяхте любезни докато получите паричките дами и господа студенти, а в случай на отказ от страна на семейство не искате да им получите уведомленията за отказ!!
Явно това не е измама за Вас, а културно и коректно отказване от голямата Ви компания представител на RCi единствено на приказки!!

# 617
При смяна на собствеността на фирма може да се смени и името. Подписва се и съответен трудов договор. Относно обсебването два часа, всяка компания избира различен начин за реклама и маркетинг. Всекидневно повтарящите се до безумие реклами дори по телевизия и радио обсебват много повее от времето ви. Подаръци е имало за всички гости присъствали на презентациите. Може би вашите очаквания за подаръците са се разминали с това, което сте получили.

# 618
Ние сме от доволните пътували на Тенерифе. Клм ни покани на презентаця преди година, HMS ни продаде билетите, а Soleos Via осигури резервациите. Голяма бъркотия, но всички бяха много услужливи! Препоръчваме на всички да не се тревожат и да се радват на живота! Честита пролет:))))

# 619
Към Соня 70,
Изведнъж много бивши кадри се появихте тук, влюбени във „невероятната компания”! Първо не знам къде си работила, защото това, което пишеш е чиста ЛЪЖА!  Защо ми се струва, че господин Минчо си е направил няколко профила и пише глупости тук..... Rolling Eyes Laughing Mr. Green Twisted Evil

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 09:08 от diva_qgodka

# 620
къде им е адреса на тия от Солеос Виа някой знае ли явно си сменят адреса често върна ли са ми препоръчено писмо за тях .На адреса нямало такава фирма

Здравейте
Вчера и мен ме омаяха и аз съм платил за Тенерифел
Имат офис в София и Пловдивл
София ул.Цар Симеон 31 тел.029831648 и 0988351818
Пловдив ул. Капитан Райчо 56 ет.3 офис 32/2 тел.0889399095

# 621
къде им е адреса на тия от Солеос Виа някой знае ли явно си сменят адреса често върна ли са ми препоръчено писмо за тях .На адреса нямало такава фирма

Здравейте
Вчера и мен ме омаяха и аз съм платил за Тенерифел
Имат офис в София и Пловдивл
София ул.Цар Симеон 31 тел.029831648 и 0988351818
Пловдив ул. Капитан Райчо 56 ет.3 офис 32/2 тел.0889399095

# 622
  • Sofia, Bulgaria
Към Соня 70,
Изведнъж много бивши кадри се появихте тук, влюбени във „невероятната компания”! Първо не знам къде си работила, защото това, което пишеш е чиста ЛЪЖА!  Защо ми се струва, че господин Минчо си е направил няколко профила и пише глупости тук..... Rolling Eyes Laughing Mr. Green Twisted Evil

и аз съм на това мнение, в събота и аз се вързах на тази лъжа, Ще видим как ще се развият нещата, пускам жалба и до комисията за защита на потребителите.

# 623
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,

Аз също присъствах на такава презентация и закупих пътуване до Тенерифе миналата година, септември месец.
Седмица след това попаднах на всичко изписано тук и на други места и бях страшно обезпокоена.  Веднага отидох  до HMS и зададох въпросите си. Работя  в медиа и бях решила, че ще разкрия и дам гласност на измамата ако има такава.
Получих доста любезни разяснения и всички съмнение отпаднаха. Отново се върнах в темата вече доста спокойна изчетох всичко и не мога да разбера защо хората реагират така и се  чувстват измамени или излъгани.
Да, имаше известни забавяния на отговори по мейла и не вдигане на телефона, когато започнахме да организираме пътуването , но беше в рамките на нормалното.
На 1 април заминаваме с наши приятели. Потвърдена ни е резервацията от Санта Марина.
Живи и здрави ще пиша след като се завърнем, за да споделя останалите впечатления.

# 624
  • Пловдив
Като работите в медия (но зависи и на каква длъжност) следва да четете обективно всичко, което е писано тук. Никой не отрича, че се заминава реално, измамата е съвсем друга, ако досега не сте успяла да разберете от какво се оплакват хората ooooh!. Аз се радвам, че все пак има  и такива, които са разбрали, и са прочели преди да отидат на въпросните презентации.

# 625
Чудно newsm78 как тези измамници вече 1,5год. лъжат хората и къде са държавните институции да вземат мерки това да спре. На тези които се чудят дали да ходят на презентациите ще кажа "Бягайте по далече от тези фирми! Не се залъгвайте за изгодни ваканции и почивки, защото ще си загубите паричките!"

# 626
здравейте, отново! Искам само да кажа, ДА, ПОЧИВКАТА Е ИЗГОДНА /спане за 7 нощувки, за 800-900 лв за 4 човека в апартамент с оборудвана кухня/ и си струва да се отиде, ако имате финансова възможност, защото пътя до там не е евтин -на нас за 4 човека ни излезе към 1500-1600 лв, а за там ако не отивате само за плаж!? а искате да видите уникалните паркове, вулкана, плажове и забележителности ви трябват поне още 2000 евро!
някой написал, че почивката била безплатна, да ама не! плащате я на преференциална цена!

# 627
Здравейте.И ние сме от ,,спечелилите".Решихме да пътуваме през септември,но сега вече не знам какво да правя.Помогнете ми с идея,защото много искаме да отидем.Може би лично трябва да отида вофиса в София.Не знам и как стой въпроса със закупуването на сам. билети.Благодаря предварително !!!

# 628
На кратко: Миналата година март месец платихме 350 лв капаро, от 850 лв крайна цена. Сега ни дойде аминът да правим резервация и съответно да си доплатим остатъка. И о, изнеда. КЛМ ги няма вече. Благодарение на вас се свързах със  Солеос Виа. Казаха ми, че КЛМ са си тръгнали много некоректно към своите клиенти и сега те ( Солеос Виа) им оправят "бакиите". Щели да проверят нашия случай и да ми върнат обаждане до няколко дни, но нямало да останем измамени. Дали, или?.... Simple Smile

Та да ви питам: Има ли такива случаи като нас - договор и предплата на КЛМ, извършена услуга от  Солеос Виа?

# 629
Здравейте.И ние сме от ,,спечелилите".Решихме да пътуваме през септември,но сега вече не знам какво да правя.Помогнете ми с идея,защото много искаме да отидем.Може би лично трябва да отида вофиса в София.Не знам и как стой въпроса със закупуването на сам. билети.Благодаря предварително !!!
ние сме от ходилите на Тенерифе, много сме доволни, ако искаш подробности ще ти кажа, как ние сме резервирали билети, паркове, Тейде, кола ...

Общи условия

Активация на акаунт