Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 353
  • 837
  •   1
Отговори
# 660
Кой ще ни посрещне и "ще отговаря " за нас разбрахме в понеделник.Както писах по-горе Елена ни предупреди ,че това кой къде ще бъде настанен и кой ще води презентацията се решавало винаги в понеделник.Когато разговаряхме със сърбина по телефона(в понеделник  Simple Smile ) уточнихме само подробности около пристигането ни при него .След като се срещнахме ни каза къде ще отседнем и кой да търсим на място ,за да ни настани.

# 661
В момента фирмата е под ново име Солеос Вилас. Седалището е София, ул. Цар Симеон 31. От известно време въобще не отговарят на телефоните си. Разправяме се  с тях от 2.12.2013г. Изпратихме официален отказ от договора с искане да ни върнат заплатената сума на следащия ден след неговото сключване. Имаме подписано споразумение за връщане на сумата от миналия месе, но пари не сме получили. Днес пускам жалба до КЗП. Съветвам всички потърпевши да го направят.

# 662
Семейството ми беше на презентация на въпросната фирма.В рамките на посоченият в договора срок,го прекратихме.Опитите да си върнем капарото са безуспешни.Служителката,която ни издаде фактурата за платеното капаро,се оправдава,че не може да се свърже с управителя на фирмата.Ако има и други с нашия проблем,предлагам,да обединим усилията си,за да си върнем парите.

# 663
Кой ще ни посрещне и "ще отговаря " за нас разбрахме в понеделник.Както писах по-горе Елена ни предупреди ,че това кой къде ще бъде настанен и кой ще води презентацията се решавало винаги в понеделник.Когато разговаряхме със сърбина по телефона(в понеделник  Simple Smile ) уточнихме само подробности около пристигането ни при него .След като се срещнахме ни каза къде ще отседнем и кой да търсим на място ,за да ни настани.
Здравейте,ние трябва да летим за Тенерифе на 15 май ,но не можем да се свържем с Елена,нито по телефон,нито по скайп.Знаете ли какво става.Така и не можахме да се разберем кой ще ни посрещне на летището.Мля ако някой може да даде някаква информация да пише!!!

# 664
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,ние трябва да летим за Тенерифе на 15 май ,но не можем да се свържем с Елена,нито по телефон,нито по скайп.Знаете ли какво става.Така и не можахме да се разберем кой ще ни посрещне на летището.Мля ако някой може да даде някаква информация да пише!!!

Здравейте,

Ние и изпратихме информация за полета по имейл и после и се обадихме.
Когато кацнахме, не ни чакаше никой. Обадих се в хотела да попитам защо и какво да правим.  Извиниха се и казаха да си вземем такси, което те платиха.

После всичко си беше о.к.

# 665

Здравейте,

Ние и изпратихме информация за полета по имейл и после и се обадихме.
Когато кацнахме, не ни чакаше никой. Обадих се в хотела да попитам защо и какво да правим.  Извиниха се и казаха да си вземем такси, което те платиха.

После всичко си беше о.к.

А имате ли някакъв телефон на хотела и с кого разговаряхте.На къкъв език.

# 666
Към Соня 70,
Вие уточнихте ли към коя компания работите от една година? Солеос Виа ЕООД е регистрирана 02.2014, а Сол Маркетинг 08.2013г. Значението на думата измама е в широк аспект! Тук никой не е казал че няма да успее да замине! Оплакванията са от коренно различно естество, ще бъда кратък:
Първо защо в Договора те задължават да присъстваш на презентация? Това ли е голямата Награда 2 часово обсебване колко е изгодно и плащане веднага( на момента )
И кое доказва че са представители на RCI? И защо липсват клаузите за отказ от договора? Къде бяха обещаните награди по тел. от рода на битова техника?? И които не участват за Тенерифе, печелят още една презентация в Банско, явно за още един шанс за хипнотизиране на семейната двойка? Тук има хора които изпращат писма до адреси на фирмата и накрая какво: обратни разписки с неоткрито юридическо лице на посочения адрес!
Не това не е измама, това е да си дадеш парите за присъствие на презентации а не на екскурзии!
Много бяхте любезни докато получите паричките дами и господа студенти, а в случай на отказ от страна на семейство не искате да им получите уведомленията за отказ!!
Явно това не е измама за Вас, а културно и коректно отказване от голямата Ви компания представител на RCi единствено на приказки!!

Някой сезирал ли е КЗП, хора, хайде да се обединим, да се обадим на "Господари на ефира", да отидем заедно пред офисите им и да направим разправия, нещо трябва да се направи, с много пари изгоряхме.

# 667
Катерина-Ина, а вие лично защо изгоряхте и въобще защо масово хората се отказват да отидат на Тенерифе, ей това не успях да разбера от цялата тема?!
Ние ходихме и други приятели ходиха и от тук заминаха и се върнаха доволни почиващи, красотите на Тенерифе и околните острови си струват посещението, а и даже няма да ви стигне седмицата.

# 668
Катерина-Ина, а вие лично защо изгоряхте и въобще защо масово хората се отказват да отидат на Тенерифе, ей това не успях да разбера от цялата тема?!
Ние ходихме и други приятели ходиха и от тук заминаха и се върнаха доволни почиващи, красотите на Тенерифе и околните острови си струват посещението, а и даже няма да ви стигне седмицата.

Отказваме се г-н Минчо заради това, че вие не давате възможност на двойките да обсъдят предложението още на момента, защото давате цена на почивката в от 900 лв., а относно цената на билетите нищо не казвате, а след като направихме справка за тях се оказа, че една почивка излиза на 4 членно семейство над 3500 лв. Имаме право на отказ от сключения договор, както е посочено в него в 7-дневен срок от сключванто му, а когато стане въпрос за прекратяването му, вие се потапяте в дън земя. Това е измамата според мен. Добре, презентацията ви била манипулативна, ок, хванахме ви се, но според мен е коректно когато човек се откаже от нещо, за което е дал пари и връщането на сумата му се гарантира със срок в Закона за защита на потребителите, ето това е неприятното.

# 669
само да спомена, че аз а не г-н Минчо ви задава въпроса, да със сигурност една почивка излиза за 4 членно семейство над 3500, нашите билети бяха за 1500 лв, парковете ... поне 100 евро /на човек/, вече не си спомням точно колко бяха  newsm78, но пък няма такива в Европа, на децата ви Сиам парк щеше много да хареса, а малката която беше на 2 год и 8 месеца, още говори за косатките  Mr. Green наема на кола за седмицата беше 100 евро+ още 55 за дизел, не сме я спирали за ден, нон стоп бяхме в движение.
Можете да си купувате храна и да си готвите в хотела излиза доста евтино, самата тя е по-евтина отколкото тук!
ТОВА ОТ КОЕТО НИЕ НЕ СМЕ ДОВОЛНИ Е:
- не можеше да си изберем хотел в който да сме, а уж на презентацията ни казаха че имаме право на избор?!
- бяхме с наши приятели и изрично искахме да сме в един и същ хотел, но уви и това не ни се получи!
- първите две вечери спахме в един хотел, а после ни преместиха в друг, макар първия да беше оборотен???, ние искахме да си останем в него, защото беше на байра, тихо и спокойно, имаше винаги място за колата, страхотна гледка от огромната тераса и вечер беше доста прохладно!,
но въпреки всичко си изкарахме страхотно  Laughing

# 670
Чета от доста време темата, но като гледам, основния проблем е наивността на българина и желанието му да удари кьоравото. Не разбирам, как някой ще ме накара да му платя нещо, за което не съм сигурен дали го искам..Никой никъде няма да ви включи входовете за паркове и музеи, нито други екстри. Най-интересно е, че страшно много хора се сещат да четат на следващия ден, слад като са платили, ама е късно.
Изобщо не оправдавам и фирмата, която с лека заблуда, жъне успехи, но по този начин се работи и в банки, магазини и т.н.
Понеже съм ходил доста пъти, ще дам минимални цени за някои неща.
Билети с търсене и късмет може да се вземат за под 200евро, разбира се са с прикачвания и загуба на време.
Кола под наем, ако е по-малка се взима за 60е на седмица от локалните фирми, които са си на летището, редом с големите.
Вече хотелите варират много, някои искат евтин, други скъпи, трети апартаемент под наем.. Грубо хотел с закуска и вечеря средна хубост за 2ма или 2ма+дете може да се вземе за около 60-70евро.

# 671

Понеже предполагам че вие сте представител на фирмата, а аз желая да си ползвам почивката но всички варианти за връзка са невъзможни, свържете се с мен. А като се върна от там ще разкажа всичко реално и със снимки.

# 672
ми НЕ, не съм от тази фирма, имам собствена в съвсем друга област!  Naughty
и аз мога да ви покажа снимки имам над 2000 от двата фотоапарата /бяхме, както казах 2 семейства/ и от мобилни телефони! поне 1/3 от тях са качени в страниците ни във фейсбук  Naughty
и ние имахме притеснения, най-вече заради писанията тук, но тогава поне си вдигаха телефоните и ми отговаряха на майл, аз писах и до острова за да съм 100% сигурна  Mr. Green, продължавам да пиша тук НЕ от симпатии към БГ организатора, а просто за да помагам със съвети на тези които са им потвърдили резервацията,
relina petrova <reli@abv.bg> това е майл на нашата делегатка, нямам идея дали работи още там, но може да ви помогне!
Успех и приятна вечер

# 673
Не се връзвайте на тези презентации,ние се върнахме от Тенерифе на 22 май,бяхме настанени в ужасна стая и отношението към нас от страна на промотъра ни / сърбина Борис/ беше ужасно.Платихме 920 лв за апартамент за 4 човека,а ни настаниха в стая на първо ниво с никаква тераса и изглед, с един счупен растегателен диван и мъжът ми дефакто спа на матрак на земята.На другите българи,които бяха там пък в стаите им имаше хлебарки.Когато изказахме недоволство ни казаха,че те не получавали никакви пари от нашето посещение,така че нямаме право да недоволстваме.Заявиха ни още,че от другия месец нямало вече да приемат българи.Така,че всичко е голяма измама и който е успял да отиде е бил късметлия.Независимо от коя фирма или дружество ви предлагат такава оферта собственика е един и същ и непрекъснато сменя името на дружеството.Много сме разочаровани от престоя си там,още повече,че разбрахме,че за по-малко пари може да се отиде в много по- хубав хотел.Така,че не се връзвайте. Cry

# 674
За колко дни дадохте 920лв и какво включваше, закуска нещо?

Общи условия

Активация на акаунт