Почивка в Тенерифе с KLM, HMS, Sol Marketing, Soleos Via

• 123 270
  • 837
  •   1
Отговори
# 750
# 751
  • София
Днес ми звъннаха от Sol Marketing.  За 10-ти път сигурно за последната година и половина!
Не си губих времето и направо казах на момичето: "Говоря Ви като човек на човек - работите за измамници. Има ги по форумите, по телевизията, хората знаят за тях и са отвратени. Помислете си наиситна добре дали искате да им помагате..."

# 752
# 753
При мен господарите и на трите части си вървят нормално.

http://gospodari.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B7% … 3-video44835.html

# 754
Някой скоро да се е чувал с тях, след като се раздуха из Господарите и форума замлъкна, нещо случи ли се в Бургас?

# 755
  • София
Нищо не е замлъкнало! Току-що пак ми звъняха и им казах (леко гневно), че ако още веднъж ми се обадят, ще ги съдя. И ще го направя - имам възможността.

# 756
Ами какво чакаш Пепеляши действай поне някой да се погрижи за тях...

# 757
Е, ние като ги осъдихме и какво? Да не би да получихме нещо? Ами не, осъдени са да ни върнат парите, заедно с лихвите и всички направени разходи, но ... Пожелавам повече късмет на останалите потърпевши  Wink

# 758
  • София
Като звъннат ще.

# 759
Привет Ivana.y, вярно ли и след намесата на съда нищо не са ви възстановили?  Shocked

# 760
Да, Диди, абсолютно вярно Sad За съжаление нищо не помогна!

# 761
  • Пловдив
     Здравейте, момичета. Искам да ви уведомя, че телефонът на тази фирма в Пловдив, вече от 2 месеца е на частно лице /т. е. на човек от семейството ми/. Бих ви помолила да не звъните вече на него, защото е крайно неприятно. Разбирам проблемът ви и ви съчувствам.

# 762
Искам да ви уведомя, че телефонът на тази фирма в Пловдив, вече от 2 месеца е на частно лице /т.е. на човек от семейството ми/. Бих ви помолила да не звъните вече на него, защото е крайно неприятно. Разбирам проблемът ви и ви съчувствам.
Мда, сигурно е чиста случайност,че телефонът за връзка с измамниците от KLM изведнъж се оказва на частно лице, нямащо нищо общо с тях... Whistling

Какво да кажем тогава за измамените от тая фирма-фантом - на тях пък им е в пъти по-неприятно.
Сори, ама едно голо съчувствие с нищо няма да им помогне да си получат парите обратно.

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 15:34 от krem-karamel

# 763
  • Пловдив
krem-karamel, в този форум съм от 2006г и никога никой не съм излъгала или подвела. Реших да си пусна домашен телефон и от Виваком ми дадоха този номер. Вече от 2 месеца му плащам сметките. След като една дама днес многократно ми звъня, реших да потърся информация. Наистина съжалявам много, че толкова хора са се доверили, но и аз не съм виновна за това. 

# 764
Снощи излъчеха и 4-ти материал по случая  Shocked
Ето и линка...

http://gospodari.com/екскурзии-през-крив-макарон---4-video45572.html

Общи условия

Активация на акаунт