Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 597
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
а аз си мисля , че в БТ попълват служителите кодовете за КК и ПО - поне така беше на предишния прием

# 241
  • Варна
Освен това искам да питам има ли вратичка и този път за шоф. курс кат. В?
Да, има - Автотранспортна техника, код 5250201

Като вземете така да говорите.... Confused наизуст....

Първо - обаждате се на доставчика, който сте си набелязали, Второ - питате си него кой код да пишете и Трето - питате ще има ли доплащане. Току що затворих с един от доставчиците за Сф и при него има доплащане от 190 лева, не за изпитите пред КАТ, а лично към него. Всичко зависи за каква услуга е одобрен доставчика. Сега не ми се търси таблицата, но има значение за каква услуга е подписал ДО - за обучение за превоз на товари или пътници или нещо друго.

Уточнявам тогава - за ДО Волан Транс - Варна е Автотранспортна техника, код 5250201 - не се доплаща, само, ако те скъсат първия път, плащаш следващите изпити!

# 242
  • Около Костинброд
Момичета, моля за помощ... В бързината сме подали заявлението на мъжа ми за професионално обучение готвач без приложението с дисциплините... Дали можем да занесем допълнително академична справка?
Моля за отговор, ако някой знае... Praynig Praynig Praynig

Можеш да звъннеш в БТ, където си подала документите и да ги попиташ. Другият вариант е те, като започнат да обработват документите, да видят, че липсва и да ти се обадят да я занесеш. Така си мисля аз.  Confused

# 243
София, АС - ВАВИЛОН ЕООД, кодът с 84------, има доплащане, ако на още едно място ми кажат, че с код 84-----  има доплащане, тогава работата е ясна, поне за мен и Мим е права в твърдението си bouquet
Добре, че вчера се отказах, както бях тръгнала с 84--- кода.

# 244
Днес в Младост бяха (според мен) малко хора. Ние отидохме към 7:39ч. и бяхме 79 и 80 номер с мъжа ми .Излязохме към 10 10 и нещо. Единствено ми дадоха да попълня нова бланка за идентичност на имената( бях изтеглила снощи от линка който беше даден преди няколко страници и я попълних, но на място ми казаха, че била друга бланка.

# 245
Освен това искам да питам има ли вратичка и този път за шоф. курс кат. В?
Да, има - Автотранспортна техника, код 5250201

Като вземете така да говорите.... Confused наизуст....

Първо - обаждате се на доставчика, който сте си набелязали, Второ - питате си него кой код да пишете и Трето - питате ще има ли доплащане. Току що затворих с един от доставчиците за Сф и при него има доплащане от 190 лева, не за изпитите пред КАТ, а лично към него. Всичко зависи за каква услуга е одобрен доставчика. Сега не ми се търси таблицата, но има значение за каква услуга е подписал ДО - за обучение за превоз на товари или пътници или нещо друго.

Уточнявам тогава - за ДО Волан Транс - Варна е Автотранспортна техника, код 5250201 - не се доплаща, само, ако те скъсат първия път, плащаш следващите изпити!
Да и мен за Варна ме интересува. Двоумя се между двете - готвач и шоф.курс като първото за сега е на по преден план. Естествено че ако реша да е шоф.курс ще се обадя да уточня. Просто информативно попитах. Четох в по предни теми че има хора карали категория Б .

Не нападайте момичето така  Simple Smile

# 246
  • София
Офффф и на моите разпечатани документи липсва онзи текст най-отдолу  ooooh! .

# 247
Момичета, моля за помощ... В бързината сме подали заявлението на мъжа ми за професионално обучение готвач без приложението с дисциплините... Дали можем да занесем допълнително академична справка?
Моля за отговор, ако някой знае... Praynig Praynig Praynig

Можеш да звъннеш в БТ, където си подала документите и да ги попиташ. Другият вариант е те, като започнат да обработват документите, да видят, че липсва и да ти се обадят да я занесеш. Така си мисля аз.  Confused

Според мен и по- добре да отиде да ги занесе преди това( не да чака). при нас имаше хора които бяха забравили да сканират приложението с дисциплините и  им казаха да ги занесат по - късно същия ден, защото не пълен комплект документи Не преглеждат. Naughty

# 248
  • София
Запис от мен, в петък ще подавам документите Simple Smile

# 249
Офффф и на моите разпечатани документи липсва онзи текст най-отдолу  ooooh! .

и на мен ми липсва, пък вчера три комплекта документи подадохме - служителите не са поглеждали този текст

# 250

и на мен ми липсва, пък вчера три комплекта документи подадохме - служителите не са поглеждали този текст

При нас казаха, че ако го няма този надпис, ще приемат документите, но при получаване на уведомленията задължително трябва да се носят попълнени новите документи ( с надписа).

# 251
  • София

При нас казаха, че ако го няма този надпис, ще приемат документите, но при получаване на уведомленията задължително трябва да се носят попълнени новите документи ( с надписа).
А някой от вас подавал ли е БТ Младост?

# 252
Оказа се, че моята диплома за висше няма ЕГН, само дата и месец на раждане. Трябваше да ходя до Общината, в ГРАО да вадя съответния документ, който евентуално ще бъде готов на следващия ден. Излезнах и попълних нови документи със диплом за средно образования. Не знам колко е редно това. Но нямам възможност и отпуск да отсъствам два дена. Колко е правилно не знам, но при положение, че няма регистър за дипломите - как ще се разбере, че имам висше?
Някой може ли даде мнение относно действието ми?

И аз съм в това положение. Днес ходих до служба ГРАО, които бяха изненадани и ме питаха какъв документ искат от ДБТ. Аз не съм си сменяла имената, а на дипломата ми има датата на раждане, която де факто е първите 6 цифри от ЕГН-то - според тях е напълно достатъчно. Те можели да ми издадат документ за вярно ЕГН, но ми искаха акт за раждане, а аз не носех. И по-неприятното е, че те не го издават този документ, а централната служба не работи с частни лица. Куриер имат само във вторник, което значи, че ще мога да подам документ чак следващия вторник и да го получа на по-следващия /29.10.  Confused Чудя се дали да не ходя все пак да пробвам така да подам документи.. Има ли някой, който е имал подобен проблем и не е представил документ от ГРАО?

# 253

А някой от вас подавал ли е БТ Младост?

Аз бях в БТ Младост днес и там го казаха това за текста, но не знам дали беше само за днес или въобще.

# 254
Аз подадох вчера в Младост и нищо не гледаха или казаха, може да им пускат нови изисквания?! знам ли вече защо в различните бюра все нещо различно искат...ще видим накрая какво ще стане!

Общи условия

Активация на акаунт