Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 11

• 49 624
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
благодаря на desex и pampers за помощта  Hug. аз се насочих към това http://www.kabinata.com/index.php?objid=189 много искам да се занимавам с нещо подобно - дано курса да си струва, но и да има пропуски ще се постарая сама да ги наваксам, поне основата да е "положена"   Wink

# 346
  • на 90 км от морето
Не знам дали темата се чете и от шуменци, но да си кажа:
В БТ-Шумен няма хора, няма опашки  Mr. Green Подадох документи за има-няма 15 минути. Това се дължи основно на пишещите тук и на авторката на темата, за което огромно Благодаря  newsm51
Номер 946 съм, като се продължават номерата от миналата година.  Peace

Сега ще чакаме Ноември за резулат дали съм одобрена или не.

# 347
Току що говорих с Фондация Материка - Варна за графичен дизайн .

Фондация Материка е включена в списъка за доставчици обявен на сайта на АЗ, но от Материка ми казаха че са се отказали от програмата . На въпроса ми защо тогава са в списъка отговориха че не е актуализирана информацията за ДО на сайта на АЗ. мОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕщО ПИТАМ АЗ ! пИСНА МИ ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА !
Исках да запиша графичен дизайн - и ме интересуваше какво точно се изучава, освен това казаха че за Варна за момента МАЙ няма ДО за графичен дизайн, тъй като часовете са 960 ( това си е 1 г и половина и трябва поне минимум 6 човека а се събирали по 2-3 ма .

Аз изкарах курс по графичен дизайн в първата вълнА към Информационно обслужване, може да провериш

# 348
  • Бургас
Само да кажа, че на моите документи, както и на много други от опашката, го нямаше прословутия надпис и нямаше никакъв проблем с приемането им. За Бургас става въпрос.

# 349
Току що говорих с Фондация Материка - Варна за графичен дизайн .

Фондация Материка е включена в списъка за доставчици обявен на сайта на АЗ, но от Материка ми казаха че са се отказали от програмата . На въпроса ми защо тогава са в списъка отговориха че не е актуализирана информацията за ДО на сайта на АЗ. мОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕщО ПИТАМ АЗ ! пИСНА МИ ОТ ТАЗИ ПРОГРАМА !
Исках да запиша графичен дизайн - и ме интересуваше какво точно се изучава, освен това казаха че за Варна за момента МАЙ няма ДО за графичен дизайн, тъй като часовете са 960 ( това си е 1 г и половина и трябва поне минимум 6 човека а се събирали по 2-3 ма .

Аз изкарах курс по графичен дизайн в първата вълнА към Информационно обслужване, може да провериш

Ок, Благодаря ти !
Моля те , да споделиш какво изучавахте и какви са ти впечатленията.

# 350
Изучавахме ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE PHOTOSHOP и CORELDRAW.Имахме в началото часове по компютърна грамотност, здравословни и безопасни условия на труд, маркетинг, но най-обща подготовка. Повече от доволна съм.Препоръчвам доставчика  Peace , стига все още да провежда тези курсове

# 351
  • София
За колебаещите се какво проф. обучение да изберат - да споделя една идея: обучение по бизнес администрация и професия офис мениджър, има доста доставчици, има избор за София, дано да съществуват и да не се откажат след месец- два.  600 ч е - надявам се да стигне времето по програмата. Програмата включва чуждоезиков модул, което също повлия на избора.

# 352
ами точно това - да посочиш кое ще учиш първо , ако те одобрят и за двете - не знам защо го искат това

Защото не можеш да започнеш втория желан курс, преди да си приключил с първия. Което в общия случай означава, че е практически невъзможно да вместиш и двата в един цикъл на програмата. Освен ако
1. И двата курса са краткосрочни
2. Си намериш доставчици, чиито курсове започват точно веднага след като ти получиш съответния ваучер
3. Си подал документи сред първите, за да ти излезе рано реда и да започнеш веднага първия курс.

Практически е невъзможно да се случат всичките неща, поне аз не познавам човек, възползвал се от 2 ваучера в една фаза от Програмата.  Simple Smile

От предишни фази имам наблюдения, че за по-късно подалите документи шансовете да си намерят въобще доставчик рязко намалява. "Ваучерните места" в курсовете се запълват бързо. Отделно списъците с доставчици не се актуализират и голяма част вече са се отказали да работят с програмата - от собствен опит "от другата страна" прекрасно им разбирам мотивите.

От друга страна пък опашките за подаване намаляват към средата на периода. Та всеки си преценява. Аз мисля да подавам в петък следобед. Дано има по-малко хора, разчитам "Софиянци" да се ориентират към придвижване към родните си места за уикенда. Grinning

# 353
  • Вече в моята си приказка...
Какво става с http://www.navet.government.bg? Не се отваря въобще, дори и след 50-тината рефреша, които му дадох.
Алтернативен сайт с кодовете и курсовете? Интересуват ме за Перник...

# 354
И все пак за дипломите. Моят случай:
1. няма ЕГН, но има дата, година и място на раждане - трябва ли да ходя в ГРАО?
2. трите имена съвпадат, но по лична карта имам четвърто - след "бракуването", за което се попълва Декларация за идентичност на имена
Правилно ли съм разбрала?
От това, която е написано:
"Отговорът го писах вече - такъв документ се изисква само, ако има промяна в името И липсващ ЕГН в дипломата. Това касаело хора, на които са им променяни имената. Ако в допломата липсва само ЕГН , а името съответства - не се иска никакъв допълнителен документ." -  разбирам, че не трябва да се ходи в ГРАО. "промяна в името","променяни имена" - да разбирам ли - че касае сменяни имената, чрез съдилище.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 14:08 от raza68

# 355
Знае ли някой кога, през кой месец да си чакаме ваучерите? И за всеки град различно ли е? Подалите септември 2011 г, си ги получиха септември 2012, сега дали как ще е?!

# 356
Изучавахме ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE PHOTOSHOP и CORELDRAW.Имахме в началото часове по компютърна грамотност, здравословни и безопасни условия на труд, маркетинг, но най-обща подготовка. Повече от доволна съм.Препоръчвам доставчика  Peace , стига все още да провежда тези курсове

Да, провежда ГИ  , още веднъж благодаря ти !
Стига да ме приемат ще се възползвам от ДО

# 357
Изучавахме ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE PHOTOSHOP и CORELDRAW.Имахме в началото часове по компютърна грамотност, здравословни и безопасни условия на труд, маркетинг, но най-обща подготовка. Повече от доволна съм.Препоръчвам доставчика  Peace , стига все още да провежда тези курсове

Да, провежда ГИ  , още веднъж благодаря ти !
Стига да ме приемат ще се възползвам от ДО

Радвам се, че бях полезна  Hug

# 358
Здравейте,
моля някой завърнал се днес от БТ Младост да каже какво е било положението с навалицата сутринта.
Аз мисля да ходя утре сутринта. предварително благодаря

Ако имаш възможност отивай направо след обяда, днес отидох към 10 и нещо и след час и половина бях излязла, 3-4 от опашката мина до това време по моя преценка, предполагам утре ще е още по-спокойно.

# 359
Здравейте,
предполагам,че е обсъждано вече, но не го открих  Confused въпроса ми е какъв е кода за шофьорските курсове Б , тъй като разбрах че има някаква разлика и след това от фирмите ги карат да си доплащат ?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт