ако секса не върви...

• 42 601
  • 354
  •   1
Отговори
# 30
Това си е мъчение. С тоя акъл бягам с 200. С и без дете.

# 31
Сетих се да ви кажа нещо друго аз.

Моя близка приятелка така навремето се е развела с мъжа си - заради това, че сексът не вървял (даже май изобщо нямало такъв). Но и други неща не вървяли. Започва връзка с приятел на съпруга си. До ден днешен са заедно.

Но... сексът и с новия любим вървял твърде кратко. Сега и с него го няма изобщо. Него обаче не иска да изоставя. Смята, че това не е същинската основа на съвместното съжителство и да, убедена е, че това е човекът, с който иска да остарее. За нея той е предизвикатен и интересен по друг начин. А за другото ли? - ами има си любовник/ци (понякога ги сменя).

Мисълта ми беше, че ако само сексът е проблем, може би човек има смисъл да продължи такъв брак. Но куцат ли и други работи... просто не става.

# 32
А ако стоиш с човек, който си го иска, а за тебе е мъчение? Това си е като изнасилване, недейте така, бе хора.

# 33
Е, да, това е друго. На моята приятелка вторият мъж обаче също не иска секс. Та някакси са се напаснали. Може би и той си го взема другаде, не знам.

Тъжно е, но мисълта ми беше, че трябва да има гладки отношения с този мъж във всеки друг аспект. За да има смисъл да продължи.

Мен като цяло ме е обзела неделна (или есенна) депресия. Улавям се, че мисля за краткостта на живота. Просто е грехота човек да го пропилява в името на това какво е редно. Не че аз самата не съм типичен пример точно за това де, ама така теоретично си разсъждавам. Rolling Eyes

# 34
  • Другата България

Мен като цяло ме е обзела неделна (или есенна) депресия. Улавям се, че мисля за краткостта на живота. Просто е грехота човек да го пропилява в името на това какво е редно. Не че аз самата не съм типичен пример точно за това де, ама така теоретично си разсъждавам. Rolling Eyes
Stop Недей свири  на тази струна, че сме много точно в този отбор и ще изместим темата. То не че има дискусия, щото авторката запали фитила и се покри Rolling Eyes, а беше редно да се включи, но тя си знае. Peace

Тъжно е, но мисълта ми беше, че трябва да има гладки отношения с този мъж във всеки друг аспект. За да има смисъл да продължи.

Чудесна ти е мисълта, но "такова животно нема"- гладки отношения във всеки един друг аспект.Има компромиси и личен избор. Tired

# 35
Добре де ...от 5 години заедно, дете  на 3г ... Да разбирам ли, че 2 години авторката е търпяла връзка с кофти секс ? Нещо не ми се връзва цялата работа newsm78
 Има нещо гнило!  newsm78

# 36
Добре де ...от 5 години заедно, дете  на 3г ... Да разбирам ли, че 2 години авторката е търпяла връзка с кофти секс ? Нещо не ми се връзва цялата работа newsm78
 Има нещо гнило!  newsm78

Ами нямала е база за сравнение. И не е знаела на нея какво и харесва и как ще и е по-добре.
Ама, ако иска да си запази брака може да се опита и с мъжа си да оправят секса.

Предполагам, че трябва да е много разбран, добър и .............. човек и всичко друго в отношенията им е на 6. Затова си мисля, че и той би положил усилия и той в тази посока.

# 37
Ясно , ами тази жена поне книжки не е ли чела , че сексът не се свързва с болката ( има и изключения, които не коментирам) а с приятни емоции и не е редно толкова време да  боли!  За база за сравнение не говоря то може и  с единия да  боли а с другия да  не боли  ама пак  да не е нещо кой знае какво  newsm78 Но  след като съпругът й е човек достоен за уважение, мисля си струва заедно да опитат да променят някои неща в секса.

# 38
  • 2860 км северно от Екватора
За база за сравнение не говоря то може и  с единия да  боли а с другия да  не боли  ама пак  да не е нещо кой знае какво  newsm78

Може съпругът да е с някакви гигантски размери, иначе не виждам как 5 години ще боли ... Rolling Eyes
Авторката да вземе да се включи най накрая  Crossing Arms

# 39
  • Tам през Атлантическия океан
Ясно , ами тази жена поне книжки не е ли чела , че сексът не се свързва с болката ( има и изключения, които не коментирам) а с приятни емоции и не е редно толкова време да  боли!  За база за сравнение не говоря то може и  с единия да  боли а с другия да  не боли  ама пак  да не е нещо кой знае какво  newsm78 Но  след като съпругът й е човек достоен за уважение, мисля си струва заедно да опитат да променят някои неща в секса.

Wink  До любовника е търсела причина в себе си  Rolling Eyes , мъжа и е бил първия мъж , нямала е база за сравнение  Wink

Цитат
Все си мислех че е в мен проблема, докато една сладка грешка

# 40
  • София
За база за сравнение не говоря то може и  с единия да  боли а с другия да  не боли  ама пак  да не е нещо кой знае какво  newsm78

Може съпругът да е с някакви гигантски размери, иначе не виждам как 5 години ще боли ... Rolling Eyes

Сетих се за една друга тема за размера, та сега си викам, ха, дано, да му е размерът голям, че да зарадва много съфорумки, ама, надали!  Wink

# 41
  • Tам през Атлантическия океан

Сетих се за една друга тема за размера, та сега си викам, ха, дано, да му е размерът голям, че да зарадва много съфорумки, ама, надали!  Wink

# 42
  • out of space
Ами стани ти водещата в секса с мъжа ти. Прави нещата, които ти харесват.
Например, ако ти харесва да те лижат- седни му на лицето (нещо не мога да се изразя по-тактично, сори)....

Хора, аз го разбрах, че нарича "учител" мъжа си, не онзи със сладката грешка...  Rolling Eyes

# 43
  • Другата България
Joy Joy Joy
Ами стани ти водещата в секса с мъжа ти. Прави нещата, които ти харесват.
Например, ако ти харесва да те лижат- седни му на лицето (нещо не мога да се изразя по-тактично, сори)....

Joy Joy Joy

Вие двете ми "оправихте" скапания ден! Скоро не бях се смяла така! Hug Hug Hug

# 44
  • Пловдив / София
Въобще не знам даже как авторката се е омъжила за човек, с когото сексът не е вървял никога.
И аз съм на мнение, че когато не върви, просто няма начин да тръгне. Защото е химия.
Сексът за мен е важен в една връзка. Много важен.
Когато върви, той не е от първостепенно значение, но не върви ли, всичко друго започва да се обръща с главата надолу.

Общи условия

Активация на акаунт