Добре охранявани мъже или поддава ли се мъжът на дресура?

• 15 622
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Сещам се за една бивша съученичка, която много държеше да получава цвете на всяка среща. Е, последно получи цветя на годежа си
На мене малко ми стана неясно,  изразът "охранявани мъже" в заглавието, в какъв смисъл е използван... newsm78
След като си постигнала дресура е нормално да охраняваш като питбул паленцето си Mr. Green

# 31
  • Galaxy 13197853088
Не подарявам!
Жена ми е чела една тема тук преди време и от тогава,
си мисли,че съм нещо гузен щом подарявам без повод.

# 32
Някой му се е отпечатало нещо в съзнанието, "Добре охранявани мъже" е научна фантастика от Робер Мерл, автор и на "Мадрапур", доста налудни и двете книги.

Тази за мъжете се разправя за общество, в което жените са станали агресивни и са взели властта, държат се като мъже и охраняват малкото останали мъжкари за разплод.

# 33
На мене малко ми стана неясно,  изразът "охранявани мъже" в заглавието, в какъв смисъл е използван... newsm78

От книгата е. Там се опитваха да превъзпитават мъжете.  Laughing

# 34
...еми така е, който не чете книги Blush
Мерси Трети и.. поздравления че още не пушиш Wink Peace

# 35
Еми така е, мъжете като подаряват цветя и сърца, вместо книги...

# 36
Добре де,тази жена(дето дресирала мъжа си да й подарява цветя)наистина ли не проумява,че той го прави не щото се е сетил и му е домиляла,ами щото му е вдигнала н-брой скандали на  цветна тема?!Мен не би ме радвала такава *победа*.Не примирам за китки с панделка и целофан,за 10 години моят благоверен ме е изненадвал няколко пъти с букети,но и без тая екстра бих оцеляла.Чак пък да се правят сцени на тая тема....и после да се хвали,че го била *научила*...Всъщност,номерът е да ти носи цветя без дресировка,нали Laughing
И аз това се чудех. Но тя се радва, че е така.
Който е чел книгата "Добре охранявани мъже" ще върже темата със заглавието. Макар, че можем да говорим и за всякакъв тип друго превъзпитаване. На мен все пак превъзпитаването в романтичност ми се струва най-брутално Mr. Green

# 37
Е, не може мъжът да се остави без превъзпитаване. Не и истинският мъж. Трябва да се възпита така, че извън дома да е гладиатор, вътре- котенце и да не се лиготи с цветя, както казах, държа на вратните пържоли.

Щото е трагедия, когато пичът извън дома го раздава мишок, а вътре се прави на лъв и си го изкарва на жената. Грешно, много грешно.

# 38
  • София
да, бе, сега остава и със сцени за цветя да ми подарява! баси, изпросено не ща! По-важно е да се сеща за по-важни неща.

# 39
  • out of space
Хаха, Бутински, страхотен изказ имаш!  Laughing

Подарява ми разни неща при повод, просто така е научен от майка си. Аз понеже съм романтична точно колкото бурканче майонеза, все му повтарям, че вместо роза за 7 лв по-добре да купи кило паржоли  Grinning

# 40
Еми така е, мъжете като подаряват цветя и сърца, вместо книги...
И с книгите зависи ...  Laughing
Моя след пътуване из страната ми донесе книга. Ей тъй, видял че на бензиностанцията продават книги и решил да ми купи.  Thinking Още се чудя какво точно е сгафил тогава.
Та от тогава и книги не купува.  Tired

# 41
Ери, с моя мъж определено ще си паснете Laughing

# 42
  • Tам през Атлантическия океан
Моя па ми подари kindle  Simple Smile
въпроса с книгите ми е решен Wink

# 43
Абе не ти ли носи сутрин пантофите и вестника в уста, хич не ми го фали. Sunglasses

# 44
Ами аз зная, че повечето мъже не са романтични и не обичат да подаряват цветя, дори има една част, които ги е срам да ходят с цвете по улицата. Точно за това такива жестове за мен са много ценни, особено ако знам, че въпросния мъж не е от типа ромеовци ( да му иде отвътре и да се разтапя да подарява китки). С цената на скандали не бих се зарадвала на нищо по принцип, но несвойствен за въпросния мъж жест, нещо направено специално заради мен, а не просто защото така му иде отвътре да се държи към жените е това, което може да ме разтопи. И ме е разтапяло всъщност.  Simple Smile
Никога не съм разбирала това, не ща цветя, важното е в трудните моменти да е до мен. Едното няма нищо общо с другото, нито може да компенсира жеста.За мен са важни и двете - и това дали ме подкрепя в тежки дни, и това как ме радва.

Общи условия

Активация на акаунт