VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 769
  • 3 563
  •   2
Отговори
# 1 080
Новата им мисия, която щяла да започне утре, ще е на тема ''Богове''.
Орлин щял да бъде Зевс.
Чудеха се Люси богиня ли ще е или бог.

Ми кентавър - с женска горна половина  Laughing

Не знам какво е станало снощи, някой май е коментирал нещо за Камелия, че не Вип, и затова тя обмисля дали да си тръгне от къщата. Люси й казва,,Нищо тук не е на живот и смърт'' - обясняваше й и какво според нея е ВИП, но и нещо, че вип не те прави само това, ако имаш успехи като примерно:певец. а и като човек, нещо в този дух си шепнеха и не се чуваше добре.
вероятно е свързано и с мисията, нещо за избора на отборите, за някакви размествания в тях  newsm78

ето видеото https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99678062177327490

Тя на третия ден говореше, че била по-ниска от тревата, ама това не ѝ попречи да стой в къщата повече от 3 седмици вече. На евтини пози не се хващам, усетила е, че ще я гонят и сега започна да се прави на жертва. Преди да влезе сигурно е осъзнавала, че там ще има само ВИП-ове, тогава защо изобщо е влизала newsm78 ? Мисли си, че зрителя ще я съжали по този начин, ама уви, ние ги знаем тези номера вече. Ще видите, че няма да излезе Peace . А който ѝ е казал, че не е ВИП я е поставил на мястото ѝ, всъщност това едва ли го разбира чак сега.

# 1 081
Новата им мисия, която щяла да започне утре, ще е на тема ''Богове''.
Орлин щял да бъде Зевс.
Чудеха се Люси богиня ли ще е или бог.

Ми кентавър - с женска горна половина  Laughing

Не знам какво е станало снощи, някой май е коментирал нещо за Камелия, че не Вип, и затова тя обмисля дали да си тръгне от къщата. Люси й казва,,Нищо тук не е на живот и смърт'' - обясняваше й и какво според нея е ВИП, но и нещо, че вип не те прави само това, ако имаш успехи като примерно:певец. а и като човек, нещо в този дух си шепнеха и не се чуваше добре.
вероятно е свързано и с мисията, нещо за избора на отборите, за някакви размествания в тях  newsm78

ето видеото https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … 99678062177327490

Тя на третия ден говореше, че била по-ниска от тревата, ама това не ѝ попречи да стой в къщата повече от 3 седмици вече. На евтини пози не се хващам, усетила е, че ще я гонят и сега започна да се прави на жертва. Преди да влезе сигурно е осъзнавала, че там ще има само ВИП-ове, тогава защо изобщо е влизала newsm78 ? Мисли си, че зрителя ще я съжали по този начин, ама уви, ние ги знаем тези номера вече. Ще видите, че няма да излезе Peace . А който ѝ е казал, че не е ВИП я е поставил на мястото ѝ, всъщност това едва ли го разбира чак сега.
Даааа..И първоначално каза, че я знае коя е. После се отметна от думите си и замълча.
Нищо чудно да е имало нещо, тя е хитруша, знае къде да се завърти. Mr. Green

Значи е редно Биг Бро да зачекне този въпрос , ето им идея за нова сюжетна линия : Какво знае Орлин за Камелия ? От къде се познават ? Поне няколко издания ще си запълнят с тази линия , пък току виж Камелия взела , че се вписала , понеже за сега е като една кръпка там .

А тя след като се е бутала да става фолкзвезда , толкоз ли е чудно , че се е съгласила да влезе и тук ? По всичко личи , че е бръмчалка !

# 1 082
Относно Къци, Гала ,Слави....

Всяка история има 3 версии
Твоята !
на другите !
и Истинската...

# 1 083
Значи следващия път, като излезе Мариана, сърдечно моля някой да и каже да се гримира в къщата и да подпали сивия анцуг.
Гледам ги днес всички жени - само тя не стои добре на екрана. Предполагам че на живо е по-хубава, но явно камерата без грим и ефекти не я обича. Прилича на нещо сгазено, натикано в чувал /това, когато е чорлява, негримирана и в сивия анцунг/.

# 1 084
Ох, дано не ставам прекалено досадна  Embarassed, но тези коментари от статията просто няма
как да не ви ги пусна в темата, защото са много точно охарактеризирани някои хора. Simple Smile

Къци остава във ВИП Брадър, съквартиранти му се мазнят!

Когато се разбра, че Къци остава в Къщата, „мъжагите” от шоуто тутакси промениха поведението си според това накъде духа вятърът.

Когато Ласкин напуска VIP Brother, той заяви в ефира на Нова ТВ за Златка, Бони и Къци, че „общо тримата правят един мозък”. След като зрителите изгониха Бони, а не Къци, Ласкин заяви „Къци е прекрасно момче и аз ще гласувам, обещавам ви, с поне два есемеса за него”.

В къщата нещата не стояха по по-различен начин. До вчера участвал в негласното обединение срещу Къци, Николай Мартинов скочи да го прегръща заради неговото оставане. Юлиан Константинов, „най-лошото момче” и „хищно социално животно” също поздрави Къци за неговия успех. Багата, номинирал Къци и обвинил го, че се държи като свекърва, също изпадна в неочакван пристъп на радост…

Цялата статия:

http://www.slusham.com/katsi-ostava-vav-vip-bradar-sakvartiranti … u-se-maznyat.html

# 1 085
  • София-в сърцата на моите деца
Сетих се как гледачката Николета,при Гала,много уверено каза,че Къци ще излезне LaughingДа й имам гледаческите способности,но пък иначе много добре псува LaughingЧудя се що се излагат да я канят?? newsm78 И накрая що пък не поканят Къци да смени Гала в "На кафе",като водещ!Със сигурност ще се справи идеално  с  рецептите за  здравословното хранене ,както и с поканените гости Peace

# 1 086
Не разбирам защо трябва да дават миещата чинии Златка, а не разговора на другите...
Или още по-зле - спящата Мариана.

# 1 087
Не разбирам защо трябва да дават миещата чинии Златка, а не разговора на другите...
Или още по-зле - спящата Мариана.

За да може после хубавичко да си ги монтират както си искат и да ни представят хората , в каквато си светлина поискат  Laughing

# 1 088
Аз по-скоро си мисля, че я познава в различна светлина, не на мяукащото, клепкопърхащо и драматично разплакано същество, за което се представя в Къщата.
Но едва ли Орлин ще каже.

и на мен ми намирисва да е толкова хрисима тая жена, нещо имааа  Rolling Eyes

Значи следващия път, като излезе Мариана, сърдечно моля някой да и каже да се гримира в къщата и да подпали сивия анцуг.
Гледам ги днес всички жени - само тя не стои добре на екрана. Предполагам че на живо е по-хубава, но явно камерата без грим и ефекти не я обича. Прилича на нещо сгазено, натикано в чувал /това, когато е чорлява, негримирана и в сивия анцунг/.

много е дразнеща за окото, отдавна й се възмущавам, как 1 спирала не сложи вече сигурно повече от месец. Обаче след като беше излизала за участие почна малко да си оправя косата. Освен да я изкарат пак та да сложи малко грим   hahaha Joy

# 1 089
и така - хем в предаванията пускат толкова малко и стари кадри, хем сега спират постоянно и не може да се гледа.  Twisted Evil Като няма предавания на живо и темата зацикля..
Впечатлявате се постоянно от Въздишкова и И казвате да спре да говори..  да пише..
СъквартирантитИ пасти да ядат, дами...  Confused

ще ме откажат Нова и мен, от това изобщо да се интересувам от Брадъра!!!

(за протокола - нито познавам Въздишкова и не ме интересува, но е доста дразнещо всеки втори пост, някой да прави забележка на друг - да спре да пише и подобни)

А за Къци... къде, къде по-привлекателен щеше да изглежда за Златка и останалите, ако Къци беше милионер.. е те тогава да видиш мазнене...  Laughing

# 1 090
До сега и трите пъти излезнаха, хората които исках. Сега да видим. Бонка колко злобно и преднамерено избра капитаните. И какви преструвки, какъв фалш и преиграна радост, че си вижда детето. Толкова да ми падна тая жена в очите. Sick

# 1 091

Значи е редно Биг Бро да зачекне този въпрос , ето им идея за нова сюжетна линия : Какво знае Орлин за Камелия ? От къде се познават ? Поне няколко издания ще си запълнят с тази линия , пък току виж Камелия взела , че се вписала , понеже за сега е като една кръпка там .

А тя след като се е бутала да става фолкзвезда , толкоз ли е чудно , че се е съгласила да влезе и тук ? По всичко личи , че е бръмчалка !

Орлин ще мълчи като пукал, сигурна съм Laughing . Но и аз предлагам на Брадъра да го привика в изповедалнята и да го пита има ли нещо което иска да му сподели за Камелия.

А тя пък кога се е бутала да става фолк звезда Joy ?
Миналата седмица в музикалната задача квичеше като настъпан хамстер  Laughing . Брей, не можа ли просто да си пее заедно с другите та да не се чува колко е зле Rolling Eyes ?

# 1 092
  • София
НОВА       _______сюжетна линия_______

Да вкарат някой НЕОБВЪРЗАН мъжки индивид, да ухажва Златка.

Просто за проба, да видим наистина ли Багата НЯМА никакви чувства към нея.

# 1 093
Ох Гала ми е ужасна[....]!И все съгласна,все да-да,мхм..фуу,много ми е мазна

Да не забравяме, че Гала излиза на "голямата сцена" благодарение не на кой и да е, а на самия Къцко, явно добра школовка е получила при него, пък и връзки си е създала (сещайте се от какво естество tooth ), щом толкова време се задъ́ржа в ефир.

Въщност тя доста рязко наскоро каза ,че не Къци е този който я открива и благодарение на който е на сцената, а продуцента на Невада Димитър Станчев,с Къци просто работили за него.Доста беше разка когато каза това.Като ,че ли се дразни ,че я свързват с Къци по някъкъв начин.
Бони си е Бони.Тя междудругото е съсетка на Гала и дори Гала я беше поканила да си покаже апартамента ,който бИл по голям от нейния и имал невероятна тераса  Joyза, която Гала много и завижда.Апартаманта на Бони много ми хареса ,страхотен просто ,личи си ,че дизайнер е работил там.На Гала не ми хареса толкова ,ама нейния е по идея на Кремена  Joy

Казва се Бонка-според публикациии в пресата де.
И аз така знам  newsm78

# 1 094

А тя пък кога се е бутала да става фолк звезда Joy ?
Миналата седмица в музикалната задача квичеше като настъпан хамстер  Laughing . Брей, не можа ли просто да си пее заедно с другите та да не се чува колко е зле Rolling Eyes ?

то не е задължително да можеш да пееш за да си фолк звезда!

Общи условия

Активация на акаунт