Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 69 840
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Под люляка
Здравейте , мили дами   bouquet от много време ви чета , но до сега не намирах за нужно да пиша.
Днес не можах да се стърпя защото небето над мен пак се е заоблачило, но от миналата седмица четейки вашите публикации и връщайки се назад няколко месеца осъзнах , че де факто в момента се проектират моите страхове от лятото  Confused  Тази сутрин четейки поста на verano azul за отказа от очакванията ...... не мога да ви кажа какво изпитах, много на място ми дойде  Simple Smile за което лично й благодаря   bouquet. Сега си градя моето утре усмихвам се, благодаря и живея с мисълта че желанията ми са реалност...... на моменти ми е доста трудно , пак идват съмнения или страхове, но тогава влизам във форума и се вземам в ръце. Благодаря ви мили момичета бъдете Благословени  smile3525

# 166
Здравейте , детенцето ми ........продължава да е болно - диагностицираха ни вече и мъките продължават . Искам да кажа , че нищо от това , което ни сполетя не ми е минавало през ум било то под формата на страх или каквато и да е там друга форма . Сега съвсем се обърках  - какво е Вселената , защо ни праща тези изпитания - нима съм някаква гад дето пие или краде или убива или ...., че да ме вразумява по този начин ?
  Защо добрата половина на човечеството все се трепе за нещо , все страда , а лошата половина си живее живота без минимален напън ? Къде е логиката , къде е справедливостта , къде е мястото на доброто което БИ ТРЯБВАЛО  да побеждава ?

Извинете ме , но това ме вълнува сега и ако може някой да ми помогне - на драго сърце приемам помоща , било то литература или някакво обяснение.

# 167
  • Costa Rica
Няма такава литература. Предлагат се баналности и клишета, но истината е, че ако някой ми даде логичен и интелигентен отговор на този въпрос ще го цункам Laughing

# 168
 Просто така е устроена Вселената: "Който има ще му се даде, който няма- ще му се отнеме".  Не е справедливо, жестоко е понякога, но е факт....някои твърдят, че нещастията са резултат от лоша карма, но аз не вярвам много в карма и в изкуплението чрез прераждания...

# 169
  • София
Просто така е устроена Вселената: "Който има ще му се даде, който няма- ще му се отнеме".  Не е справедливо, жестоко е понякога, но е факт....някои твърдят, че нещастията са резултат от лоша карма, но аз не вярвам много в карма и в изкуплението чрез прераждания...

То това и в библията е написано  Hug Hug

# 170
Защо добрата половина на човечеството все се трепе за нещо , все страда , а лошата половина си живее живота без минимален напън ?

ooooh!  Shocked

Животът ти ще се промени тогава, когато промениш мисленето си.
С този начин на мислене, извинявай, но винаги ще бъдеш в "добрата" половина на човечеството, дето все е "обречена" да се трепе и да страда...
Жалко... много жалко...  Особено тъжно ми става, когато чета такива думи от хора, списващи в темата от години ....  Confused

От сърце пожелавам здраве на детенцето ти  Two Hearts

# 171
  • София
Привет момичета,
вижте какво открих, промяна на клетките, чрез силата на мисълта  Hug

http://dreamland-bg.com/index.php/topic,1834.0.html

# 172
Просто така е устроена Вселената: "Който има ще му се даде, който няма- ще му се отнеме".  

Това са пълни глупости.

# 173
Много често ние подценяваме силата на едно докосване, на една усмивка, на мила дума, изслушващо ухо, честен комплимент или най-малък жест на грижа, всички от които могат да променят един живот.
 Hug Hug Hug

# 174
  • I want it all and I want it now.
Много често ние подценяваме силата на едно докосване, на една усмивка, на мила дума, изслушващо ухо, честен комплимент или най-малък жест на грижа, всички от които могат да променят един живот.
 Hug Hug Hug

Напълно вярно  Hug Peace

Ето нещо по този случай. Wink http://vbox7.com/play:66e0a3ef

# 175
Просто така е устроена Вселената: "Който има ще му се даде, който няма- ще му се отнеме".  

Това са пълни глупости.

Притчата за талантите (Мат. 25:14-30)

Един богат човек трябвало да замине за чужбина. Преди да отпътува, той предал имота си на своите слуги. На един дал пет таланта, на другиго - два, а на трети - един талант. Първият и вторият, като получили парите, употребили ги в работа и придобили още толкова. Третият обаче закопал таланта в земята. След време господарят се върнал и поискал сметка от слугите си.

Първият рекъл:

-        Господарю, ти ми даде пет таланта, аз ги разработих и придобих други пет.

-        Хубаво си сторил, добри ми рабе (служителю)- казал господарят. - Понеже ти се оказа верен в малкото,  над   повече ще те поставя.  Влез   в радостта на своя господар!

Тъй станало и с втория. И той разработил сбоите два таланта и придобил други два. И него похвалил господарят.Третият,  като пристъпил,  казал:

-        Господарю, понеже те знаех, че си лош човек,уплаших се да не го загубя и заринах таланта в земята. Ето ти твоето!

Господарят се ядосал на този свой слуга и му казал:

-        Лукави и лениви рабе! Щом като си знаел, че съм лош човек, трябваше да дадеш таланта ми в банката,  та поне лихва да спечели.И заповядал господарят на слугите си да хвърлят този недостоен и негоден раб в тъмница, а таланта да дадат на оногова, който имал десет. Христос в заключение казал:

-        И тъй, всекиму, който има, ще му се даде и преумножи, а от оногова, който няма, ще се вземе и онова, което има.

# 176

Това са пълни глупости.

shiningsmile  Hug

"Който има /вяра/ ще му се даде, който няма /вяра/ - ще му се отнеме"

Не всичко в Библията трябва да се разбира буквално...

Има много истини,но смисълът е скрит..... От години не съм чела нищо от Библията,но като се замисля откривам доста истина в много от притчите.

# 177
  Защо добрата половина на човечеството все се трепе за нещо , все страда , а лошата половина си живее живота без минимален напън ? Къде е логиката , къде е справедливостта , къде е мястото на доброто което БИ ТРЯБВАЛО  да побеждава ?

И аз много пъти съм си задавала този въпрос......и отговор няма.Какво означава така е устроена Вселената, тогава защо ние тук с вас обсъждаме 50 ииии не знам си колко теми, ако така е устроена Вселената? Този отговор изключва всичко, което е писано до сега. Включително и цялата тема. Живота е една борба, една игра всеки избира как да я играе. Всеки ако иска може да е от лошата страна, да бъде гаден и безскрупулен, да вярно, е че глупавите хора са по щастливи, защото мислят за по малко неща, но аз смятам че ние сме избрали да сме от добрата страна, за което аз не съжалявам. Убедила съм се, че за хубавите неща трябва да чакаме. Наистина има хора при които нещата се случват просто ей така, но те са късметлий в една насока, но съм сигУрна че има липсват много други неща. МАЛКИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА СА НАЙ - ВАЖНИ . Тези хора не ги оцебяват и не мисля че са истински щастливи. При мен също почти всичко се случва бавно и много трудно, но след това именно заради това като че ли мога да му се насладя...
Това е моето мнение по въпроса.
А ти мила klem4e знам, че е лесно от страни да се дават съвети в такива моменти, но бъди сигурна, че малката принцеса ще бъде добре. Моята майка също е изживяла това с мен на 4 годинки бях много зле и то от незнанието на лекарите. Това е някакво изпитание за теб. Аз вярвам че всичко ще се оправи и след това и двете ще изпитате нещо щастливо.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 19:19 от dea 55

# 178
 Hug Hug Hug

Напълно вярно  Hug Peace

Ето нещо по този случай. Wink http://vbox7.com/play:66e0a3ef

Просълзих до като гледам това. Това е самата истина.

nikolexa Добре че си го публикувала. Това означава, че всеки има даден талант, но всеки избира дали иска да го открие и развие. Господ дава шанс на всеки, но всеки се възползва от това.

# 179

Това са пълни глупости.

shiningsmile  Hug

"Който има /вяра/ ще му се даде, който няма /вяра/ - ще му се отнеме"
 Не всичко в Библията трябва да се разбира буквално...

Има много истини,но смисълът е скрит..... От години не съм чела нищо от Библията,но като се замисля откривам доста истина в много от притчите.

Лили, знам  Hug Но всеки сам трябва да открие смисъла  Wink
 Как да утешиш майка с болно дете....

Общи условия

Активация на акаунт