Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Деа, права си  Simple Smile Минаваме на по-горно ниво, това всъщност е голямата промяна, която ни чака Simple Smile

дааааааааа  нямам търпение знам, че ще е добро Simple Smile А и 13 ми е любимото число. Смятам че 2013 ще е една страхотна година пожелавам го на всички и на себе си Simple Smile

# 676
Здравейте мили феи - вълшебници, днес моя син има двоен празник, Имен и Рожден ден
черпя ви  Hug

Честито на всички именници!

# 677
Аз пък днес съм просто щастлива,ей така,без нищо кой знае какво да се е случило. Обичам ви и дано  не се отървете от късмет!!!!!!!!

# 678
Svedd да ви е живо и здраво детенцето! Всичко най-добро ви желая!

Много е интересно това, което коментирате. Преди година гледах предаване, в което се говореше, че декември 2012 няма да настъпи края на света, а нещо като начало на ново развите в човешката история. Напълно се съгласих някак си вътрешно с този коментар и считам това за прекрасно, след това четох нови и нови неща по темата,че ще се даде път на добротата, истинността, любовта, на заден план ще останат неистинските неща като алчност, хитрост, егоизъм и т.н, т.е хората, които са упорити, работливи, добронамерени ще крачат по-бързо в живота в сравнение с онези, които залагат на уменията си на ума от типа на сметкаджийство, подмолни интриги и т.н. Звучи прекрасно нали! И аз нямам търпение за този тип промени!
Sladurka честито, нека това усещане те съпътства всеки ден!

# 679
  • Варна
На Svedd, честит двоен празник! Да е жив и здрав малкия мъж!

Sladurka, прекрасно е, че си "просто щастлива". Такива сме създадени да бъдем  Hug
Аз пък днес съм просто крива, ама ей така без конкретна причина. Какво да се прави, има и такива дни... и това ще мине.

!Diva!, дано да се изкачим на по-високо стъпало, и вероятно ще стане. Но единственото условие е да го желаем и да предприемем действия към това. То не е врата, през която да минем, а осъзнато желание и работа   bouquet

Приятна вечер от мен Simple Smile

# 680
Lily Rose- на прав път си и се справяш чудесно  Hug
 Трябва да разгледам ритуалите за Коледа и Нова година, а и за рожеднните дни, тъй като моя е на втори януари  Party И аз съм в застой, но ще намеря начин да изляза.

Благодаря за подкрапата.Надявам се този път да е правилния път:) Все още се лутам,но все трябва да открия светлината. Знам,че първо трябва да я търся в себеси. Но някакси не успявам да я открия. Сещам се понякога,че преди да се роди дъщеря ми, през цялото време си мислех за нея като за светлина,представях си,че нося светлина в себеси.А и тя си е една искричка...... наистина е светлина. Засега единствената в живота ми.
Може би трябва отново да си представям, че  светлината е в мен и около мен.Но ежедневието понякога ме отдалечава от тази истина....
Моят РД също наближава.Сигурно ще е добре и аз да потърся някои ритуали.....

Имам идея: какво ако вместо да се чудим и маем какво ще стане и как да го изконтролираме отпразнуваме това, което вече е станало, това, което вече сме! Какво ако вместо да критикуваме състоянието на нещата сега, заради нецялостната си перспектива на възприятие просто им отдадем признание доверявайки се на една по-цялостна перспектива на съзнанието, от която всичко наистина е съвършено - какво ако дадем признание на всичко, минало, настояще и бъдеще, защото до този момент всеки от нас е бил най-доброто, което е можел да бъде работейки с параметрите, с които е разполагал винаги, всеки миг! И какво ако докато празнуваме това, което вече сме всеки от нас сътвори осъзнато своето чудо за това, което иска да бъде, докато е тук, докато е човек!
Помислете за това:

Мария Попова

feyaa ,много ми хареса тази идея...
какво ако вместо да се чудим и маем какво ще стане и как да го изконтролираме,отпразнуваме това, което вече е станало, това, което вече сме!

или да отпразнуваме това,за което мечтаем - за да стане наша реалност....

ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИ, Феи и Богини

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 20:37 от Lily Rose

# 681
  • Costa Rica
Замислих се над думите на баба Ванга. И има истина в тях, защото обикновено когато печелиш едно, губиш друго.
Ще извинявате, ама точно от такива "мъдрости" сме я докарали дотам Naughty
Като се има предвид, че Ванга не е най-добрият образец за щастие в живота, едва ли точно тя има право да раздава съвети.
Естествено че ако очакваш да си платиш прескъпо за щастието и късмета, точно това да ти се случи.

# 682
Замислих се над думите на баба Ванга. И има истина в тях, защото обикновено когато печелиш едно, губиш друго.
Като се има предвид, че Ванга не е най-добрият образец за щастие в живота, едва ли точно тя има право да раздава съвети.
Естествено че ако очакваш да си платиш прескъпо за щастието и късмета, точно това да ти се случи.
Ама и ти си права , но какво да се прави и по- точно как да се изкорени това наше мислене , което е натъпквано в мозъците ни с десетки години . Прозвуча като оправдание , ама аз наистина се хващам че мисля точно по този начин....а ми се иска да не е така. ..........
 Я ми дайте идея как да се преборя с нещо . От както се знам като ми играе лявото око и се случва нещо неприятно ...и естествено като започне да играе и се започва съответното притеснение какво ли ще се случи сега ........ама дано да не е толкова лошо .... Rolling Eyes
Как да си променя мисленето и да не се случва лошото ..?

Ето на - тази вечер пак се обажда и най- се притеснявам детето да не се влоши пак  като онази нощ и жив късмет беше , че го усетих   Embarassed

Свед , да ти е жив и здрав синът ,  да те радва и да се гордееш с него цял живот   bouquet  bouquet  bouquet

# 683
 newsm44
Здравейте мили феи - вълшебници, днес моя син има двоен празник, Имен и Рожден ден
черпя ви  Hug

Честито на всички именници!

иииееееее сладкиии newsm44 да ти е жив и здрав мъника и да те радва много. На теб ти пожелавам да бъдеш най щастливата майка и най обичаната жена   bouquet

# 684
 Хммм...въпросът на Клемче, ме подсети за нещо, което отдавна ме човърка- събуждам се с кофти предчувствие, което ми подсказва, че нещо лошо ще се случи. Ден-два си повтарям как това е заблуда, всичко е наред, не му обръщам внимание, опитвам се да бъда радостна и изведнъж- гадостта се случва   Whistling Та кое е първао яйцето или кокошката  Mr. Green  Аз ли не успявам да преодолея лошото предчувствие и привличам гадостта или гадостта ми подсказва идването си и аз трябва да намеря начин да я избегна...според мен е второто- първо, защото съм много сензитивен човек, усещам неща, дори и когато не ги разбирам напълно, а и положителната нагласа не означава да се преструваш, че неприятни неща не се случват- а да ги загърбваш и да работиш да привличаш все повече позитиви в живота си Simple Smile

Аз пък ще споделя мисли на майка Тереза :
Хората са неразумни, нелогични и егоистични,
 въпреки това, обичай ги.

Когато вършиш добро, ще ти припишат егоистични мотиви и задни мисли,
 въпреки това, прави добро.

Когато имаш успехи, печелиш фалшиви приятели и истински врагове,
 въпреки това, имай успехи.

Доброто, което правиш, утре ще бъде забравено,
 въпреки това прави добро.

Честността и откритостта те правят уязвим,
 въпреки това, бъди честен и открит.

Това, което си построил с дългогодишна работа, може да бъде разрушено за една нощ,
 въпреки това продължавай.

Твоята помощ наистина е нужна, но хората може би те нападат, защото им помагаш,
 помогни им въпреки това.

Дай на света най-доброто от себе си, и те ще извадят зъбите ти,
 въпреки това, дай на света най-доброто от себе си.

С една малка добавка от мен- да правим всичко това без да концентрираме върху евентуалните негативи Simple Smile

И не на последно място- да е живо и здраво момченцето на  svedd   smile3525
Андрей е любимото ми мъжко име- зарекла съм се някой ден да имам син, който се казва така Simple Smile 

# 685
  • Пловдив
svedd,  bouquet Честит празник! Да е жив и здрав малкия юнак!

# 686

Мисля, че Ванга е искала да каже, че когато получаваш нещо нещо трябва да дадеш. Аз го чувствам по себе си. Когато придобия нещо- давам нещо- правя дарение, или пък черпя с екскурзия до някъде или просто нещо давам . Ето и в писмата до кармичното ръководство след като поискаш нещо се зъдължаваш с нещо към Вселената. Логично е  да върнеш като благодарност енергията, макар и под друга форма. Не мисля, че са толкова прости законите- "мисля лошо и ще ми се случи лошо". Става дума според мен за цялостното ни  ВЪТРЕШНО състояние. В какво вярва съществото ти от дъното си. Много пъти ми се е случвало да се страхувам от нещо до смърт и страховете ми да ме преследват гадно , да не мога да ги овладея и за Слава на Бога - нищо лошо да не ми се случи, дори напротив прекрасно развитие на нещата! Друг път пък , когато съм била с много добри очаквания,спокойна, позитивна, точно това за което съм била много спокойна се оказа една от най-големите трудности в живота ми,един от най-гадните периоди в живота ми,  което първо възприех като проблем , а сега се опитвам да го възприема като дар. Позитивното мислене ни помага да живеем по-лесно, като не дълбаем в негатива и така се чувстваме по-добре и качеството на живота ни е по-добро.Привличането на положителни събития в живота обаче не е никак лесна работа  и с писане на утвърждения не става. Да привлечеш блага енергия означава да промениш нещо- и промяната да е в теб. Да откриеш къде грешиш и да го изправиш. За това се искат годинки работа, нека не се лъжем. Не говоря да си купиш кола . Говоря да полетиш, да ти се сбъдне желание от което да полетиш. И има изпитания, които дори може и да не разбираме, че са такива-  издържиш ли ги носят благост, късмет , случва се нещо голямо и хубаво- политаш. Питала съм се -  има хора, които са гадинки и стават още по-големи  и продължават да цъфтят- ЗАЩО? Блага карма дами и господа, имат натрупана. За мен няма друг отговор. Ето го пак закона за енергията и даването и получаването. Щем нещем да си признаем законът за причината и следствието си действа, имаме си набелязани уроци. Положителното мислене в този случай ни помага много да преминем през живота с радост .Когато си позитивно настроен ти търсиш радостта и я намираш, но това не означава, че ще ти се случват само хубави неща. Да промениш чертата на живота, значи да промениш ДНК. Оказва се ,че там е записано всичко, кого си обидил, кого си обичал, дали си откраднал, или си подарил. Не е невъзможно да се промени, но си е време и работа.
Моля за извинение, ако звуча назидателно- така ми дойде да го напиша.
Делфина, за Ванга можем само да благодарим ние българите. Все още част от душата й е на Рупите и задачата, която има е да помага на тази, които отидат там  и се помолят. Уверявям те, наистина го прави. Ванга не е пример за щастлив живот- права си, но е пример за живот оставил СВЕТЛИНА след себе си. Мога да ти дам пример за щастлив живот- например - 66 годишен мъж, милионер, груб, аругантен, държи се много зле с работниците си, хобито му  е млади момичета. С тях също се държи сещаш се как.  Богатее, има приятели,  които го тачат поради парите му, навсякъде му се покланят и го уважават, здрав е- ето ви образец за щастие.Той има ли право да ни дава съвети? Не се заяждам просто искам да си помогнем, да изясним нещата.

Хубав съботен ден! Hug

# 687
  • София-в сърцата на моите деца
Аз съм във вихъра на събитията Hug нова работа,нови колеги, нови емоции-нещо ,което много ми харесва!!Това ми беше  едно от желанията ,които писах дълго време на ...небето Laughingи стана LaughingПожелавам ви и на вас сбъдване на желанията и много красиви емоции!  bouquetОтивам да си чета какво друго си бях пожелала много силно!! newsm78 А съм весела,радостна и щастлива-просто ей така!Заради слънцето,времето и предстоящите Коледни празници!! Wink

# 688
Здравейте
решила съм ( този път сериозно и до сега се справям), че започвам да мисля позитивно.
този месец ще е един вид прелом за мен. От този месец искам да променя малко живота си.
В момента имам само в желание и всеки ден си мисля за него. Не знам дали е правилно, така го чувствам, вярвам, че ще стане скоро. От това ми желание ще прозлезнат още промени за добро.
 Ще се разчета за тези неща ( желанията, които пишете до небето).

Усмихнат ден на всички Hug

# 689
  • Deutschland
Аз също имам нужда да започна да мисля позитивно отново. Нужно ми е търпение. Здрави нерви. Самообладание. Предвид последните удари които понесох от проекто свекървата и майка й, просто не съм на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт