Лъчист или електрически конвектор?

• 71 067
  • 156
  •   1
Отговори
# 45
аз по-червена тема не съм виждала, и започвам да те подозирам в политически заговор...  Crossing Arms

# 46
Казваш "измамни и подвеждащи реклами", вероятно имаш предвид моя пост, защото аз не крия, че се занимавам с ОВК. Кое имаш предвид от написаното от мен? Вероятно се забърквам в голяма каша с този въпрос, но то и без това си изхабил темата.. и внимавай как се държиш, говориш с дами, все пак. Simple Smile

# 47
Един вид трябва да се срамувам, че го работя това нещо ли??? Защото, напротив, аз съм много горда с професията си, и съм убедена, че съм от полза на хората. Всеки работи за пари, то е ясно.. и не виждам нищо нередно. Значи съгласен си, че са ефективни, съгласен си, че са красиви, съгласен си, че за да се ползват трябва да се знае термостабилността на помещението, съгласен си.... с всичко общо взето, но все излиза, че съм безочлива и малоумна.. Що за човек си ти??

# 48

За керамичния плот няма да напиша нищо. Проблемът си е твой. Имала  си бол пари, дала си ги. [/b] [/color]

Не съм дала една стотинка  tooth, подариха ми го срещу обещанието да пиша по форуми колко е хубав, това преди десет години, оттогава бая народ се подведоха по моите писания и си смениха верния стар другар "Раховец" с новите печки и котлони . Joy
Много съм добра, ше знаеш. bowuu
Чакам нови оферти, можеш да ме споменеш в автомобилния форум, някоя малка количка, дето не харчи много, може и от онези с батериите.  Joy

# 49
нова, ти какъв уред имаш, просто от интерес, искам да видя дали е от "нашите"? пиши ми на лични, ако прецениш, че онез ще видят и ще ни разкрият конспирацията  Simple Smile хахаха

# 50
какво значи принципна дискусия и защо тя обърква продажбите? почти нищо не разбирам от това, което си написал...

Ами значи си бягала от часовете по физика или си ги проспала. Друго обяснение няма.
Продажбите могат донякъде да се объркат, защото някои хора четейки тук(а може би и другаде)  ще се замислят какво точно им предлагате. Не всички са такива олигофрени, за каквито ги смятате.

# 51
Един вид трябва да се срамувам, че го работя това нещо ли??? Защото, напротив, аз съм много горда с професията си, и съм убедена, че съм от полза на хората. Всеки работи за пари, то е ясно.. и не виждам нищо нередно. Значи съгласен си, че са ефективни, съгласен си, че са красиви, съгласен си, че за да се ползват трябва да се знае термостабилността на помещението, съгласен си.... с всичко общо взето, но все излиза, че съм безочлива и малоумна.. Що за човек си ти??

"Много пари за дизайн"-това написах в предишна тема за вашето чудо. Било икономично и топлело добре! Ами това са взаимно изключващи се неща! Значи баламите трябва да дадат хилядарки, за нещо което има хубав дизайн? Който има да ги дава.
Но написаното в сайта ви е като за олигофрени. Олигофрените не знаят и не разбират физиката. Говорите за отопляема площ! Отоплява се обем , тоест маса!!!

Инвестиция, която щяла да се изплати.....Как ще се изплати??? С ГОЛЯМАТА ИКОНОМИЯ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ??? Ами като е голяма, нали ще бъде студено?
Ти нищо не каза за къртенето на стените в случай на повреда. Това удобно ли е за потребителя?  
Обясних всичко и с формули в предишните теми. Колко пъти трябва да повтарям едно и също? А тук на първа страница обясних на авторката как стоят нещата.

Разясних и откъде може да дойде икономията. Какво повече искаш?

Мама Мари написа в предишна тема, че ни обиждате с олигофренските си реклами.

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 23:56 от vl

# 52
Ти нито пишеш ясно, нито нещо ти се разбира, и ти самият от дума не разбираш и си противоречиш постоянно. Аз съм глупавата, че споря с теб, това е ясно, но бях провокирана от постоянното ти дуене за знания по физика и от желанието ми да науча нещо ново.. Ама ти умираш от кеф да си стоиш пред компа и да обиждаш хора, за които незнаеш нищо, и това ти е основния физичен закон, ако питаш мен. Относно моите знания и часовете по физика, беше отдавна, но винаги съм имала 6-тици, и въпреки това не си спомням урок по принципна дискусия, това може и да съм го проспала, това, че съм отличен магистър по топлотехника, също е без значение... то на каквато и тема да се говори с теб все ще си несъгласен с ТОВА, но и няма да го отричаш ТОВА... дори незнаеш кой сайт е моя... и дали изобщо си го отварял не е ясно, но е все тая... ще те помоля най-учтиво да спреш да ме обиждаш, иначе с познанията си по IT ще те намеря и .... хахах, честно! Казах ти няколко пъти да си мериш тона и да обясниш ясно позицията си, но ти само хабиш мястото в сайта.... Той разбираш ли, не можел да понася таз думичка ИЧ и изписал 3 страници за 1 ден, баси пича!

# 53
  • София
За съжаление има такива съфорумци като VL.
Аз съм имала подобни спорове, много е неприятно.
Не му обръщай внимание!  Laughing

Та по темата. Ние се отоплявахме 3 години с такива печки http://www.el-otoplenie.com/luchisto-otoplenie/quarto-sas/quarto-sas преди да сложим климатици. И наистина бяхме доволни. Проучвахме ги доста. И от към цена качество на отопление, конфорт и икономичност според мен си заслужават всеки лев.
Има ги на Стройкото и дават отстъпки.

И ние имаме един приятел, като VL, който ми обясняваше, че всички печки били лъчисти и т.н., но като дойде у нас спря да дрънка.  Laughing

# 54
Ти нито пишеш ясно, нито нещо ти се разбира, и ти самият от дума не разбираш и си противоречиш постоянно. Аз съм глупавата, че споря с теб, това е ясно, но бях провокирана от постоянното ти дуене за знания по физика и от желанието ми да науча нещо ново.. Ама ти умираш от кеф да си стоиш пред компа и да обиждаш хора, за които незнаеш нищо, и това ти е основния физичен закон, ако питаш мен. Относно моите знания и часовете по физика, беше отдавна, но винаги съм имала 6-тици, и въпреки това не си спомням урок по принципна дискусия, това може и да съм го проспала, това, че съм отличен магистър по топлотехника, също е без значение... то на каквато и тема да се говори с теб все ще си несъгласен с ТОВА, но и няма да го отричаш ТОВА... дори незнаеш кой сайт е моя... и дали изобщо си го отварял не е ясно, но е все тая... ще те помоля най-учтиво да спреш да ме обиждаш, иначе с познанията си по IT ще те намеря и .... хахах, честно! Казах ти няколко пъти да си мериш тона и да обясниш ясно позицията си, но ти само хабиш мястото в сайта.... Той разбираш ли, не можел да понася таз думичка ИЧ и изписал 3 страници за 1 ден, баси пича!

Нищо не разбираш ти, защото си НЕГРАМОТНА! Снощи ти написах, че или си бягала от часовете по физика, или си ги проспала. Не е трябвало да получиш повече от двойка по физика и естествено диплома за завършено образование!
Не е възможно да си магистър по топлотехника. Ако това е вярно значи, че си си купила дипломата. Хора с това образование не могат да се излагат по такъв начин!
Аз не си противореча в нищо. Напротив, съвсем точно обяснявам това, което може да се получи като ефект от използването на такива "ШЕДЬОВРИ" на техниката. Неслучайно обясних и откъде може да дойде икономията. И разпространителите на "Биоптрон" са такива-неграмотни, обаче нахални до безобразие! Не сме длъжни обаче да търпим нахалството ви!

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 12:03 от vl

# 55
  • София
То лъчистият така и така си е пак на ел... Както и да е , с едно такова топлим едната стая, много приятна топлина създава, задържа се, работи на доста намалено и загрява мн добре(стаята е северна, усойна, със стара дограма, без изолации, с балкон, не остаклен и т.н.), преди това беше с маслен радиатор, колкото и надут да беше не смогваше да стопли добре, сметките паднаха, от както го подменихме. Т.е. лъчист панел е най-обикновен от теси.
Климатик не бих си сложила,  гаден ми е, никога не ми дава такъв уют, ни зима , ни лято, колкото и да е надънен.

vl - защо трябва да се пише с огромни, че и червени букви...караш ли се на хората, поучавашли, нужно ли е??? мн неприятно впечатление правиш и по-точно отблъскваш някой да те чете и уважава мнението ти, отколкото обратното.

# 56
За съжаление има такива съфорумци като VL.
Аз съм имала подобни спорове, много е неприятно.
Не му обръщай внимание!  Laughing

Та по темата. Ние се отоплявахме 3 години с такива печки http://www.el-otoplenie.com/luchisto-otoplenie/quarto-sas/quarto-sas преди да сложим климатици. И наистина бяхме доволни. Проучвахме ги доста. И от към цена качество на отопление, конфорт и икономичност според мен си заслужават всеки лев.-Ашколсун!

И ние имаме един приятел, като VL, който ми обясняваше, че всички печки били лъчисти и т.н., но като дойде у нас спря да дрънка.  Laughing

И какво? Възхищение ли трябва да изразим? И в този линк са написани куп глупости.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 12:13 от vl

# 57
То лъчистият така и така си е пак на ел... Както и да е , с едно такова топлим едната стая, много приятна топлина създава, задържа се, работи на доста намалено и загрява мн добре(стаята е северна, усойна, със стара дограма, без изолации, с балкон, не остаклен и т.н.), преди това беше с маслен радиатор, колкото и надут да беше не смогваше да стопли добре, сметките паднаха, от както го подменихме. Т.е. лъчист панел е най-обикновен от теси.
Климатик не бих си сложила,  гаден ми е, никога не ми дава такъв уют, ни зима , ни лято, колкото и да е надънен.

Е, а мощността, която използвате каква е? А на масления радиатор каква беше?

# 58
  • София
Новото го ползваме на 1000W(много рядко се включва на 2000, само докато пречупи за 15-20 мин температурата в стаята), темостата не минава средата, масления 12 ребра на 2000-3000W усилен на макс. Стайчето е 3м на 4 м., около него стаите(баня, коридор, кухня, че и съседите) не се топлят постоянно.

# 59
Новото го ползваме на 1000W(много рядко се включва на 2000, само докато пречупи за 15-20 мин температурата в стаята), темостата не минава средата, масления 12 ребра на 2000-3000W усилен на макс. Стайчето е 3м на 4 м., около него стаите(баня, коридор, кухня, че и съседите) не се топлят постоянно.

Е, браво! Значи с 2-3пъти по-малка мощност се топлите по-добре!    bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт