Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 081
  • 702
  •   1
Отговори
# 675
Разбира се, че не ги слагат с тази цел, но в крайна сметка така се получава, защото детето привиква  към тях и ако му сложите други, ще се чувства по-дискомфортно.

# 676
Аз пък мисля, че даден аромат може само да раздразни детската нежна кожа. Едва ли ако смениш пелени с аромат, с такива без аромат, детето ще почувства дискомфорт. Напротив.
Но това разбира се си е мое мнение и не ангажирам никого с него. Аз предпочитам да избягвам подобни съставки поне в пелените. И без това ги има навсякъде другаде.

# 677
Изобщо не говорим за аромати. Аз дори не съм усетила никога пелени да имат аромат. Аз говоря за белите Памперс. Мисля, че сагат нещо, което наричат крем.

# 678
  • Истанбул
Възможно е, не искам да споря. В чужбина има био памперси. Те са още по добри. Но въпросът е че има деца които и от тях се обриват. Моят опит с билия памперс е изключително порожителен. Слагала съм на детето и други памперси, тя не се е обривала от никакви памперси.

# 679
# 680
Тук също има био/еко "памперси". Децата не се "обриват" от "памперсите", ако са таки, а най-вероятно защото са държани дълго с тях.  И с напикани памучни гащи да ги държат, пак ще се "обринат".

# 681
  • ул. "Мечтание"
Предпочитам многократни пелени.  Peace Ако се наложи използване на еднократни пелени - Baby Love на DM.

# 682
Записвам се да ви следя.Купих  на Либеро-когато почна да ги ползвам ще споделя отзиви. baby_neutral

# 683
Либеро са от най-свестните масови еднократни пелени.

# 684
  • Пловдив
Хубави са, но и другите марки вършат работа. Така или иначе се сменят на 3ч . а понякога и по-често. Сега за себе си отчитам като грешка, че давах луди пари за скъпи памперси. Мокри кърпи почти не ползвам , подмивам на чешмата и няма проблеми с обриви.

# 685
Вършат работа, но смърдят, държат мокро и вредят още повече на бебето.

# 686
Вършат работа, но смърдят, държат мокро и вредят още повече на бебето.
А вие на колко време ги сменяте тия пелени, че ви се подсичат децата  newsm78
Никога не ми се е случвало и с двете ми деца - а съм ползвала възможно най-евтините на пазара. Винаги съм сменяла веднага, буквално Simple Smile

И не е от кожата - и двамата са руси, синеоки с бяла прозрачна кожа, която се зачервява само при допир.

# 687
Аз не говоря само за посичане, а и за всички останали вреди, които може да нанесе химията в еднократните пелени. Ние ползваме многократни пелени и то само за сън. Сменям ги, ако се е напишкала през нощта понякога.

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 11:39 от celika

# 688
Аз не говоря само за посичане, а и за всички останали вреди, които може да нанесе химията в еднократните пелени. Ние ползваме многократни пелени и то само за сън. Сменям ги, ако се е напишкала през нощта понякога.
И кои са тези вреди  newsm78

Не измествайте темата - тя не е за или против еднократните пелини. А КОИ еднократни пелени се ползват.

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 13:28 от duhi_puhi

# 689
http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?14403

Еднократни имаш предвид.

Общи условия

Активация на акаунт