10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 605
  • 503
  •   1
Отговори
# 390
                   КГБ сърдечно благодари на МАМА И ТАТИ за чудесната вечер,за още по-чудесния виртуалин свят,който създадоха и в който ,винаги можеш да намериш съмишленици,информация и подкрепа и в добро и зло.И още по-голямо БЛАГОДАРЯ за това,че успяха да превърнат виртуалния свят в действителен!Пожелаваме още много юбилей и още много добри инициативи,взаимопомощ и забавления!
                   Обичаме ви! Hug Hug Hug

# 391
Благодаря за приятната вечер! smile3525

# 392
И аз благодаря!
  bouquet

Още много такива поводи за празници да има! )

# 393
  • Sofia - TelAviv
ОСМОНОГАТА, пияното другарче в Гео Милев ли живее??? Да знам дали да звъня толкоз рано Simple Smile   Joy
Само ще кажа БЛАГОДАРЯ, на Мамма и Тати, за страхотния купон.

И ако случайно ЦЕЦО от МАСКАТА чете, една препоръка  Laughing Розовият костюм върви само с Мина , в тази комбинация ще избиете всяка конкуренция и хонорарите ви ще минат тия на фолк певачките  Joy
  bouquet   bouquet   bouquet

# 394
  • София
Радвам се, че ви видях отново, момичета и момчета Hug
Изкарахме си страхотно!
Мамма, Татти, още веднъж благодаря, на вас и екипа на bg-mamma за това, че направихте са нас  едно място извън дома, където да се чувстваме "вкъщи"  bouquet

Подаръците бяха уникални! Децата откачиха при вида на еднометровия шоколад Joy
Пак ще се срещнем, след десет годинииии Drunk

# 395
  • виртуално
Изкарахме страхотно  Hug

Пак ще се срещнем, след десет годинииии Drunk

и ще загряваме междинно за да поддържаме форма  Laughing
ако може догодина маскирани, че ми липсваше гущера в униформа  Joy

# 396
  • sofia
ОСМОНОГАТА, пияното другарче в Гео Милев ли живее??? Да знам дали да звъня толкоз рано Simple Smile   Joy
Само ще кажа БЛАГОДАРЯ, на Мамма и Тати, за страхотния купон.

И ако случайно ЦЕЦО от МАСКАТА чете, една препоръка  Laughing Розовият костюм върви само с Мина , в тази комбинация ще избиете всяка конкуренция и хонорарите ви ще минат тия на фолк певачките  Joy
  bouquet   bouquet   bouquet

Живущите в Гео Милев се прибраха без осмонога охрана. Осмоногите останаха на купона Crazy И както чета, прилазването е било подобаващо Joy

Много ми хареса тържеството , много се забавлявах и се радвам, че се видях с толкова познати другарчета. Хубаво е и да посрещнеш по-младите и несигурни майчета. Младата смяна достойно ще замества дъртите потребителки Mr. Green

# 397
Осмоногите останаха на купона Crazy И както чета, прилазването е било подобаващо Joy

Идея нямаш какво се случи когато останахме в още по-тесен кръг.  Crazy

Крада си един статус от стената на Дуци, с който поздравявам сините и зелените звездички, отговорни за веселбата: "На 10 беше страхотно, представям си на 15 какво ще е."  Hug

# 398
  • sofia
Осмоногите останаха на купона Crazy И както чета, прилазването е било подобаващо Joy

Идея нямаш какво се случи когато останахме в още по-тесен кръг.  Crazy

Крада си един статус от стената на Дуци, с който поздравявам сините и зелените звездички, отговорни за веселбата: "На 10 беше страхотно, представям си на 15 какво ще е."  Hug

Приобщили сте персонала на заведението, кво да е станало Joy Или по-скоро, разширили сте отеснелия кръг  hahaha

# 399
Персонала?! Ами, че аз изпратих и сервитьорките преди да си тръгна.  Blush

След като изпратихме М и Т се карахме и обиждахме на воля, без страх от бан. Крещяха ми "Новак смотан!" едни шматки дето изядоха и изпиха остатъците от чуждите маси. Laughing

# 400
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Като сте се разблагодарили, да взема и аз да благодаря, а?  Mr. Green

Та, Благодаря на Мамма и Татти, че са създали за нас този прекрасен форум и че отново съумяха да направят чудесен купон за нас!  Hug

Ние си тръгнахме рано (по моите разбирания, ама за децата окъсняхме даже), че катуна си е катун, но и за малкото което бяхме си изкарахме много весело, та чак на моя кисел мъж взе, че му хареса (което си е, ехееее!). Децата също са доволни - малките стабилно нагушкани и намачкани, големият стабилно надивял се и даже опитал от тортата!  Heart Eyes
 Радвам се много, че ви видях, че поговорих с вас и се надявам следващия път да мога да остана и на афтър партито!  Hug

П.П. Единствено ме е яд, че за моя и на децата огромна и несъкрушима мъка не успяхме да се сдобием с метър шоколад, ехххх! А можеше сега да ви пиша доволно загризала един огромен шоколад!  Money

# 401
  • София
Ох, страхотен купон. Сега раздвижвам тялото след вчерашните танци.
Благодаря на Мамма и Татти за създаването на форума и за организирането на това хубаво тържество. Също и на помошник организаторите. А и на приятелите ми във форума, с които приказвахме, танцувахме и се забавлявахме цяла вечер. А и на Мина, която разчупи традиционната програма.
Остава да си пожелая в скоро време пак да има сбирка с маскарад както преди 2 години в НДК.
Б Л А Г О Д А Р Я   В И ! Hug

# 402
  • София и там където не се пуши
Аз да добавя следващия път Мамма и Татти да са по-стиснати към почерпката, особено към тортите.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ   bouquet за готиния купон.

А снимки някъде където да ги гледаме на тъмно с нещо паролка и аз да знам къде да кача  newsm78 .

# 403
Мамма и Татти са щастливци,имат около себе си толкова хора които ги обичат истински и заслужено!
БЛАГОДАРЯ ВИ за чудесното парти!
 Hug

# 404
  • Някъде в Матрицата
Благодаря за партито! Беше страхотно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт