10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 503
  • 503
  •   1
Отговори
# 495
Ми аз не съм пропуснала, ама пак искам да видя снимки Crazy
Голяма конспирация, значи...Качете ги някъде в албум с парола де. Знаех си аз, че нищо добро няма да излезне от тоя ФБ Crossing Arms
И искам да попитам чие беше детенцето със зелената тениска, седеше точно зад мен, на масата на Драконката. Ей, скри ми шапката това хлапе! Толкова артистично, браво!

Това е моето отроче, Тати остана вкъщи да гледа бебето, а Драконката ни доведе на купон. Идваме за пръв път и всички бяхте чудесни. 

# 496
  • София
Момичета, ДБМ държи да ви благодари за събраните средства на купона, за които в благодарност всяка дарила 10лв. получи нашия календар за 2013г. На купона събрахме 330лв, за проекта "ЕлПасо". Ето повече инфо за календара, за тези които не са били и не са го видяли http://www.fdbm.org/bg/news_article_53.html

Благодарим отново на Мамма и Татти за това, че ни подкрепят неотлъчно вече 8 години.
Маринка, Юли, много ви обичаме   bouquet Hug

Благодарим и на всички вас, момичета , а пък тук-там и момчета, както се разбира от календара  Mr. Green затова, че без вас нашата организация и помощта за децата нямаше да ги има!

Искам да попитам относно книжката на Мими и Макс. В сайта не можах да разбера как се продава нейната книжка. Аз също издадох с личните средства книжката на детето ми. Тя я написа, приятелката й нарисува картинки, малкият птавеше вкусотии по книгата. Искам и аз да дарявам от приходите. Книжката лежи под леглото ми - 600 бройки. Бих дарила 2,50 от всяка бройка... Книжката е детска... Пишете ми на лични...

Ето как изглежда книгата, ако админ ще сметне за реклама, да махне линка....
http://www.book.store.bg/p73888/sladka-prikazka-originalni-kulin … lena-petrova.html

# 497
  • София
Децата в дома в Драгалевци страхотно се зарадваха и насладиха на тортата от Bg-mamma. Благодаря Mamma, Tatti, СНБМ!  bouquet

# 498
  • sofia
Момичета, ДБМ държи да ви благодари за събраните средства на купона, за които в благодарност всяка дарила 10лв. получи нашия календар за 2013г. На купона събрахме 330лв, за проекта "ЕлПасо". Ето повече инфо за календара, за тези които не са били и не са го видяли http://www.fdbm.org/bg/news_article_53.html

Благодарим отново на Мамма и Татти за това, че ни подкрепят неотлъчно вече 8 години.
Маринка, Юли, много ви обичаме   bouquet Hug

Благодарим и на всички вас, момичета , а пък тук-там и момчета, както се разбира от календара  Mr. Green затова, че без вас нашата организация и помощта за децата нямаше да ги има!

Искам да попитам относно книжката на Мими и Макс. В сайта не можах да разбера как се продава нейната книжка. Аз също издадох с личните средства книжката на детето ми. Тя я написа, приятелката й нарисува картинки, малкият птавеше вкусотии по книгата. Искам и аз да дарявам от приходите. Книжката лежи под леглото ми - 600 бройки. Бих дарила 2,50 от всяка бройка... Книжката е детска... Пишете ми на лични...

Ето как изглежда книгата, ако админ ще сметне за реклама, да махне линка....
http://www.book.store.bg/p73888/sladka-prikazka-originalni-kulin … lena-petrova.html

Сега ще ти пиша на лични Hug

Абе, Реза жива ли е?

# 499
Рано е да се каже... има признаци на живот уж, но снимки няма още.

# 500
  • София и там където не се пуши
Всъщност, Реза само се правела че снима   #Crazy ( е така стават заглавия на вестници)

Или още едно : Млад модератор изнерви бг-мамма

# 501
  • sofia
Абе newsm78 Реза ок ли е ?

# 502
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Децата в дома в Драгалевци страхотно се зарадваха и насладиха на тортата от Bg-mamma. Благодаря Mamma, Tatti, СНБМ!  bouquet

Ей, супер, много се радвам, че е отишла за децата! Надали има някой който да ѝ се зарадва повече!  Hug

П.П. Реза вероятно още си чака шкембето!  Mr. Green

# 503
Мамма, още веднъж благодаря за прекрасния рожден ден!!!! Всичко беше страхотно Simple Smile
Забравих едни поздрави да предам - от Лиорена, която щеше да е много щастлив гост, ако беше по-наблизо Simple Smile
Успех и още 10х10 рожденни дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт