Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 46 083
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте, момичета!
Някоя от вас да има отзив за тези чаршафи
http://grabo.bg/detski-spalen-komplekt-v-tzviat-po-izbor-0b2nk
Дали са хубави като качество и въобще дали си заслужава занимавката с ваучери, последният комплект чаршафи, който купувах беше 27 лв., а тези са намалени според тях с 50%, а струват 20 лв.?

Според мен са прекалено тесни. 130 см е крайно недостатъчно, освен ако нямаш много тъничко матраче.
Тази оферта преди беше в друг сайт и там пишеше 80% памук и 20 % нещо си изкуствено. След като ги пуснаха в Грабо промениха на 100% памук.  Rolling Eyes
Аз препоръчвам ето тези комплекти http://www.deals.bg/Komplekt-spalno-belyo-Dalmatin-100-pamuchno- … i-ot-18.80lv_5939
Взех от тези далматинските и са добри - плата е много приятен и размерите са нормални. Преди време имаха и оферти с детски десени - Наруто, Уоли, Мечо Пух. Взимах и от тях и бях също съм много доволна.

# 241
  • В свой си свят :))))
Поръчах ваучер за изправяне на коса в център за красота Суета по оферта на Лапни.

Има ли някой, който е посещавам салона и да е запознат със системата за изправяне?

Благодаря предварително?

Hope_54, ходи ли вече на процедурата? Дай информация.

Добре работят, но освен изправянето трябва да се подготвиш с продуктите за допълнителна грижа и 3- дневно изправяне по 2 пъти на ден с преса, за да задържиш ефекта. Всъщност това поускъпява процедурата с около 60 лв. , а и ангажиментът не  е малък.

Не е малък, а и е изтощително за косата и аз като човек, който го прави от години не ви съветвам ако нямате много къдрава коса, която да не можете да я преживеете Simple Smile Химия + преса..и то редовно = на изтощение, при мен поне е така, започнах да разреждам процедурите  с годините и с ражданията, сега положението ми е по-приемливо, но погледнато от всякъде ангажимента е сериозен Simple Smile а косата ми не е с това "качество" с което беше Simple Smile

# 242
Благодаря ти, Чарита!
Аз се подмамих от картинката на русалката, която моите девойки биха харесали, но ще се въздържа!

# 243
  • София
Здравейте, момичета.
четох темата, но повечето места, които обсъждате са с вече изтекли оферти, а аз малко бързам.
Знам, че питането ми ще ми спести време, но ще затрудни някой друг, но аз все пак да си помоля за помощ Embarassed

Разглеждам офертите за козметични прозедури /без масажи на тяло/ и не мога да избера коя да взема. Ако в един салон има маникюр и прическа, и т.н., и има ваучери е добре дошло.
Искам да направя подарък на майка ми, която никога не ходи на подобни места и затова ми се ще да я посрещнат и обслужат добре. Сигурно някоя от вас може да ми обясни, че с ваучери такова нещо не може да стане и да си платя нормална цена, но ... кинтонеманията е заразна болест.

Чакам вашите съвети и препоръки Hug

# 244
http://grabo.bg/zdravi-i-slabi-vega-test-i-analiz-na-telesni-pok … 6540&affid2=7

Отзиви са студиото и най-вече за теста?  newsm78

# 245
По това време на деня изпитвам голям интерес към офертите за хапване. Някой може ли да каже дали се справят добре в този ресторант?  chef

# 246
  • София
По това време на деня изпитвам голям интерес към офертите за хапване. Някой може ли да каже дали се справят добре в този ресторант?  chef

Mиналата година бяха похвалили ресторанта, но не съм пробвала лично. Изкушавам се да пробвам, но аз бих взела от тази оферта, защото сам избираш какво да си поръчаш, а отстъпката е същата.  Wink

# 247
Дали някой е поръчвал от тази оферта. Чудя се дали не е като космодиска(че много прилича) и е сменено само името или си е просто съвсем друг продукт?  newsm78
като космодиска е, не е различен продукт. Само че е китайски вариант.
Аз съм ползвала и този от телешоп и китайски, едно и също са за мен - не лекуват, облекчават временно болката.

# 248
  • София
Ако ресторанта е същия Salt & Pepper, който преди се намираше близо до сградата на БНТ (не мога да се сетя дали беше на Сан Стефано или на Шейново newsm78) - готвят добре и винаги ми е било вкусно.

# 249
  • София
Не, Salt & Pepper е под кино Одеон и там е много хубаво. Аз лично го препоръчвам.

Споделям чудесното отношение и перфектните резултати от почистването и полирането на зъби в Краси Дент. Много благодаря на ivonska, че ме информира за новата им оферта. Този път не ги изпуснах и не сгреших.

# 250
  • София
....
Споделям чудесното отношение и перфектните резултати от почистването и полирането на зъби в Краси Дент. Много благодаря на ivonska, че ме информира за новата им оферта. Този път не ги изпуснах и не сгреших.

Flutter

Радвам се!

Аз предложих на мама и тате да им направя подарък тази оферта:

http://grabo.bg/posreshtnete-2013-s-bal-s-maski-v-best-western-h … rope-sofiia-0uzn5

# 251
  • София
Не, Salt & Pepper е под кино Одеон и там е много хубаво. Аз лично го препоръчвам.

Знам, че е до кино Одеон.
Но до миналата година имаше ресторант със същото име до БНТ. Затвориха го и малко след това се появи този до Одеон. За това и предполагам, че е същия ресторант на ново място, но не съм 100% сигурна.  Peace

Аз искам да препоръчам ето това http://grabo.bg/olekotena-zavivka-ot-estestven-gashi-puh-0mf4m.
Всъщност аз купих не от промоцията в Грабо, а от единичните завивки от сайта им, но предполагам, че качеството е същото. Много пухкави и топлички завивки Heart Eyes

# 252
  • София
Аз искам да препоръчам ето това http://grabo.bg/olekotena-zavivka-ot-estestven-gashi-puh-0mf4m.
Всъщност аз купих не от промоцията в Грабо, а от единичните завивки от сайта им, но предполагам, че качеството е същото. Много пухкави и топлички завивки Heart Eyes

Грабнах, благодаря!  Peace До сега само я обикалях тая оферта, но ти ме стимулира.  Sunglasses

# 253
  • София

Грабнах, благодаря!  Peace До сега само я обикалях тая оферта, но ти ме стимулира.  Sunglasses

Надявам се и ти да останеш доволна Hug

# 254
  • София

Би ли споделила - има ли я характерната миризма на пухено яке? Обонянието ми е много чувствително и на якето някак я понасям, но да се завивам някак си не си го представям  Blush

Общи условия

Активация на акаунт