Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 8

• 116 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
18+
Скрит текст:
- Дядо, защо едно време сте имали много деца?
- Едно време, чедо, ги целувахме жените по устата и ги е**хме в путката; сега правят обратното.

# 31
Скрит текст:
Лисан и Магарето овдовели, срещат се и започват да се оплакват колко са нещастни и колко са загорели. Решили накрая да се оправят взаимно. Теглили чоп и се паднал Лисан да оправя пръв Магарето. Започнал, а Магаре взел да реве уж много му харесва. После се сменили, но Лисан стоял изцъклен и не мърда. Магарето се ядосало и казало: Е хайде де, поне се преструвай. А Лисан отговорил с половин уста: Извади го малко да си мръдна главата.

# 32
Разговор между двама доктори:
- Разбра ли, че Иванов са го уволнили?
- Защо?
- Спал е с пациентката.
- Жалко, беше добър ветеринар.

Госпожата пита Иванчо:
- Иванчо, къде е умрял цар Калоян?
Иванчо:
- В учебника на страница 27 горе в дясно!

# 33

Собственик на магазин наема нов продавач и го обучава. Влиза клиентка:
- Добър ден, госпожо! Какво ще обичате?
- Добър ден! Един пакет "Ариел", моля!
- Аз ви препоръчвам да вземете и най-новия омекотител Ленор! Много приятно ухае и прекрасно се комбинира с праха за пране!
- Чудесно! Дайте ми и един Ленор!
...
Клиентката излиза! Собственикът:
- Видя ли как се прави! Тая дойде за едно нещо, а си купи две!
- Разбрах, шефе! Дай сега аз да пробвам!
Влиза млада госпожица и нашият почва:
- Добър ден, какво желаете?
- Едни превръзки Always!
- Освен превръзките, ви предлагам да купите и един препарат за миене на прозорци!
- За кво ми е препарат?
- Ми така и така не можеш да се е*еш, поне хвани прозорците си измий!

# 34
Скрит текст:
Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната.Това е изразът: "Най ми се ебе, ама по ми се пие".
- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти ебах майката!"
- има дума с три предлога - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ!
Има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език?Няма!А на български има – това е думата "такова"..
М/у другото само в българския език има 4 степени за отдалеченост: ДАЛЕЧЕ, ПО-ДАЛЕЧЕ, НАЙ-ДАЛЕЧЕ И....НА МАЙНАТА СИ.
[/color]

# 35
 Joy Joy...........Катя тичаше след тях, плачеше, молеше за поне някакво обяснение...
А след нея тичаха тридесет и трите ѝ любими котки...

# 36
Скрит текст:
- израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната.Това е изразът: "Най ми се ебе, ама по ми се пие".
- израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена - минало, настояще и бъдеще: "Ей ся ти ебах майката!"
Има ли език, в който да има една такава дума, която да може да замести всяка друга дума в този език?Няма!А на български има – това е думата "такова"..
М/у другото само в българския език има 4 степени за отдалеченост: ДАЛЕЧЕ, ПО-ДАЛЕЧЕ, НАЙ-ДАЛЕЧЕ И....НА МАЙНАТА СИ.
[/color]

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 37
А може ли като пускате вицове, да са поне граматически правилно написани?
В последния виц на Мамче не се казва предлог, а представка!
Това си е голяма грешка все пак

# 38
А може ли като пускате вицове, да са поне граматически правилно написани?
В последния виц на Мамче не се казва предлог, а представка!
Това си е голяма грешка все пак
Сори!Така го намирам, не съм автора аз. .. копи-пейст  Peace

# 39
Скрит текст:
[/color]
Joy Това ми е любимо!  Joy

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 10:06 от nela_66

# 40
София - мъж си стои в колата - традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука:
- Какво искате? - пита мъжът.
- Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Симеон Дянков и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите - който колкото даде - да помогнем.
- Някой дал ли е нещо?
- Дават по 2-3 литра!

--------------------------------------------------------------------
Минимална заплата за Държави обявили фалит:
Испания 950 евро
Потртугалия 900 евро
Гърция 750 евро

Държава със стабилна икономика и над 3% ръст за изминалата година. Минимална заплата
България 120 евро
--------------------------------------------------
От пресцентъра на енергийната напитка "PitBull 2 литра" съобщиха, че ще пуснат циганин от 200 километра височина без парашут!

Очаква се Хасан (не се знае каква му е фамилията, тия хора нямат лични карти) да счупи около 15 рекорда наведнъж, част от които:
- Най-високо падане;
- Най-дълъг престой на циганин в халуминиева кутия (без да я открадне);
- Най-високия опит за кражба на алуминий, кабели и
друга техника;
- Най-бързо падане на циганин от високо;
- Най-дълбока дупка направена в земята от паднал циганин, и други...

Очаквайте предаването на живо по СКАТ, а през останалото време можете да разгледате досието на Хасан и неговите предишни опити да открадне ценни метали и кабели от съответно 20, 50 и 100 метра височина... също така и под земята!

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 10:12 от Тedy

# 41
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Вибратор с гаранция... ако нещо се развали лично ще ви го начукат...

# 42

София - мъж си стои в колата - традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука:
- Какво искате? - пита мъжът.
- Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Симеон Дянков и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите - който колкото даде - да помогнем.
- Някой дал ли е нещо?
- Дават по 2-3 литра!

100% вярно!!!! Simple Smile)

# 43
— Ела ми на гости!
— Да бе, пак ще се изпонапием…
— Е, и?
— Нави ме! Идвам!

# 44
Крокодилът срещнал жабата и й казал:
-Ще сляза надолу по течението на реката, ще срещна хипопотама и ще му кажа: Здрасти, Хипо! Той ще отговори: Здрасти,Кроки! Аз ще го питам: Какво правиш? Той ще каже: Ами плувам си. А аз ще му кажа: - Ще плуваш ами, като си прост. И ще го прекарам.
Речено-сторено. Видял крокодила хипопотама и му казал:
- Здрасти,Хипо!
Хипопотама го погледнал и рекъл:
- Плувай бе, лайно зелено!

Общи условия

Активация на акаунт