Американски колеж прием 2013-трета тема

• 93 408
  • 800
  •   1
Отговори
# 285
bib.bib, много ти благодаря!   bouquet
Съжалявам за моята неточност! Изглежда ми се "преплъзнал" погледа, бързайки да изчета целия пост.

Да, и аз съм убедена, че всичко си е измислено в АК. Харесва ми, че имат ясен модел и му се доверявам. Обичам да хвърлям доста труд при търсене на нещо и после да не го мисля. Simple Smile

Сега видях, че АК имат доста силно представяне на Нац. съст. по математика в Ловеч. Е, вероятно не е ранга на ПМС, например, но си мисля, че, когато някой си вписва медал от Нац. съст. в документите за престижен университет, дали там чак толкова се интересуват от детайлите. Важното е, според мен, да покажеш интерес и участие в различни дейности.

И аз чакам с нетърпение резултатите от изпита. Успех на всички!

Мисля, че bib.bib спомена, че синът й е бил в отбора на СМГ. Ще ми е приятно да чуя и нейното мнение за математиката.   bouquet
Данибон, синът ми не е бил в отбора, така писах и в предишния пост  Simple Smile
Зури е писала какви са профилите. При всяко положение не мисля, че у-щето може да се определи като хуманитарно. Но естествено не е и МГ.
Идеята е, че извън задължителната част, всеки се развива и занимава с нещата, които са му интересни или има талант. Който желае да се занимава с математика и извън задължителния материал, може да го направи. Моето мнение за Кортезов е много добро. Ако синът ми искаше да продължи с математика, бих предпочела него пред повечето гимназиални преподаватели. Писала съм, че по мое време с отборите в гимназиална възраст, а и преди това се занимаваха предимно хора от академичните среди. Гимназиалните учители имат друга роля. Всеки може да прецени какво е нивото на почти пълнолетни младежи и на кого му отива да ги тренира.
Сред познатите ми чиито деца завършиха, не знам за случай за дете с изявен талант или интереси, което да не е получило адекватна подкрепа и възможност да се занимава в областта на интересите си.
Специално за децата от частни училища с усилено изучаване на АЕ до 7-ми клас е важно да знаят, че подготвителната година за тях ще бъде почти загубено време встрани от социалния живот в у-ще. Синът ми почти не учеше в подготве при положение, че влезе с много слаб и само пасивен АЕ (само от училище, компютри и анимация) и имаше само отлични оценки. В края на 8-ми клас активната му лексика беше много богата. От време на време му разравям листата с домашни по разни предмети - дори съм учудена, защото на български никога не е писал така  Embarassed Разликите във входящото ниво по езика нямат отношение към нивото на владеене 1-2 или пък 5 години по късно, който има съмнения, може да се допита до преподавателите от двете катедри по АЕ  Simple Smile
Скоро позната с по-малко дете ме попита дали ще го пращам летата в Англия или Малта, не съм си и помисляла, че има нужда. Не че не е ходил, но не е било на езикови курсове.

# 286
  • София
Стискам палци на всички да са приети.

А при записването мисля, че се внасяха 100 евро от всички и след това се кандидатства за финансова помощ. Но не съм сигурна, беше преди доста време.
 След като излязат резултатите, веднага може да погледнете за условията за записване и за отпускане на финансова помощ .

# 287
Остава мноого малко до утре(27.03.)Обявено е,че ще ги изнесат в12:00,надявам се за по-рано,а вие?Дано утре да имам повод да се похваля с колежанче!   baby_neutral

# 288
Успех на всички Hug до втре на обяд-часът на истината.

# 289
Успех на всички. Ако първата, която провери таблото, направи снимки и ги пусне ще спести ходенето на много мами.

# 290
  • София
... което ме подсеща да помоля Диването да ги снима, но като го знам какъв е завеян, до края на часовете ще забрави  ooooh!, но обещавам да се опитаме да осигурим снимка на таблото, че помня на мен к'ъв зор ми беше миналата година да успея да се измъкна и замъкна до там.

# 291
Благодаря за пожеланията sun

и на Вас здраве и само хубавини Simple Smile

Аз след работа съм планувала да ходя и тогава ще снимам Simple Smile

# 292
  • София
Очаквах резултатите да може да се видят и на страницата на АК, но за сега няма нищо. Още е рано-до 12 ч. има още време. Simple Smile

# 293
НИЕ СМЕ ПРИЕТИ!!!  Simple Smile

# 294
  • София
Синът ми е приет в АК. Резултатите за на сайта. Няма нито ден специална подготовка.

# 295
За неразбралите - излязоха резултатите. Може да проверите вече в сайта на колежа.

# 296
Честито! Ние не, както се очакваше!
Здраве и усопех на всички!

# 297
 newsm44  браво на децата.Май родителите са по-въодушевени от резултатите отколкото децата-поне при нас Embarassed

# 298
Приети сме!  bowuuМного съм горда!

# 299
И моят син е приет!!! Сега имаме време за размисъл... Всичко стана на шега - без подготовка, без нищо, дори не искаше на изпит да ходи. Е, подозирам, че сега самочувствието ще е.... Wink Браво на децата!!!

Общи условия

Активация на акаунт