Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 7

• 61 271
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Да се отчета и аз за вчера:

З. Овесени трици с обезмаслено мляко и ягоди
О. Бяло пилешко месо на грил + салата от домати
В. Печени зеленчуци (карфиол, зукини)

1150 ккал

# 511
did_ka - наскоро се запознах с неочакваните възможности на калция.... Значиии, в едно видео се твърдеше, че като ядеш неща сумарно бедни на калций - това е предпоставка за оставането на мазнините в организма, а когато калция е дооооста (даже и над препоръчителните норми за ден) - мазнините се изхвърлят от организма без да се задържат! И понеже това е целта на всяка диета и хр. режим за отслабване - да се намаляват съществуващите в организма мазнини, като същевременно НЕ СЕ допуска прилепването на нови - то ето и какъв чудодеен ефект имал калция (освен всичките му други познати ни отнапред полезности!)  Flutter Защо не пробваш с мляко и сирене в зимния период, докато чакаш времето за по-активен туризъм? Аз още не съм го пробвал, но може да излезне добро решение за теб - гледам, че няма много млечни неща в твоето меню и лесно ще усетиш "разликата" (вярвам, че ще има такава)... newsm78

Rain - тактиката с лъжичка мед е за преди сън и то с цел укрепване на съня, освен другите добри неща, които дава меда на организма.... На мен ми беше трудно в последните седмици на моя си режим с тоя мед, щото и без това ми скачаха % въглехидрати до Небесата...  Crazy

# 512
  • 1st floor
Днес ми беше свински ден.  261uu Нещата не тръгнаха добре още от сутринта, а после направо загрубяха... Mr. Green Отдадох се на разни изкушения и...така!!! Няма смисъл да ги изчислявам и да си развалям хубавия ден!!!  hahaha Пишем го мръсен и толкоз!!!  Crossing Arms Тъй, де!!! Д-то ми да не вземе да свикне само на малки калории!!!  Naughty

ПП: Поне се утеших , че калция ми е ОК!!!  Mr. Green Мерси , Маями, ще спя спокойно!!!  Joy

# 513
Непокорна - следвайки резултатите от онова изследване за супер-готините свойства на калция, то би трябвало почти никаква от мазнинките днес да не ти се лепне.... Ку ти е у норма калция за деня, де! Ти си знаеш как е  Twisted Evil Hug

# 514
НА UTILISIMA дават за калориите , храните , които приемаме и затлъстяването и за..... абе пуснете

# 515
  • 1st floor
Ку ти е у норма калция за деня, де! Ти си знаеш как е  Twisted Evil Hug

hahaha hahaha hahaha Всичко е над нормата, споко!!!  Mr. Green

# 516
Здравейте и от мен отново в клуба.Цяла седмица броя,а преди това правих една диета от която не смъкнах и кило.Така че реших да се върна към вече изпитаното.
Miami диетата дето правих преди това беше предимно с кисело мляко и сега съм решила да наблягам  на него.Та за днес съм на 1250 кал.
Реших да си направя разделение на храненията кога колко калории да приемам мисля,че постоянството е най-важно.
Започвам на 71кг.Целта ми е 65.Въпреки,че Руми от фитнесинструктор казва изхвърлете кантара купете си метър.Та за всеки случай ще си запиша и мерките.Айде дано успявам всеки ден да ви пиша лека нощ  Hug

# 517
  • 1st floor
Кикси, добре завърнала се!!!  Hug В темата за домашните упражнения по едно време се дискутираше да се ограничат млечните. Аз не мога и не искам, и за това не помня какво беше обяснението. Тяна да каже!!!  Grinning  От друга страна диетата на Байкова е базирана на киселото мляко, до колкото си спомням... newsm78
Все тая, ние вече сме открили топлата вода!!!  Mr. Green
И аз се премерих на първата седмица стриктно броене. Сега обаче почнах редовно тренировките и не смея да се кача на кантара.  Mr. Green Ще се вади метъра!!!

# 518
Непокорна не си сама  Mr. Green И аз вече два дни трябва да се крия от срам  newsm43  Голямо ядИни.Мисля, че е от луната  Laughing Като я гледам се пълни, та и аз с нея   Blush Може пък и от студа да е.Нали сме спортивни, имаме нужда от енергия.
Броя до към 2 следобяд и то дажбата свършила, че и отгоре.После  не ям много, ама кел файда.

За млечните нищо няма да кажа  Laughing Аз ги уважавам.Не толкова кис. и прясно мляко, но за сиренце и кашкавал умирам.Слабост са ми.Тук съм пробвала де що кашкавали и сирена видя.

Като си говорим за сиренце, че се сетих какво четох вчера в Дир-а .Не мога да вмъкна линк  newsm78 ама вие можете да прочетете статията "Червеното вино пречи на холестерола да се натрупва в кръвта"

Предпочетох да повярвам  на автора  Whistling  Наздраве  newsm24

# 519
tqna - Правилно тва за сиренцето и кашкавала! В тях има доста повече калций от млякото или изварата, например... Нооо.... ти и другите - съобразявайте, че иде реч за обесмаслени млечни продукти или поне нискомаслени! Значи, френските и други мазнички сирена, не са най-подходящите за целта! Аз от друга "логика" се бях ориентирал към нискомаслени сирена и кашкавали, не от калциевия ефект, а просто от факта, че тези нискомаслените си имат и без това по-малко мазнини, ерго: по-малко са възможностите за натрупване на нови мазнини и остава само да гоним старите  Laughing От тогава редовно си купувам италианските Mozzarella, Cacciota и подобни...  Twisted Evil

tqna - и не си връзвай КГ с увеличаващата се Луна, че Тя ще се увеличава още цели 10 дена! Какво ще правим толкоз време??? Друга ще да ти е причината! Ще я откриеш и ликвидираш бързо ти, сигурен съм!  Sunglasses  #Sniper

кикси - Добре дошла пак тук!   bouquet  Таз приказка на Румито за метъра е за започващите да спортуват, да не се тръшкат че кантара им не отчита минуси, а да си мислят, че се "уплътняват" превръщайки мазнинки в мускули.... което не е далеч от Истината!  Peace

tqna и всички останали - пийте и червено вино вечер! Това е мощен антиоксидант, няма що да ви го хваля.... По една чашка само, ей..... таковааа....  Rolling Eyes CHEERS!  Wine Glass

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 09:19 от Miami_beach

# 520
хих, на червеното вино и сиренцето съм голям фен, даже понякога се увличам  Drunk
Miami_beach , аз ям много млечни продукти - почти всеки ден ям кофичка кисело мляко и сирене - краве, козе, овче. Кашкавал обичам на сандвичи и пици, а те са доста по-калорични - така че, по-рядко  Wink
ако съдиш по менюто от понеделник - то е инцидентно за последните две седмици - не съм пропускала кис.мляко  Simple Smile Според мен ми пречат въглехидратите Thinking като ги спра и почвам плавно да свалям - но не издържам повече от ден-два - почва ме гастрита! Особено в сезона на червеното вино не мога да си го позволя  Blush (то дразни допълнително)
ето и менюто ми от вчера: 1545кал   Б 27%   М 17%   В 55%
з. кафе, пълноз.филия с пуешка шунка
о. коф.кис.мляко , 5 об.бисквити, 2ч.л. сладко от ягоди
з. чай, десетина фъстъка
в. зелена салата с една малка Р  Mr. Green, печен паламуд, 2 печени картофчета

# 521
  • 1st floor
Хора!!! Какви са тези наздравици рано сутрин?!  Mr. Green Аз още кафето си пия  kaffeetrmker_2, вие много сте напред с материала!!!  hahaha

Днес закусих добре:
Кисело мляко 250 мл.
Сандвич със салам и кашкавал.
544 ккал!!!  Crazy
Утешавам се, че поне въглехидратите и протеините са по 30%...

# 522
Реших да се изтегля и измеря тази сутрин. Не съм се теглила много отдавна. Много странни неща ми излязоха.
Килограмите са 48, бюст, талия и ханш 78/62/86. Измерих още бедро, прасец и ръка за всеки случай ако пък нещо мръдне случайно и бяха съответно 48, 31 и 23 см.
Това намерих във форума, от август е.
Днес сутринта бях 46,2 кг.
Бюст, талия и ханш - 80/62/83
Мерих още бедро - 47 см., ръка - 23 см., врат (заради програмата, незнайно защо иска врата да се мери) - 30 см., прасец - 30 см.

Странно ми е, защото ме изкарва с почти 2 кг. по-малко а в мерките реално няма почти никаква промяна. Въпреки че визуално съм може би малко по-слаба и стегната.

# 523
Бухтичка - Според мен, сегашните ти мерки са по-добри от предишните!  Sunglasses Верно, че намаление от 2 кг не е много, ама и общите ти КГ не са много, тъй че е ОК!  Peace

Непокорна - Ами то аз писах, че тва с червеното вино е добра тактика вечерно време.... не е като да не съм го написал!  Laughing

# 524
и какво сега, аз ли съм пияндето   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт