Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 7

• 61 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • 1st floor
Добро утро и от мен!!! Hug

Вчера всичко мина гладко, до вечерта  Embarassed.
Щях за завърша на 896 ккал и към 55% В, 28 Б и 17 %М от :
 З - 2/3 прословутото хлебче на Сетони + топено сирене
О - огромна порция гъбена супа + 1 ф. хляб
В - картофена салата, салата от китайско зеле с моркови, хоки на фурна.

Щях е ключовата дума, защото след вечеря децата изнамериха от някъде един забравен буркан течен шоколад иииии... Embarassed....завърших на 1426... Embarassed

И да кажа за Хоки-то!!! Naughty Не купувайте филе от Фантастико!!! Беше с дебел слой лед, и от двете страни, пусна жестока гадост в тавата, та се наложи да го прехвърлям в друга...и накрая парчетата станаха тънки и гадни. Преди години такава случка имах със замразено филе от хек, и сега уж гледах внимателно, но докато не се размрази, хич не си личи леда. Мислех да метна едни кюфтета на грил-тигана, но ме домързя, та изядохме хокито.

Сега отивам да направя една сутрешна тренировка, а после ще си приготвя хлебчето и ще пиша колко тежи!  Peace

Маями, време е за нова тема!!! Wink

# 736
За сладкишите - аз също се хванах за главата като подходих математически към тях. Но с повечко опити се намират интересно неща. Миналите дни правих крем брюле с умалена захар, стана вкусно. Разпределих го в малки купички и една купичка излезе 104 калорлии. Много добре...
Ами аз честно казано не съм правила кой знае колко много неща, но нищо не ми е излизало чак толкова калорично. Най-вече разни мъфини съм смятала и най-калоричния мъфин ми беше с кашу и шоколадов бонбон вътре в него - 300 калории.

# 737
Щях е ключовата дума, защото след вечеря децата изнамериха от някъде един забравен буркан течен шоколад иииии... Embarassed....завърших на 1426... Embarassed

И за мене щях беше ключова дума вчера.... До вечерта - мн.добре... ама после хапнах доста сладолед... от лятото е в хладилника и да не се развали, такова........  Rolling Eyes Покрих вдигнатия % въглехидрати с крехко пилешко и свинско филе... и на проценти е супер ОК, ама калориитеее.... отидеха на кино!  Mr. Green

Непокорна - "мойто" хоки от ЛИДЛ го взимам, по-удобно ми е, по-близко е магазина, а верно - Фантастико не се слави с добри неща от щанда с месото... хъх!  Shocked Верно също че и мойто хоки е замразено, ама не видях други неща да остават освен вода след размразяване. После месото си беше плътно и супер ОК за риба...  Peace

Дай ми малко време да понакъдря новата темичка. Ще пусна линк по-после днес Wink

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 10:07 от Miami_beach

# 738
Пуснах и нова тема.... Айде пишете там сега Wink

Честно казано, сега не си дадох много зор, че нямам и много време днес и може би доста от линковете не са валидни... Ще гледам да ги филтрирам тези за следващия път!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт