Калории броим, здравето ценим и кила топим! - тема 7

• 61 213
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!  kaffeetrmker_2

Аз от днес ще влезна в период на хр.режим с ограничен брой калории....  smile3508

Уж съм само 3 кг над това, което бих искал, а в кръста меря цели 7 см повече от преди Коледа! Като че ли всички по корема ми се е налепило!  ooooh! Мисля, че с броене на калории ще успея за метна през рамо тия 3 кг и да махна тия СМ в повече (главно заради тях почвам акцията!) още преди края на февруари! Ще хапвам (както преди) по-простички неща, на които мога да изброя калориите!  Hug Peace

# 676
  • In transit
Хайде Маями, успех, че ти като не броиш и всички изчезват някъде Thinking 

отчета за днес: 1400ккал
з: сандвич с качота и черен чай
сл.з: кисело мляко 1 чаша
о: ризото с радикио, пилешко филе и салата от спанак
сл.з кроасан Баули
в: салата цезар и 100г хумус ми остана от снощи

Искам да споделя, че комбинацията хумус + пръчици целина много добре засища а е диетично и полезно.

# 677
Маями, предполагам, че за един месец ще си върнеш старите мерки  Peace Без това няма много празници през февруари  Mr. Green

За последният месец не съм променила грам от см - т. 68/х.93/ , обаче съм 700гр надолу, вече съм 58.6кг  newsm68 Тази седмица не тренирах само понеделник, но намалих скачането на въже и увеличих упражненията за дупе  Mr. Green С две думи, супер се чувствам  Heart Eyes

За вчера П/М/В - 25/35/40 , благодарение на рибената супичка натрупах повече протеини и мазнини, но заради бирата въглехидратите доста се покачиха  Whistling

# 678
  • София
Привет от мен!

Аз както ви съобщих, че са ми изчезнали 1,5 кг. поради тичане насам-натам, така миналата седмица си ги наваксах. Уж без нищо особено - имахме в понеделник гости, не обичам гости заради "афтър партитата" с останалата храна. Нещо ми омръзна да гледам шоколади от новата година във всеки шкаф и ги започнах. Днес съм решила по неатрактивните в едно непрозрачно пликче и до кофата, все някой клошар ще ги оцени.
От няколко дни пак внимавам и уж кантара леко пълзи назад, но не съм видяла още предишното -1,5 кг.

Mikkey, този хумус звучи много добре. Ти мисля беше писала преди рецептата, ако можеш да я споделиш пак - аз съм купила нахут и тахан и все се каня да го направя. По Нова година мислех да правя това дърво - то е на основа хумус под зеленчуците. Не стигнах до него, но сега съм решила, ще стане цвете.

Видях в една книга на Мермерски състава на киселото мляко - не знам от къде са го взели, много ми хареса, че има и йод. Ще го напиша при първа възможност.

Успех на всички  bouquet

# 679
  • In transit
Таня, веднага я пиша:
1 кутия нахут от 400г ( вътре е към 240г отцедено), запазва се малко от водичката и се слага при нахута.
2-3 скилидки чесън
1 с.л. сусамов тахан
сока на 1/2 лимон
Това е. Аз вътре не слагам зехтин. Всичко се блендира добре. Сипва се в купичка и се наръсва с червен пипер и 1-2 с.л. зехтин. От това количество излиза около 280г готов хумус. На 100г има под 100ккал. а е много хранителен. Аз го ям основно със стръкове селъри, много свежа комбинация, но става и с други зеленчуци като моркови, краставици.

Друг подобен и по-ниско калоричен вариант е само нахут, няколко печени чушки, 1 с.л. зехтин и чесън. Пак се пасира и става много вкусно.  Peace

# 680
вчера навъртях цели 2000кал  Rolling Eyes обвзе ме някакъв неистов глад, следващите дни ще се опитам да компенсирам. Но като цяло този месец съм поела 5000кал по-малко, т.е. би трябвало да съм с 0,5кг по-малко, ама не съм! Вече се убедих, че каквото и нискокалорично да ям няма да свалям, ако не се движа повече. И тъй като днес времето е слънчево и приятно, отивам да направя една обиколка  Blush

bubeto0 , киселото зеле по моята таблица , сурово е 25кал/100гр и готвено 51кал/100гр (готвеното включва зеле, мъничко мазнина и подправки)

# 681
И тъй като днес времето е слънчево и приятно, отивам да направя една обиколка  Blush

И аз си извадих слънчевите очила и пообиколих навън тук по обед!  Sunglasses  Peace

# 682
  • 1st floor
Зелето е от храните с отрицателен калориен баланс. За усвояването му се изгарят понече калории, от колкото то самото вкарва...Така че, споко!!! Peace Не е драма колко си изяла...драмата би дошла от добавките в самото ястие - мазнина, месо и др.

Тотал за вчера - 1559 ккал.

Сутринта се изложих - правих пържени филийки за домочадието и изядох цели три  #Crazy Просто се унесох... Embarassed
За обяд ще компенсирам с ниско калорична супа от спанак...

И аз ще се разщъкам навън, ама май по-късно. Застопорена съм на комп-а, а от сутринта много ме ядосва, забива, бави и ми идва да го засиля през прозореца... #Cussing out

# 683
прясно мляко-400гр
9бисквитки-45гр
киви-240гр
мюсли-50гр
пилешка супа-200гр
зелена салата+репички-100гр
953 калории
протеини-20
мазнини-10
въглехидрати-70  Peace

# 684
  • MUC
1511 ккал от мен вчера, с много стрес и ядене.
Днес съм на 1051, но не съм вечеряла още.
Сутринта мюсли с кисело мляко, на обяд сандвич с херинга и сурови зеленчуци с... хм, един местен специалитет, нещо като смесица от сирена.
Следобяд 2 мандарини, капучино, сега около 30г орехи.
Вечерята ще е пилешко филе с броколи, та би трябвало да се вместя в плана.

НеПоКоРнА, не се коси за пържените филии – през деня си ги изгорила.

Блазе ви за слънчевото време! При нас вчера беше слънчево, но с ужасен вятър, а днес се скъса да вали. Утре още дъжд, а привечер – сняг. Супер, мерси!  Crossing Arms

# 685
rain Hug

Аз вчера какво правих, що правих - привечер се оказах с дилемата: Калориите ли да гоня или вит./минерали, т.е. полезносите?! И се вмъкнах в калориите, ама въглехидратите останаха извънредно висок като % - 74%!!!  Crazy Докарах го само на калций, фолат и витамин С... Всичко друго е зле, особено холин, вит. Е, дори вит. К!  Rolling Eyes

Нищо! То пък не може всичко от раз! Днеска ще е по-добре!  Twisted Evil Peace

# 686
ром-100гр
пилешка супа-600гр
прясно мляко-200гр
3бисквитки роден край-15гр
ред бул-250гр
3 филийки хляб с кълнове
конфитюр-40гр
бонбонка-10гр
киви-100гр
крема сирене-20гр
ябълки-100гр
1305 калории
протеини-20
мазнини-20
въглехидрати-60
днес малко съм се поуляла Blush

# 687
Аз пък днеска всичко оплесках  ooooh!
Нещо много често започвам да достигам 2000+ калории... Ще гледам тея дни да компенсирам с по-малко храна. Пуст апетит, вие как се справяте с него?  newsm78

# 688
  • In transit
Пуст апетит, вие как се справяте с него?  newsm78
трудно... с воля, с инат, намирам си работа за да не мисля за ядене, пия вода, чай и така.

ето и моя късен отчет:
тотал: 1600ккал, но за сметка на това успях да постигна едни съвършени % (33%П/34%М/34%В)  Mr. Green
з: 1 филия с рикота и шпек салам, 1 филия с рикота и сладко от портокали и капучино
о: салата от рукула, радикио и спанак с круша и пармезан, пилешко филе с доматено песто и качота
сл.з: кисело мляко
в: салата капрезе(моцарела и домати) с 1 телешко кюфте

# 689
Влизам да се оплача  Confused днес везната показа +2кг (вчера бях +1)   Shocked  Със сигурност не е от преяждане, тъй като не съм хапвала нещо по различно от предните дни. Мисля, че задържам вода, и то откакто сготвих гадното кисело зеле  #Cussing out Тъй като два дена си го ям, и усещам, че пия доста повече течности от нормалното ми количество...дано не греша де. Просто не искам да виждам пак 60кг  Mr. Green Ако до два дена не се промени теглото ми, ще взимам по сериозни мерки  Rage

Иначе за днес се надявам да не завиша много калориите, че с ММ ще ходим на едно любимо заведение, да се почерпим по повод получената ми диплома  Mr. Green Дано компенсирам с дълги разходки, тъй като засега температурата е 13 градуса, а дават да стигне и 16    Nature Sunny

Това е от мен  Mr. Green Изпих си кафето, сега се захващам да тренирам  jump

Общи условия

Активация на акаунт