Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за предотвратяване на киселини по време на бременност?
Как се признава бракът в болницата?
Какви са процедурите за признаване на брак в болниците в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на киселини по време на бременност?
Борбата с киселини по време на бременност може да включва консумация на компот от грозде, използване на сода за хляб, прием на сироп и избягване на Талцид. Освен това хомеопатичните аптеки могат да предложат подходящи продукти за борба с киселини. Киселните по време на бременност са често срещани. Препоръчителните стратегии включват консумация на по-малки, чести хранения, избягване на тежки и мазни ястия, използване на повдигаща възглавница за главата по време на сън и приемане само на лекарства, които са безопасни за употреба по време на бременност след консултация с лекар.
-
Как се признава бракът в болницата?
Бракът се признава чрез подписване на документ при нотариус, който след това се носи в болницата. В някои болници декларацията се подписва на място. За припознаването в повечето болници в София е необходимо лично присъствие на бащата, попълване на декларация, представяне на лична карта и плащане на такса.
-
Какви са процедурите за признаване на брак в болниците в София?
В болница Токуда в София бракът се признава на място, като бащата трябва лично да отиде, да попълни декларация, да представи лична карта и да плати такса. Признаването на брак в повечето болници в София обикновено се извършва на място, като бащата трябва лично да отиде, да попълни декларация, да представи лична карта и да плати такса. В някои случаи декларацията се подписва директно на място.
-
Какви са причините за главоболие по време на бременност?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност през есента?
Много ме натоварват тия кошмари,аз по принцип страшно много сънувам,но откакто съм бременна самите сънища са само стршани и сюжетите са повече от необикновени.
Изведнъж като ме схване крак примерно,много е неприятно

. В същото време нямам и желание за това. ММ пък не настоява, явно го е страх за бебето. Сигурно съм единствената на света - но минала бременност не сме правили секс /малко ме е срам да си го призная/, сигурно и тази ще е така. Тия гадни контракции /от 5-ти месец/ още повече го направиха немислимо. Но после беше страхотно. Преоткрихме го 
А за секса,не виждам защо да е странно,има жени,които въобщя не им се прави по време на бременност,освен това с тези контракции,които ми описваш,то даже би трябвало да е напълно забранено,кой би рискувал
че май ще се мре
. За магнезия съм питала Марков. Той каза, че до 21 г.с. се пие но-шпа, а след това магнезий. Каза още, че след 21 г.с. не е хубаво да се пие но-шпа, защото заглаждал шийката на матката. Въпреки, че аз си пих до края - беше ми изписано.