Барбалетка, честита розова панделка.

Пашик, аз бях такова дете като Габи. Все едно мене описваш. Не знам какво да кажа, не е лесно. Но ще дойде моментът , в който тя ще започне да има нужда да стане самостоятелна и да разбере себе си. Но не знам какво да те посъветвам, не й се карай, показвай й непрекъснато колко я обичаш. И естествено ще препоръчам любимите ми капки на д-р Бах, те много могат да помогнат и на двете ви. При мен откъсването от родителите стана в пубертета, но беше много сложна ситуацията вкъщи и тя ме натовари допълнително, така че аз не съм критерий. Най-естествено ми се вижда да разбереш какво я интересува, но не да слуша теб, а самичка да си го избере. Спорт, курсове някакви, където ти не знаеш, не разбираш и не би могла тя да разчита да й казваш как да се справя. Пожелавам й от сърце да стане уверено в себе си дете!

Съни, браво на Алек, сигурно му е било много трудно през трите години, не ми се мисли...

Мишелката е просто страхотна, браво как се е справила.

На вас весело изкарване, където ще пътувате и после ще чакам и аз разказче.
).
номер 2, че да се разсейвам. Хахахахаха... и пак да ма'ам гащи по паркове и градинки. Ама да видим.
) и съответно цялото внимание беше за Симеон, а той беше страхотен, показа си всичките играчки и каквото му дойде на ум, само ходеше по гостите да го гушкат и да си играят с него
), е страшно специален
.

)
Тази дама нека си се издига, само да не те застрашава някак. Свикването е само период и ще мине. Съветвам те да се държиш естествено, защото обикновено колкото и човек да се напъва да покаже че може повече - не се получава. И разбира се - БИВОЛСКО СПОКОЙСТВИЕ
А тя е качествен човек, приятелка ми е и много искам да остане. И като се върна ще следя свободните позиции, ако мога да и помогна някак да остане.