Великобритания - тема 44 Зимно-Коледна

• 44 072
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Лондон
Толумбата, дойде големият ден  Laughing Нали не избяга... 4акаме разказ, подробен

eva, 4естит рожден ден на патерици, жива и здрава и през новото десетилетие... стра6но няма, жените ставаме по-умни и красиви след 30 Heart Eyes

Dendy, Brentford е до Chiswick и Ealing, ние когато търсихме, по-добро място не намерихме, мога да ти дам координати, със сигурност има waiting list

6у (как да ти напи6а ника Laughing), тенисът е супер, 6те ти разкажа, страхотни условия

# 91
Запис момичета.   newsm03
Тук всеки намира нужната му информация. А вече дали му харесва или не е друг въпрос.
 Искам да споделя  на дамата с големи очаквания моят опит. Съпругът ми почти от 4 години е в Англия- работи като охранител към агенция ( плащат му минималното- но поне работата е сигурна и постоянна ) Омъжихме се преди 2 години и почти веднага и аз дойдох в Лондон. В началото живеехме с друго семейство в отвратителен квартал, но аз нямах работа, нито документи. А с неговата заплата от 1500 паунда не можехме да си позволим самостоятелно жилище, колкото и да ни се искаше. При това нямаме деца. Минаха около 3 месеца, докато аз получа NIN и започна работа в почистването към агенция. И двамата работехме ужасно много.Почти година сме живели с други хора. След това аз си намерих свои клиенти, зарязах агенциите и вече можехме да си позволим самостоятелно жилище. newsm44 Живеем в едностаен апартамент. Плащаме наем от 800 паунда. Отделно газ, ток, вода, а и не бива да се пропускат и транспортните разходи, които гълтат 250 паунда от  нашия семейния бюджет.
Всяко начало е трудно, а и с  деца направо си става страшно.
Аз пожелавам успех на дамата и дано да се справят по-добре и за по-кратко време.  bouquet

# 92
Здрасти и от нас!Вчера мъжа ми почива и излизахме да се разходим малко.
Всички първоначално сме живяли със съквартиранти.Така е докато се съберат пари.
Толумба честито много щастие в семейния живот!
Ева чрд на патерици много здраже,щастие и късмет.

# 93
  • UK
Момичета, да питам бързо, че снощи се размислих малко - с малката летим в понеделник от Букурещ за UK. Тя не е припозната от баща си, на мое име си е. Та дали ще ми трябва акта и за раждане преведен за летищата? Или не? И ако да - дали трябва и да го легализирам? Паспортите и на двете ни са нови, тази година издавани, ако това има някакво значение.
Все си мислех, че не би трябвало да имам проблеми, ама какво ми щукна да мисля в тази насока снощи, не знам  ooooh!

# 94
Щом не е припознато детето не ти трябва пълномощно от бащата за да я изведеш от страната.
Може да ги преведеш,но чак да ги легализираш не виждам смисъл.

# 95
  • UK
titi888,да, аз знам, че пълномощно не ми трябва, чудех се дали няма да ми искат акта и за раждане, че да докажа, че не е припозната.... Знам ли и аз, по моята логика не би трябвало, амаааа  Rolling Eyes Аз и го пуснах днес акта да го преведат, но се зачудих дали няма нужда и да се легализира.

# 96
  • Лондон
Според мен за лети6тето няма да ти трябва, на мен са ми искали на английско лети6те, но ние сме с разли4ни фамилии

Обявиха дата за концерт на Depeche mode в Лондон за догодина, който от старото поколение се интересува
 Rolling Eyes Аз сигурно 6те съм там Simple Smile

# 97
  • София
Тук всеки намира нужната му информация. А вече дали му харесва или не е друг въпрос.
 Искам да споделя  на дамата с големи очаквания моят опит. Съпругът ми почти от 4 години е в Англия- работи като охранител към агенция ( плащат му минималното- но поне работата е сигурна и постоянна ) Омъжихме се преди 2 години и почти веднага и аз дойдох в Лондон. В началото живеехме с друго семейство в отвратителен квартал, но аз нямах работа, нито документи. А с неговата заплата от 1500 паунда не можехме да си позволим самостоятелно жилище, колкото и да ни се искаше. При това нямаме деца. Минаха около 3 месеца, докато аз получа NIN и започна работа в почистването към агенция. И двамата работехме ужасно много.Почти година сме живели с други хора. След това аз си намерих свои клиенти, зарязах агенциите и вече можехме да си позволим самостоятелно жилище. newsm44 Живеем в едностаен апартамент. Плащаме наем от 800 паунда. Отделно газ, ток, вода, а и не бива да се пропускат и транспортните разходи, които гълтат 250 паунда от  нашия семейния бюджет.
Аз пожелавам успех на дамата и дано да се справят по-добре и за по-кратко време.  bouquet

Благодаря за споделения опит!Ако визирате мен като дамата с големи очаквания,сте в грешка,че съм с големи очаквания!Просто попитах какви варианти съществуват,за да живеем сами!Примирих се,че в началото няма да сме сами,но не съм казвала,че имам големи очаквания!
 Да споделя,че мъжът ми,докато чака да му дойде датата за интервюто,започна да работи без документи!Разнася някакви рекламни брошурки!Важното е,че не стои без никакви доходи!

# 98

Благодаря за споделения опит!Ако визирате мен като дамата с големи очаквания,сте в грешка,че съм с големи очаквания!Просто попитах какви варианти съществуват,за да живеем сами!Примирих се,че в началото няма да сме сами,но не съм казвала,че имам големи очаквания!
 Да споделя,че мъжът ми,докато чака да му дойде датата за интервюто,започна да работи без документи!Разнася някакви рекламни брошурки!Важното е,че не стои без никакви доходи!

Както и да е.
 Дано на мъжът ти да му бъде платено за труда, защото аз лично ( а и не само аз навярно ) познавам хора, които нямаха документи, работеха каквото намерят, а после техните работодатели  им платиха по-малко от договорената сума, а дори някои и нищо не  получиха. Като нямаш документи, няма къде да си търсиш правата и си оставаш само с разочарованието.
Успех Peaceи дано при вас всичко да се получи както го искате.

# 99
  • ENGLAND
 Дикенсън непременно си носи оргинала на акта за раждане в ръчната чанта и си направи 1-2 ксеро копия. За превод и легализация няма нужда. Но щом ще живеете в Англия е добре да се направи превод от заклет преводач на копие на акта за раждане. Искат го навсякъде.

# 100
  • София

Както и да е.
 Дано на мъжът ти да му бъде платено за труда, защото аз лично ( а и не само аз навярно ) познавам хора, които нямаха документи, работеха каквото намерят, а после техните работодатели  им платиха по-малко от договорената сума, а дори някои и нищо не  получиха. Като нямаш документи, няма къде да си търсиш правата и си оставаш само с разочарованието.
Успех Peaceи дано при вас всичко да се получи както го искате.
Работи във фирмата на хората,при които живеят!Ще му бъде платено със сигурност,защото са им близки!

# 101
Благодаря на всички, които откликнаха на въпроса ми за стажа. Аз в никакъв случай не бих си позволила да работя нелегално или в разрез със закона, така че ако не може да практикувам (без заплата), значи няма. А в училището не бяха особено запознати, защото досега не са имали български или румънски студенти и ме посъветваха да се обърна към UKBA.

hrissyts, мъжа ти е успял да си запази час за интервю? Колко време му отне, ще можеш ли да споделиш повече подробности?

# 102
  • Ispania
Здравейте моми4ета,
нахлувам в темата ви с вьпрос Embarassed.
Имате ли идея, колко може да струва да се изпрати пакет(около 5кг) по пощата от Англия до Испания? Има ли някакьв сайт, в който може да проверя?
Искам да направя порь4ка в един сайт, но не правят доставки извьн УК.  Та си мислех да порь4ам до адрес на позната, която живее там и после тя да ми го прати Thinking

# 103
Здравейте моми4ета,
нахлувам в темата ви с вьпрос Embarassed.
Имате ли идея, колко може да струва да се изпрати пакет(около 5кг) по пощата от Англия до Испания? Има ли някакьв сайт, в който може да проверя?
Искам да направя порь4ка в един сайт, но не правят доставки извьн УК.  Та си мислех да порь4ам до адрес на позната, която живее там и после тя да ми го прати Thinking

Над 2кг http://www.parcelforce.com/send-worldwide

# 104
  • Ispania
Много ти благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт