Аранжиране на маса - тема 5

• 231 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 645

danchika - отново чудно местенце  Simple Smile

# 646
  • München, Deutschland
Не съм сигурна дали съм по темата, но тук подредих футболните ни менюта:

Имах скъпи гости и им давах да опитват различни немски наденички и бири.  Wink

Тази седмица празнувам рожден ден, но нямах възможност да се подготвя и ще празнувам другата седмица с приятели, а тази ще сме дамо двамата. Края на другата - началото на по-другата седмица мисля да се отчета. Simple Smile Планирала съм нещо футболно отново. Wink Фенче, кво да го правиш.  Laughing

# 647
  • Sofia
chrissy,
развесели ме с това футболно меню!  Mr. Green

Супер си замислила и темата на РД.
От редена салата в купа и обърната после в плато, става чудесна футболна топка  Peace

# 648
  • München, Deutschland
Ооо, непременно ще направя. Благодаря ти много за идеята.  bouquet Отгоре ще украся като топка с майонеза/извара, като половината боядисам черна с хранителна боя, за да я докарам на вид. Иначе идеята ми е за Snack Stadium, до вчера не знаех какво е това, днес вече искам да го правя.  Laughing Вижте си в гугъл какво е (надали на някой нещо му говори това  Whistling), аз тук не искам да издавам предварително.  Laughing

Да видим докъде ще го докарам.  Whistling

# 649
  • Sofia
Eхаааа, видях! Жестоко!

# 650
# 651
chrissy с нетърпение очаквам масата за рождения ти ден.
Аз съм родена на 17 Юни, та пихме по една лимонада по обяд... за вечеря бяхме на ресторант.

# 652
  • Плевен
danchika, макар  и със закъснение - да си жива и здрава! Много любов, щастливи мигове  и вълнуващи емоции ти пожелавам. Продължавай все така да създаваш красота!  bouquet

# 653
  • Плевен
Днес и аз съм рожденичка, та да покажа масата и да почерпя по една тортичка  с шоколад и малини.

# 654
  • München, Deutschland
danchika, Мitonela - много рожденички този месец в темата. Да сте живи и здрави, вдъхновени и щастливи и да ви глезят подобаващо.  bouquet
Прекрасно плато с плодове, danchika. В коя държава е това Simple Smile?
Mitonela, страхотна лятна декорация. Тези цветя се казват гербери, нали? Или са по-малки?

Аз напреднах вчера с подготовката за другата събота, а съботата, която мина, празнувах и аз.  Grinning В момента у нас всичко е футбол, не ми се редят маси.  Laughing Поне до края на тази седмица.  Laughing

# 655
  • Плевен
chrissy, благодаря. А цветята са невени, отглеждаме си ги в градината на село.

# 656
Mitonela Добре дошла и честит рожден ден на патерици. Благородно ти завиждам за градината с цветята. Продължавай да ни радваш с цветни декорации.

danchika - на теб ти честитих лично, но и тук. Очаквам скоро още една подредба на маса, ти знаеш какво имам предвид.  Laughing

papi6 - благодаря за линка, страхотен е! Дори и снимките да не са на блогърката, информацията е поднесена много добре. Ще я следя с интерес.

chrissy - и ние вкъщи сме на спортна вълна, би ли показала стадиона?

Аз да се оплача, че покрай грижите на новия ни член на семейството и работата от вкъщи, нямам никакво време за аранжировки, декорации, снимки и др. От Великден насам не съм правила нищо по тази тема. Но все пак може и да успея да ви покажа скоро великденската, новогодишната  Embarassed ни маса, както и тази от рождения ден на дъщеря ми.

# 657
  • München, Deutschland
Ааа, стадионът е построен, но чак в събота ще го пълня с храна. А сега още е рано да го покавам, то са някакви кутийки...

# 658
Здравейте момичета !  Hug Hug
Страхотна тема

# 659
  • Плевен
Този месец съм много редовна с масите. Simple Smile Днес семейството на сестра ми ни беше на гости, ето масата- с тагетиси от нашата градина:

Хубава вечер и успешна нова седмица от мен!

Общи условия

Активация на акаунт