Аранжиране на маса - тема 5

• 231 194
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Толкова свежо и пъстро при всички!
Личи си, че вече ни се иска топлина и слънчице!

Благодаря за хубавите думи, момичета  bouquet

Tari Tasartir, колко пролетно! Не знам как си намерила подложки, които толкова идеално да съвпадат цветово с останалите ти украси! Зелените свещички на бели точки със салфетките и зелените ивици, жълтото яйце с жълтите ивички, морковчетата и кокошчицата също пасват по цвят... Наистина, заедно ли са купувани?  bouquet

chrissy, всички тези аксесоари и съдини са събирани в продължение на 25 години. Като си харесам цветова гама, известно време си купувам в нея разни неща и така се натрупват.
Сега съм в по-пастелната, ще покажа скоро с какво съм се сдобила.

# 631
Choppi, благодаря! Рецептата е от кулинарните теми тук във форума, но е взаимствана от руски саит.  Браво, прекрасни маси!

# 632
  • USA
Колко хубава тема! Не съм прегледала от началото, но
fatalina, choppi, chrissy, Tari Tasartir, DimS- много пролетни и красиви маси, браво bouquet
 danchika, масата на твоята баба ме трогна Heart Eyes

И аз обичам да подрежадам, за сега съм на синьо-сива вълна, но се замислям да разнообразя скоро. Това е от Гергьов ден.

Скрит текст:

# 633
Скай блу изключително красива комбинация! Много стилно жилище и изискана маса! Обожавам точно това синьо. Може ли да споделиш рецептата на купите с крем и гофрета. Може на лични, за да не спамим темата, но ми се струва, че на всички ще е полезна. Купите от школад ли са?

# 634
  • USA
Скай блу изключително красива комбинация! Много стилно жилище и изискана маса! Обожавам точно това синьо. Може ли да споделиш рецептата на купите с крем и гофрета. Може на лични, за да не спамим темата, но ми се струва, че на всички ще е полезна. Купите от школад ли са?
fatalina, заповядай в тази тема ги дискутирахме шоколадовите купички

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=919283.15;topicrefid=20

# 635
# 636
  • Sofia
SkyBlue,

Красиво и стилно! Харесва ми пастелната комбинация синьо-сиво-беж.
Пък и много лесно можеш да разнообразяваш с ярки акценти, другите цветове ще са като фон.  Peace

# 637
  • Плевен
Здравейте, момичета   Hug
Чудесни маси виждам, браво на вас.  bouquet SkyBlue, поздравления-много красиво- до последния детайл.
Аз отдавна не съм аранжирала, но вчера имахме годишнина от сватбата и набързо се получи това:

Хубава нова седмица от мен!

# 638
Харесвам този стил на масата

и този

# 639
  • Sofia
Glamour,
Една и съща снимка е...

# 640
SkyBlue, много , много красива маса. Всичко е изпипано до най-малкия детайл. И се връзва с цялостната обстанвка. Гледам снимките и всеки път откривам по нещо ново, много ми харесва.
Mitonela, не снам дали набързо си подредила масата, но се е получило много нежно и романтично.А за тортичката нямам думи, така обичам домашни тортички...
Аз вчера пекох един сладкиш с първите кайсии, които намерих и се вдъхнових за масата за днешната закуска. Снимките пак са ужасни, но толкова си можем с апаратчето. А се опитвах и да не вкарам в кадър целия панаир наоколо - играчки, дрехи, който е с малки деца, ще ме разбере Simple Smile ( Дупката в стената все пак съм я снимала...ужас)

# 641
Пак съм аз. Открих случайно този блог и съм запленена. Жената си колекционира съдове, покривки и всичко нужно за аранжиране на маси. Има много идеи, интересни аранжировки, ако имате време, погледнете. Аз не мога да откъсна очи...
http://www.thelittleroundtable.com/2010/10/mairzy-doats.html

# 642
  • Плевен
Здравейте, момичета!
В момента цъфтят любимите ми макове- та от мен една маса с макове-вариант за закуска и за вечеря.

Choppi, благодаря за линка, беше удоволствие да разгледам.

# 643
Здравейте момичета Hug
SkyBlue, много красива посуда имаш Heart Eyes
Точно това синьо го обожавам. Много красива покривка, всичко е много стилно у вас.
Mitonela, макове и лайка- класика, само дето мака много бързо увяхва, поне при мен беше така. Обожавам полски цветя, собственоръчно набрани, то там е и тръпката. Много хубаво си съчетала с тези керамични пръстени, предполагам ръчна изработка Heart Eyes
choppi и на мен ми идва вдъхновение да подредя маса, като съм направила някое вкусно десертче, много свежо и слънчево ми стана от подредбата sun
У дома, на балкона си сервирах едно десертче и следобедно кафе  Laughing за компания имах списания  Mr. Green

# 644
Това сега къде е? Wink

Общи условия

Активация на акаунт