Аранжиране на маса - тема 5

• 231 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Гери, откъде взе този памук? Разкошен е Heart Eyes Искам и аз!

# 661
  • München, Deutschland

Ето го и обещаният от мен стадион.
Футболната маса с чиниите не успях да я снимам, но видях, че моят приятел е щракнал нещо, ще я кача и нея тези дни.  Laughing

Нямаше кога да правя хубави снимки, че гостите исках да нападат стадиона вече   Mr. Green, така че моля да извините околните предмети, които съм хванала в кадър.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 11:38 от chrissy

# 662
 Ay, chrissy, страхотен е!Много ми хареса!

# 663
chrissy, супер си се справила!

# 664
  • варна
Здравейте момичета, нахлувам в темата с малко страничен въпрос, но се чудих къде да го задам Flutter Та става въпрос за покривките Simple Smile Имам нова маса, която е с размери 110/80 с разтягане 160/80 и 210/80. Проблема е, че не знам къде да намеря покривки за размера 210/80...рових си из интернет сайтове но безуспешно. Ако някоя домакиня  Mr. Green от варна знае магазин, където има избор ще съм много благодарна...предстоят ми първите гости в новия дом, а аз съм още без покривка за маса Laughing

# 665
  • Sofia
В магазините на Панагюрище за текстил има големи размери. На мен са ми шили и по поръчка.
Сигурно и във Варна имат магазини.

# 666
Майче, защо не отидеш до някой магазин за платове и не поръчаш да ти ушият по твоя размер?
Ще можеш на живо да видиш и пипнеш материята, а услугата за ушиването изобщо не е скъпа. Simple Smile

# 667
  • варна
Майче, защо не отидеш до някой магазин за платове и не поръчаш да ти ушият по твоя размер?
Ще можеш на живо да видиш и пипнеш материята, а услугата за ушиването изобщо не е скъпа. Simple Smile
Да мислех и това....но искаше ми се нещо готово....става по-бързо, а аз до събота нямам много време Mr. Green

# 668
Еее ти пък, днес е вторник!  Joy На мен ми я ушиха същия ден Grinning

# 669
  • München, Deutschland
maichenceto,

Освен ушиване на точния размер, особено щом си с разтегателна маса, аз ти предлагам да си купиш един рънър, а отстрани да сложиш единични подложки за всеки. Не е покривка, но е бързо решение, което особено за гости, ще ти свърши работа. Ако са повече гостите - купуваш 2 комплекта подложки по 4 бройки и ги разминаваш шахматно на масата - хем ще си имаш после за вас 2 различни цвята подложки за хранене, хем ще излезе все едно си планирала масата двуцветна. И с едно букетче, свещички и камъчета в подходящ цвят - ето ти и украса за масата. Simple Smile

Ето тук една снимка от нета, на която се вижда какво имам предвид - само като идея, не като цветове и оформление:

Да не говорим, че тук една прекрасна потребителка _yagodka_, която нещо изчезна, каза, че за хора с малки деца, тези подложки били много удобен вариант, защото ако детето я накапе, не се ядосва толкова.

Съжалявам, че за Варна не мога да ти дам идея къде да търсиш, в София веднага щях да те насоча.

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 10:01 от chrissy

# 670
Здравейте дами, не пиша , но нямам и повод за маси, а само за нас двамата нещо не ми се аранжират. Но искам да поздравя мама Гери за масата ( ако това е нейна маса, де) и Mitonela също.
Ние вчера имахме гости и най-после имах основание да извадя жълтите чинии. Снимките ми пак не са добри, но не ми се отдава да снимам масата, не знам защо.

Скрит текст:

# 671
  • München, Deutschland
Choppi,

Много е лятно при вас с това жълтичко 😃. Свещичките с декупаж ли са?

При нас е 16° и съм още на Евро 16 вълна, така че ето масата от рождения ми ден. Единствената снимка е това, аз не успях да снимам нито една, добре, че поне тази имам за спомен.

Освен това си имам нови "чинии". Не съм аранжирала още, че, както казах, съм се отдала на мачовете, а те са всеки ден по над 2 часа.  Crazy Но ни сервирах една вечеря в тях.

# 672
  • München, Deutschland
Позволявам си тук да пусна 2 снимки от Bayrischzell - известно китно алпийско градче. Бях на тиймбилдинг там и много харесах самите маси и после обедната им аранжировка. Това си е от заведението, не е мое товрчество. Ние в това време се правехме, че работим.  Laughing

# 673
  • Sofia

Скрит текст:
Освен това си имам нови "чинии". Не съм аранжирала още, че, както казах, съм се отдала на мачовете, а те са всеки ден по над 2 часа.  Crazy Но ни сервирах една вечеря в тях.

chrissy,
това да не са едни каменни или нещо подобно плочи?
Гледах подобни в My Mucho (божеее, така ли се пишеше..)

# 674
  • München, Deutschland
Да, точно такова са. В българския мастър шеф тази година много често ги ползваха. Дълго търсих думата на бг за този вид камък, но не успях да я намеря. На немски е Schiefer, на руски също им казват "шифер".

Общи условия

Активация на акаунт