Аранжиране на маса - тема 5

• 231 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,много красота във всички домове!  bouquet
От мене едно ядливо букетче за масата, подходящо за коледния интериор!

# 121
  • Банкя
Аз си имам нови ранъри - коледни.Вчера ходих до Джъмбо.Имаше доста  видове.Намалени коледни -6 лв.

# 122
  • София

Нещо коледно и от мен:
http://daybydaywith.blogspot.com/2012/12/blog-post.html

Приемам критики Simple Smile

# 123
Момичета,не мога да стигна до снимки на масата Sad

Но ето част от акцентите, които ще сложа на нея за Коледа

# 124
  • Австрия
Aх, да, Ягодка! Много интересни украси могат да се направят от алуминиево фолио  Peace Има своите безспорни предимства: евтино, практично (може да се изхвърли после, а не да му се търси място за съхраняване), различно.. предизвикателство за въображението и сръчността на ръцете  Grinning Мисля, особено подходящо за детски партита или уютни, плод на импровозация, със закачлива ефектност и виртуозност (с някоя и друга рецепта, реализирана във фурната под алу-фолио  Stuck Out Tongue) домашни вечери  Sunglasses И в такъв случай представянето с колаж (аз не мога да правя  Blush) е чудесна идея!

Честито, Тарльо! Очакваме снимки  Simple Smile

При нас дори и да идвал Николаус, Дани.. не сме разбрали  Blush Нашите обувки стоят прибрани, а пък малкият - хм, все още няма. Но дори и да имаше - какво ли щеше да се побере в тях?!  Joy За по един шоколадов бонбон, едва ли ще да се отбива Свети Никола  Mr. Green

Харесва ми замисъла ти, ТЯ! Подсещаш ме за кутията с шишарките.. в кой ли шкаф съм я сложила?  Laughing Ти ли си изрявала елхичката? Хрумна ми, че може да се ползва за направата на коледни pop-up картички - чудно ще бъде!  Heart Eyes

Наистина ли?

Бих си позволила такива, с.. подчертвам: добро чувство! Погледнато през чужди очи (макар и чрез снимка) се вижда различно  Embarassed Също бих се радвала на градивна критика и различни предложения в реализацията на това, което аз показвам!

melinda, мисля, че нещата не си пасват комбинирани заедно. Най-първото, което притеснява погледа е покривката: тя тематично и стилово не се връзва. С наличието на сет върху масата покривка може и да не се застила. За кръглата маса, лично, бих предпочела сет в кръгла форма, така няма да се застъпват краищата и задължително деко-акцент в центъра (няколко елхови клонки със свещ или деко-играчка снежен човек, а ако няма такива - то поне чиниите, които ще се ползват за вечерята, една върху друга, с нещо дребно и коледно-новогодишно в най-горната - шишарка, бяла играчка-топка за елха в добавка на някой и друг прибор или салфетка, например..) - в момента погледът не се спира на нищо конкретно, пробягва от предмет на предмет някак безцелно. Нестройно и прекалено пъстро е. Салфетките - нека са  едноцветни в някой от цветовете на сет-а, може да се поставят несгънати т.е. в стандартната им квадратна форма с прибори върху тях в разстоянията между сет-а.. Бих се радвала да видя отново масата в малко по-различен вариант, мелинда  Blush Какво ще кажеш? Peace

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 14:24 от DimS.

# 125
DimS., да, аз я изрязах от шаблон,тя е 3D елха! Grinning

# 126
  • Австрия
ТЯ, бих се радвала, ако споделиш по някакъв начин схема за елхичката  Blush Heart Eyes

# 127
DimS.,ще се опитам да обясня:
1.Сгъваш един бял лист А4 на две,там,където е сгъвката е средата на елхата,т.е ствола.Започваш да чертаеш клоните в ляво/отледай добре снимката/. В празното място има място да изрязваш.В средата се реже с макетно ножче.
2.Изрязваш по външните контури с ножица, а вътре с макетното ножче.
3.Разгъваш и получаваш едната страна.
4.Същото се повтаря с друг лист.Може да се направят различни по големина.
Дано ме разбра, ако не, ще обясня пак! Желая ти успех!

# 128
  • Австрия
О..аха! От два листа - ясно. Благодаря  Simple Smile

Изпекохте ли сладките?  Laughing Дядо Коледа е на път  Wink

снимката е линк

# 129
  • Банкя
 DimS. Много ми харесаха картичките ти.Аз все се каня да направя , но обикновено се сещам в последния момент и то само за близки хора
http://tarlio.snimka.bg/arts/cvetya-ot-plat-i-ne-samo.713281.29210124
http://tarlio.snimka.bg/arts/cvetya-ot-plat-i-ne-samo.713281.28998248

# 130
  • Банкя
Ето единия тишлайфер, който реших да подаря на една приятелка на която ще ходя в четвъртък на гости.

И само червено

# 131
DimS., невероятен свещник, влюбих се веднага! искам и аз! много, много, много! ако има някаква он-лайн версия магазина, от който си го купила ще се радвам да споделиш.
благодаря на danchika, за милите думи относно моята маса. радвам се, че поне на един човек му е допаднала   bouquet

# 132
Здравейте,
ягодка страшно много ми харесват играчките от алуминиево фолио, формите им, много е сладко, сигурна съм, че малката Ягодка е сръчна и ти помага с играчките Heart Eyes
На Никулденската маса много ми хареса менчето в средата с елховите клонки и рибата, чудесно е Hug Напълнихте ли джобчетата с лакомства  madnoel
красива идея с шишарки Peace
DimS. влюбих се в свещника ти, от къде  си го купила ако не е тайна, много ми хареса Heart Eyes
tarlio аз ще намина през Джъмбо на 28 Дек. дано до тогава има рънари и за мен Laughing хубав подарък си избрала.  Аз не свикито мисля да и взема за Коледа някавква хубава покривка, ама масата и е много нестандартна, че на всичкото отгоре и елепсовидна и голям зор ще видя, докато намеря нещо подходящо
Колажи не съм правила от много време, но сега се присетих  Laughing

Намерих това подаръче някъде из интернет, смятам да украся така някои от коледните ми подаръци,

# 133
danchika bouquet
tarlio,много хубав тишлайфер си избрала  bouquet
yagodka, много сте се трудили и у вас.Много красиво!
 DimS., направо ме разби с този свещник!!! Ще следя да видя къде се продава това чудо-КРАСОТА!
От мене днес една коледна украса за маса и не само...

# 134
  • Австрия
Ооо.. картички?! Явно нейде из архива на блога си ги съгледала, Тарльо.. скоро не съм правила  Confused А тишльойферът е хубав! Само тази прегъвка там ме смущава през снимката  Blush Чуден е този чeрвен коледен цвят!  Heart Eyes По-миналата година масата у нас точно по Коледа бе в червено, тази освен в синьо (ама, разбира се), ми се ще и в някакъв друг цвят  newsm78 И като гледам хубавото зелено по масата на Дани  Sunglasses .. хм, може и в зелено да е  Grinning

ТЯ, много нежно се е получила снимката!

Свещникът.. подарък ми е - съвсем нов: от свеки по повод Крампус  Wink Но като пуснах една търсачка намерих откъде, също и в немския weltbild.

p.s. От bildergoogle.at. Днес вече не го намирам свещника в сайтовете. А може да е и временна грешка..

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 15:27 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт