Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова темичка и тя е страхотна като предната.

# 16
Веси, стискаме палци, всичко ще е наред, сугурна съм.  Hug
А за близнаците, доколкото знам се предава само по майчина линия, но естествено винаги може да се сътворят и близнаци, особено еднояйчни, които са си истинско чудо в медицината Simple Smile Абе въобще зачеването си едно чудно вълшебство, което пожелавам да се случи на всички нас - ние го заслужаваме Simple Smile

http://zabliznacite.wordpress.com/2010/07/14/kakav-e-shansat-da-imash-bliznaci/

# 17
  • София
Здравейте и от мен в новата тема  Hug Прекрасна е   bouquet Пожелавам си тази тема да бъде моята съдбоносна  Praynig И на вас пожелавам същото, да успеем всички заедно в мечтата си и да се похвалим с двете чертички   bouquet

# 18
Здравейте момичета. Имате ли някакво обяснение на какво се дължи съвсем лекото кървене, 3 дни след доказана овулация с фоликулометрия. Кръв примесена с нещо като слуз  Confused. Много съм объркана защото принципно е много рано за да е  имплантационно кървене.

# 19
  • София
Може да се дължи на много неща - следствие от самата О., по-груб секс, недостиг на витамини, раничка, тънка лигавица на матката и др. Мисля, че ако спре скоро, няма нищо притеснително. На мен също ми се случи точно този месец, но преди О. Прегледът не показа нищо обезпокояващо.

# 20
Ехе, страхотна е темата, браво   bouquet тъкмо се натъжих, че нищо от моите не си ползвала и видях любимото ми краченце  Hug Иначе аз все си мисля, че е станало, а все излиза, че не е. Този месец смених стратегията и не очаквам да стане, пък току-виж  fertilization

# 21
Благодаря Веси. Аз утре съм на преглед така, че ще се информирам допълнително. Кървенето мисля, че е еднократно и в момента няма проблем, но се изплаших защото за първи път път ми се случва такова нещо макар, че от доста месеци правим опити.

# 22
  • София
И аз не очаквам. Струва ми се, че гадната леля ще дойде към вторник, най-късно сряда, което означава отново ЛФ 10-11 дни. Ама аз и без това не очаквам повлияване от първия месец.
Илюжънче, при теб как беше с добавките?
passion1, щом е еднократно, не би следвало да е проблем. А имплантация преди 5 ден не мисля, че е възможна. На фоликулометрията какво видяхте? Вече спукан фоликул ли? Може да се е спукал по-рано и това да е наистина имплантация. Знам, че има случаи на такава на 5 ден. Дано е нещо хубаво.

# 23
Според вас каква може да е причината, днес да ми дойде сутринта, спря следобяда?

# 24
Веси и аз не смятам, че е имплантация, защото в четвъртък когато ходих на преглед фуликулат беше  в размер преди да настъпи овулация. Дефакто в четвъртък е било О-то. Ще се разбере към 8 - ми ноември дали този месец се е случило нещо. Нямам очаквания честно казано.

# 25
  • София
Иве, аз се сещам за една причина.  Laughing
Защо не си направиш утре сутринта едно тестче?

# 26
Ако сутринта не ми дойде. Twisted Evil  отново!

# 27
Е, толкова никой да не ме отразява в тема не е било  Sad Струва ми се, че тук сте си заформили един затворен кръг от форумки и си пишете само между вас. Няма лошо, но аз май ще е по-добре да си потърся други дружки. Успех, момичета, дано всички скоро да имате хубави новини, аз ще поглаждам какво става   bouquet

# 28
Ехееее.... Здравейте, момичета!!!  Hug
Нямаше ме уикенда и сте изписали темичка 15. Но пък Весито е направила нова 16 още по-хубава от предишната.
Веси, страхотно се е получило! Браво!  Hug
Много, много ми харесва.... и се просълзих докато четох началото, но дано това да е за много радост в края и.
Обичам ви, много!!! Лека нощ!!!....утре ще пиша повече...

# 29
  • София
Емма, защо мислиш, че никой не те отразява? Та ти нищо не си попитала.
И това, което казваш, не е вярно. Аз дойдох тук преди няколко теми, но както виждаш момичетата ме посрещнаха много добре.

Общи условия

Активация на акаунт