Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 488
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Много ти благодаря за изчерпателния отговор  Hug
Само да вметна, че и мен винаги след О. ме болят гърдите и след няколко дни затихват, само при по силен натиск ги усещам, докато сега много ме болят  ooooh! За ПМС след О. имах 3 пъти такова кратко и съвсем слабо усещане, но вече нямам нищо... А за мъдреца и мен ме болеше, нали бях писала преди няколко дни... и въпреки всичко не се считам за бременна, дори и да ми се иска, просто ме е страх да си го помисля, че да не се окаже фалшива тревога  Sad
ПП и още нещо се сетих да напиша, че винаги преди цикъл ми излизат 1-2 пъпчици, ден два преди да ми дойде, а сега от няколко дена съм се изринала като някоя пубертетка... направо съм нещо страшно... не знам на какво се дължи, но чак по врата имам пъпки  ooooh!

# 496
  • София
Хайде момичета, последвайте ме. Представяте ли с колко ще е хубаво да си бременеем заедно. След малко ще снимам и тестчето, да го видите.

# 497
А, Весе, последен въпрос, вие от колко време пробвате? Май по едно време лекуваше и гъби като мен  Sad Аз уж вече съм ок, но сега мъж ми се оплаква, че го пари при уриниране, май май не съм се излекувала докрай, в сряда съм пак на профилактика и тогава ще се разбере. стискайте ми палци  fingerscrossed

Имам чувството, че ми е много киселинна средата. знаете ли как да я направя по-алкална?

Роузии, може ли да споделиш линк към продуктите от e-bay. И аз съм чела само положителни неща за Pre-seed.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 11:25 от ♥Sunlight♥

# 498
  • София
Пробваме от 4 месеца, но реално е трети това, защото единия месец точно около О. пипнах гъбите и не знам дали изобщо сме действали във важните дни.
Ама момичета, да знаете чудеса стават. Сега вече мога да кажа някои неща, каквото и да е развитието. Защото факт е, че е станало, както и да се развие.
Аз съм с операциа от огромна ендометриозна киста, след това 6 месеца хормонално лечение за спиране на цикъла, леко завишен тестостерон и какво ли още не. Ама чудеса стават!

# 499
Момичета нещо странично:

Скрит текст:
От няколко дни администрирам една фейсбук страничка:
https://www.facebook.com/UzunovVending
Ще се радвам да я харесате и да я предложите на свои приятели! Старая се да публикувам интересни статийки за кафето и самопродаващите машини (така наречените Вендинг автомати) Simple Smile Благодаря ви предварително и сори за спама

# 500
ВЕСЕЕЕЕ ЧЕСТИТО МИЛА....АЗ ТИ КАЗАХ НЕЩО И БЯХ ПОЧТИ СИГУРНА ЧЕ СИ БРЕМЕННА.Много много успех ти пожелавам и едно пухкаво бебе  newsm44.Казах ти ти да си първата и сега ние след тебе.Аз да докладвам че продължават да ме болят яйчниците като преди МЦ имам чувството че ще ми дойде и неможах да спя  newsm45......Гери аз вече не съм сигурна дали е станало милаааа с тези болки но дано при теб е станало

# 501
  • София
Ще стане, момичета, казвам ви. Не говоря празни приказки. Няма как да не стане, при положение че при мен стана при толкова проблеми.
Аз в понеделник и сряда ще пусна кръвен, че си имам разни притеснения. Ще звънна и на док в понеделник да видим ще ми дава ли Утрогестан  и да се разберем кога да отида на преглед. А утре ще направя пак тест, да видим дали потъмнява чертичката.

# 502
  • София
Знам, че ще стане, рано или късно и ние ще успеем  Hug
Просто това чакане ме изнервя и този страх от неизвестното - също  Crossing Arms                         

# 503
  • София
Ами при мен как беше...Аз вече си представях какви ли не сценарии, при всичко проблеми, които имам. Разбира се и сега не е ясно какво ще стане. Нека поне пусна два кръвни. Но аз вярвам, ВЯРВАМ!

# 504
  • София
И аз вярвам! Това е най-важното, вярата и надеждата, че и на нашата улица ще изгрее слънце  Hug То друго не ни остана, освен да си чакаме смирено и да се надяваме  Praynig А ти се опитай да бъдеш спокойна и наистина да вярваш, че всичко ще е наред   bouquet

# 505
Като стана въпрос за вяра и надежда, ето нещо интересно:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/10/27/1933872_chudotvorna_ik … va_ot_sveta_gora/

# 506
  • София
Забравих да спомена един симптом - газове и къркорене на червата.

# 507
Весе аз искам да те попитам от кога ти почнаха симптомите...горе долу де????

# 508
Забравих да спомена един симптом - газове и къркорене на червата.

Уф, аз съм всеки месец така  ooooh!

# 509
  • София
Здравейте момичета, надявам се че приемате новопопълнения.  newsm51
Толкова много любов блика от постовете ви, че чак му се свива сърцето на човек.
Ако ми позволите да се присъединя към вас.  amiiii
Ние бебеправим от един месец. Преди това бях 6 месеца на противозачатъчни (4мес джаз и 2 месеца ясмин). И това понеже април месец т.г. когато ми закъсня с около 20 дни се оказа  ( не бременност, както се надявах, а) 6 сантиметрова двукамерна киста в десен яйчник. След дуфастона и противозачатъчните достигна 22-23мм и повече не мръдна надолу. Там си е.  Ами да си стой, ще я наблюдавам, но реших да спра с лекарствата и да опитаме да забременея, пък да видим какво ще стане.
Преди това имах много редовен МЦ , винаги 25-26 дни. Сега дали ще бъде отново така, или ще трябва да минат няколко месеца за да се регулира нямам идея. Аз не искам да чакам.

Та ако мц си е 25-26 дни, аз не чакам М на 01-02.11. Вчера ми се гадеше и ми се виеше свят цял ден. Това е единственият нетипичен за ПМС симптом (за мен). Странното е че гърдите не ме болят, обикновенно ме скъсват от болка по това време. Малко след О ме боляха по-силно за ден-два и това е.
Няма да задавам глупави въпроси. Аз гоня 30-те.  Само се надявам да стане скоро.
Целувам ви всички и на всички ви стискам палци. smile3525

П.П. Тихичко честито на Весето.

Общи условия

Активация на акаунт