Бебеправене Тема 16 - Ще сбъдна аз мечтата си голяма да бъда горда мама!

• 19 252
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
момичета лелката малко по-малко се появи,така че оставам за следващия месец

# 601
Принцеске,много искам ти да си следващата с EFP действайте,не губете време. Laughing
Дано, Секси! Дай Боже.... Praynig Аз пък искам всички дружно да си бременеем. После пак дружно да си гледаме бебоците... Hug Ех, момичета...  Hug Hug Hug
Аз смятам и тази вечер да положим усилия  luvbed ... пък каквото - такова...

Let the Sunshine in, добре си дошла!  Hug
Скорошно напускане на темата  Praynig

Силве, мамка и на тая  #2gunfire.....ама не унивай! Да се пръждосва и другия месец предпразнично с нови сили!  Hug

# 602
ами да продължавам със всички останали  Hug

# 603
ами да продължавам със всички останали  Hug

Точно така, само напред, пък дано следващия месец да стане!  Hug
Момичета, лека от мен и до утре!  Hug

# 604
  • София
Силве гадно за лелката...ама ще мине и после пак се активизирате  Hug

Принцес душко похвали се с нещо  Hug и стискам палци да ни зарадваш  Hug

Аз да ви кажа имам ПМС синдроми а пък лелката не я чакам чак около 10-11 ..и ми е много странно..стискайте полци да не дойде тая гадина  Praynig

# 605
  • София
Цвети, и аз бях така. ПМС-то ме почна веднага след О., ама лелката така и не дойде! Стискам палци!  Hug

# 606
Принцес душко похвали се с нещо  Hug и стискам палци да ни зарадваш  Hug

Аз да ви кажа имам ПМС синдроми а пък лелката не я чакам чак около 10-11 ..и ми е много странно..стискайте полци да не дойде тая гадина  Praynig
Цвети, няма нищо за хвалене... Работим... уж интензивно  luvbed... пък да видим каква сме я свършили към 6-7 ноември.
Тоя синдром може да е, че лелката няма да дойде. Стискам палчета!  Praynig

# 607
  • София
Добро утро. Вече ме гони безсънието и не мога да спя, а преди едва ставах за работа!
Е, днес закуската е от мен. Да е на късмет на всички и много хубави новини през новата седмица!

Hug Hug Hug за Илюжън, Дани, Надето, Тоито, Тони, Ели, Блу, Нелка,Цвети, ♥Sunlight♥, Принцеска, Силвето, Бибо, Бенито, Герито, Брюнет, Рая, Let the Sunshine in, Кристи, Виви, ChocoBella, Поли, Ради, Taysys, passion1
Простете ако изпускам някой. Обичам ви всички!!!

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 11:15 от veseto87

# 608
Добро утро и от мен!
Весе,радвам се,че въпреки че,не съм от редовните съм в това списъче! Hug

След 1 месец боледуване вкъщи,днес малкия тръгва пак на градина и ми е едно притеснено да не лепне пак нещо! Cry Голям ужас е първата година с това боледуване!

По отношение на бебеправенето,нищо интересно,милото го няма и ще изпуснем най-подходящите дни,но поне днес ще ида на ФМ да видя какво става с тоя моя цикъл и на какво се дължи това зацапване преди М.Само се моля,да не е нещо сериозно и да се коригира лесно! Praynig

Хубав ден на всички!  food010

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 07:45 от -Bibo-

# 609
Добро утро! Simple Smile Пожелавам на всички една прекрасна и успешна седмица,заредена само с хубави емоции,усмивки и добри новини! Hug

# 610
  • София

Не знам защо но не иска да ми се постне закуската...

# 611
Веси,и аз опитах да кача една закусчица но не стана. Не знам защо.

# 612
  • до най-прекрасния мъж

Тогава закуската е от мен Simple Smile
Добро утро и успешна седмица. При мен нищо ново - продължавам да си имам тежест ниско долу и да пишкам посред нощ. Гони ме и страшно безсъние - само се въртя в кревата и будя и милото. А същевременно съм ужасно изморена и ми се спи. Гадна работа. Тази нощ горе-долу спах, но пак се будих поне 10 пъти.

# 613
Хей момичета, аз не мога да пиша, както обясних вече, нооо ви чета непрестанно.
Veseto87 честитооо, пожелавам една лека и безпроблемна бременност и прекрасно чудо на финала.
Аз винаги, когато милото излезе за няколко минути влизам да метна едно око, но все нямам време да драсна няколко реда, нали ви писах, не искам да ме вижда, че чета и пиша тук - замислила съм му изненада (той непрекъснато ме заплашва, че ще ми скрие хапчетата и от месеци само ми повтаря, че няма търпение - но както вече писах трябваше първо да се отметна някой неща). Та се надявам от следващия месец да съм по-редовна и да мога да споделям и аз какво се случва с мен и с нас.
Трябва да ми дойде след седмица и след това се захващаме и ние сериозно с тази трудна и отговорна задачка.
На всички тук пожелавам една страхотна седмица изпълнена с много изненади и положителни емоции. Дано всички по-скоро видите така мечтаните две чертички иии тези прекрасни отношения продължат и в следващите теми на очакващите малки съкровища.

# 614
  • София
Дано да е друго Веси..ама ще видим....ейй направо от теб лъхя толкова много щастие, че и мен ме заразява....сигурна съм, че не само аз а ми и всички много те обичаме...и да не спиреш да се отбиваш при нас бебпревещите  Hug

Принцес душко а дано да е станало..ма не ми се вярва много много  Hug

Блу и аз така мила...будя се по много пъти..а вечер заспивам за нула време..ама после се почва  newsm78 Hug
п.п. супер закусчица..чакам и тази на Веси да я изям  Joy

principessa_m дано бързо ни напуснеш..когато решите да бебправите  Hug

Бибо успех при Доки мила  Hug

Айде сладурки мой целувам ви всичките и няма да ви изреждам..вие си знаете, че ви мисля и искам да ме зарадвате с някое тестче положително  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт