Избор на сушилня - 3

• 111 538
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм вече в отбора на доволните от сушилня. На някоя от вас беше "Милето", a аз си имам един кондензационен "Bosch-ко", с термопомпа. Голямо улеснение. Много съм доволна. Взех си и от онези топки, които препоръчват при сушенето на дрехите и забелязах, че с тях програмите приключват по рано, от определеното време. И при вас ли е така? На самото им описание пише, че съкращават времето за сушене, и пречат на намачкването на дрехите, ама чак не ми се вярва.

# 571
Здравейте, ще купуваме сушилня, бихте ли ми разяснили каква е разликата между тези с термо помпа и тези кондезационните (не съм сигурна как се пише  Blush). Като е в стая дали излиза пара от нея и колко ток хаби средно , струва ли си да дам много пари за клас А или може и клас Б ?
Благодаря предварително  Simple Smile

# 572
  • Пловдив
Тези с термопомпа СА кондензационни. Дават ги да са с по-икономични, по-висок клас. Пара не излиза. За парите - преценяваш сама.

# 573
  • гр.София
От 2 години зимата се сушим с Индезит, кондензационна, 7 кг., честно казано сега не се сещам кой модел, но най-вероятно е клас С . Намерих я в продавалник, от филмова продукция е, в къщи се шегуваме, че имаме сушилня с история - сушила ризите /дано не и гащите/ на Арнол Шварценегер и Силвестър Сталоун! ха-ха box

Имам точни наблюдения за консумацията на ток. В гаража е, където няма други уреди. При средно 4 пускания на седмица, респективно 16 на месец, най-високата ни сметка за ток е била 10 лева.
Сами преценете - много ли е, малко ли е, но за мен е сума която е напълно оправдана за удобството, което предлага.

# 574
Да, благодаря, разбрах вече  Simple Smile на мен ми трябва кондензационна , защото ще е в стая, а и с термопомпа щом е по-икономична  Simple Smile
Харесах тази и сега гледам, че е на промоция  Heart Eyes
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … OLUX-EDH-3284-PDW

Mayskie наистина не са много пари, ако я пускам всеки ден средно по 20лв. сигурно на месец, но все пак може и да я използвам на нощната тарифа, без това преди 00.30-1.00 не си лягам  Simple Smile

# 575
Здравейте отново вече се спрях на тази - http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X   
Meggysan  да те попитам има ли опция да сменя вратичката на сушилнята?

# 576
Да, благодаря, разбрах вече  Simple Smile на мен ми трябва кондензационна , защото ще е в стая, а и с термопомпа щом е по-икономична  Simple Smile
Харесах тази и сега гледам, че е на промоция  Heart Eyes
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … OLUX-EDH-3284-PDW

Mayskie наистина не са много пари, ако я пускам всеки ден средно по 20лв. сигурно на месец, но все пак може и да я използвам на нощната тарифа, без това преди 00.30-1.00 не си лягам  Simple Smile

Имаме тази от януари,  много съм доволна! Виждам, че говорите за сметки - ами нашия ток е около 35 лв всеки месец като сушилнята се пуска  да кажем 4-5 пъти в седмицата! Само че не виждам каква им е промоцията, като ние я взехме със стотина лева по-малко  newsm78

# 577
Имаме тази от януари,  много съм доволна! Виждам, че говорите за сметки - ами нашия ток е около 35 лв всеки месец като сушилнята се пуска  да кажем 4-5 пъти в седмицата! Само че не виждам каква им е промоцията, като ние я взехме със стотина лева по-малко  newsm78

Ами сигурно в различните магазини е на различна цена  newsm78 ще проверя на други места също. А ток много малко плащате , това само за сушилнята ли е или всичко общо, а да попитам колко време суши дрехите  Simple Smile

# 578

Ами сигурно в различните магазини е на различна цена  newsm78 ще проверя на други места също. А ток много малко плащате , това само за сушилнята ли е или всичко общо, а да попитам колко време суши дрехите  Simple Smile

От технополис я взехме тогава, но май имаше промоция на уредите Електролукс... А тока - целия, затова казвам, че сушилнята не се забелязва като разход (пускам я често на нощна с отложен старт), а като удобство е незаменима! За сушенето - най-дългата програма (3ч.) е за завивките и пухенките, аз ползвам най-много тези за памук (2ч) и синтетика (1ч.), в зависимост от дрехите.  Има си сензор и ако дрехите са по-малко спира по-рано. Филтрите се чистят много лесно и удобно! С две думи - добър избор!

# 579
  • Русе
Здравейте отново вече се спрях на тази - http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X   
Meggysan  да те попитам има ли опция да сменя вратичката на сушилнята?

Бре, не знам, хвана ме неподготвена. Ей сега ще погледна и ще пиша.

Какви са ви тези сметки за ток, то вярно, че сме в къща и има много странични неща, но си плащаме ток около 130 лв.

П.П. Май може, има и от другата страна дупки, на които да се монтира пантата на вратата, но под самата панта няма как да видя дали има дупка за затваряне. Така че мисля, че може, но все пак е хубаво да я погледнете и вие.

# 580
Meggysan  да те попитам има ли опция да сменя вратичката на сушилнята?

Бре, не знам, хвана ме неподготвена. Ей сега ще погледна и ще пиша.

Какви са ви тези сметки за ток, то вярно, че сме в къща и има много странични неща, но си плащаме ток около 130 лв.

П.П. Май може, има и от другата страна дупки, на които да се монтира пантата на вратата, но под самата панта няма как да видя дали има дупка за затваряне. Така че мисля, че може, но все пак е хубаво да я погледнете и вие.

Благодаря ти много утре отиваме с ММ да я видим, че и сега е на промоция даже с подарък ютия хихиххи  Simple Smile

# 581
  • Русе
Те пък намерили какво да подарят при положение, че повечето, който имат сушилня, не гладят Simple Smile.

# 582
Те пък намерили какво да подарят при положение, че повечето, който имат сушилня, не гладят Simple Smile.
Бе с тази може да има нужда и затова  Mr. Green

# 583
  • Русе
Бе с тази може да има нужда и затова  Mr. Green

Защо, аз не гладя, само някоя риза 2-3 пъти в годината.

# 584
Дано не ми се налага честно казано, пък ютията ще е подарък Simple Smile

Meggysan  успокой ме, че няма да ми се наложи да ползвам ютията

Общи условия

Активация на акаунт