Избор на сушилня - 3

• 111 521
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Meggysan    bouquet утре отивам и я купувам а после ако може ще те притеснявам на лични  Simple Smile

# 586
  • Русе
Дано не ми се налага честно казано, пък ютията ще е подарък Simple Smile

Meggysan  успокой ме, че няма да ми се наложи да ползвам ютията

Ами да ти кажа преместихме се в къща и две години след това взех ютията от апартамента, в който живеехме преди това Simple Smile и то за кръщенето на децата, че да им изгладя ризите. Иначе, ако ги извадя веднага и ги опъна, няма проблем. Ако ги деля и ги суша на програмата за ризи ще е по-добре, но не се занимавам, само вадя и опъвам хубаво.

Притеснявай ме, няма проблем Simple Smile.

# 587
Въпрос към имащите сушилня втора употреба. Как я "дезинфекцирахте". Ако е пералня или съдомиялна-ясно. А такава машина-как? Всъщност нямам представа колко градуса става вътре при сушенето,но не допускам да е над 60, което би послужило за дезинфекция..

# 588
  • Пловдив
Аз я измих с цитросепт. Това едно, едно, едно време. Сипвам цитросепта неразреден на кърпа и бърша. Всичките филитри обилно с вода, после напръсках с рзтвор на цитросепт. И опрахосмокучих до където можах.

# 589
Mimitootvr благодаря за отговорите  Hug вече със сигурност ще взема тази, може да изчакам да видя дали ще я пуснат на промоция  Simple Smile Simple Smile Те май по Коледа правиха промоции  Simple Smile  Като я пробвам веднага ще се похваля  Mr. Green

За тока- ние плащаме по 60лв. лятото, вашия наистина е малко  Rolling Eyes , ама на нас всичко ни е на ток и затова сигурно  Simple Smile

# 590
Аз я измих с цитросепт. Това едно, едно, едно време. Сипвам цитросепта неразреден на кърпа и бърша. Всичките филитри обилно с вода, после напръсках с рзтвор на цитросепт. И опрахосмокучих до където можах.

Цитросепт? Извлека от грейпфрут? То не е ли лекарство за имунна система?

# 591
  • Пловдив

Цитросепт? Извлека от грейпфрут? То не е ли лекарство за имунна система?
Изосновно е дезинфектант. Като прочетеш пише - противогъбични и антибактериални свойства.

# 592
Благодаря. То дезинфекцирането ще ми излезе златно   Laughing .

# 593
  • Пловдив
Тогава беше по 5лв бутилката Simple Smile

# 594
Пак да питам аз  Mr. Green Тези сушилни кондензационните с термопомпа, могат ли да се слагат в стая, че нямам място в кухнята и банята. И дали правят много влага става ли в помещението като сауна ? Една позната има сушилня и каза, че в банята ставало като сауна и пускали аспиратор да дърпа влагата  Rolling Eyes

# 595
  • Пловдив
Аз нямам проблем, моята сушилня е в кухнята, която има арка към холо-трапезарията, т.е. всичко е едно голямо общо помещение.

# 596
Аз нямам проблем, моята сушилня е в кухнята, която има арка към холо-трапезарията, т.е. всичко е едно голямо общо помещение.

И като работи става ли много топло или шумно ?

# 597
  • София
Моята Милица не се чува извън банята (където е сложена). Като че ли е по-топло , но не мога точно да преценя, защото имаме голям слънчев прозорец и не знам кое топли повече в момента Embarassed. В никакъв случай не е влажно.

# 598
  • Пловдив

И като работи става ли много топло или шумно ?
Топло не, но шумно... дрънчи си. Пускам я нощем, ние спим зад две врати.

# 599
  • Русе
И аз тук, ще купувам сушилня вдруги ден, та питането ми е, дали мога да я държа на остъклен балкон, няма да ползвам мръсен канал.
Моделът е този http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X
Моля за отзиви, ако някой вече я има.

Общи условия

Активация на акаунт