Избор на сушилня - 3

• 111 520
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Купувай я, пък ако искаш ела да я видиш в действие.
За остъклен балкон - не знам да ти кажа. За канала няма проблем, ще изхвърляш контейнера с вода само.

# 601
  • София
В тази тема вече се обсъжда идеята за остъклен балкон. Ако ти е замръзвала вода в чаша на балкона, то не е там мястото на сушилнята. Ако е достатъчно топло нищо да не замръзва, то тогава може...

# 602
  • Русе
Благодаря, Маги, знам , че си им фен на Бекото и затова съм се ориентирала към тая марка- цена/ качество.

Sharky , не съм експериментирала с вода на балкона, ама щом цветята не ми замръзват, значи и сушилнята би трябвало да оцелее.   bouquet

# 603
И аз тук, ще купувам сушилня вдруги ден, та питането ми е, дали мога да я държа на остъклен балкон, няма да ползвам мръсен канал.
Моделът е този http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X
Моля за отзиви, ако някой вече я има.
Същата /само че за 7 кг./ от миналата година ни е на балкона. Без проблеми. Когато работи, отварям вратата към стаята, така изсушава много по-бързо.

# 604
  • Русе
Благодаря, Маги, знам , че си им фен на Бекото и затова съм се ориентирала към тая марка- цена/ качество.

Фен съм им, как да не съм като не ме е предала тази марка досега, за разлика от прехвалени и скъпи марки. А за цената са повече от добри.

# 605
  • София
Аз преди година купих миялна Беко и останах неприятно изненадана, не изсушаваше сама чиниите, трябваше след приключване да я държа 10 минути отворена....в новата къща миялната я избрахм Бош, като при избора вече съм се водила само от налични функции, не от имена.

# 606
  • Русе
Моята старата в апартамента беше Беко, сега е Бош, защото Беко още нямаха модел 60 см с отложен старт. Още ме е яд, че дадох 200 лв повече, месец след като се нанесохме Беко пуснаха модел с отложен старт. Не виждам разлика между двете, даже май Бекото повече си го харесвах. Дано и Боша изкара толкова години колкото Беко и сега му се радва друго семейство.

# 607
А какво ще рече "самопочистващ се кондензатор"? Там, където се събира водата не е нужно ръчно да се изпразва ли?

# 608
  • Пловдив
Не, кондензатора е там където се изпарява влагата. И по принцип се налага да се чисти ... абе да речем всеки месец, или по-често, зависи как се ползва сушилнята. А там където се събира водата може да не го изпразваш изобщо АКО сушилнята ти е близо до мръсен канал и я свържеш с него.

# 609
Момичета, бихте ли ми дали съвет за пране и сушене на пухени възглавници и играчки непременно ли трябва да има специална програма за пране и сушене на съответните уреди? Или мога да ги пера и в обикновена пералня? Същият  въпрос се отнася и за сушенето - ако нямам програма пух на каква програма бихте ми препоръчали да ги суша?

# 610
  • Русе
Вече съм със сушилня, като я пусна в действие , ще дам после отзиви.А ютията се оказа добра, бях скептично настроена, но тези ми мисли се оказаха напразни.

# 611
И аз тук с дилема коя от двете, които са в момента на промоция да взема. Трябва да купя една от тях Електролукс или Бекото, четох много назад по темата, а когато дойде време да избера, не мога да реша. И двете са еднотипни. Моля, някой, който е по-запознат да удари едно рамо. Praynig Имаше разни тестове, които се правиха на показателите им.

# 612
  • Русе
Аз повече няма да казвам за коя съм, че ставам нахална и банална Simple Smile.

peziru, айде честито най-накрая, със здраве да си я ползваш и много дълго. Радвам се и за ютията, ще си я ползваш, носите ризи и по-официални дрехи, така че има нужда, но за останалите да не ти се налага. Ще чакам отзиви, ако имаш въпроси съм на среща.

За масовите дрехи, увеличи оборотите или каквото е там на 1600, пускай на памук най-изсъхнало Екстра. И натисни ютията отдолу и до нея да се покаже едно плюсче. Времето ще стане 2,50 и пускай Simple Smile. Сигурно си прочела вече, но да си кажа Wink.

# 613
  • Русе
Маги,вече я пробвахме, на програма ризи, обаче имаше и памучно бельо и тениски. Очарована съм, за 50 минути (толкова трае тази програма)всичко беше сухо.Бях включила и лесното гладене, само не знам оборотите как да сменя, ама ще го проуча и това.Доволна съм от покупката.

Сис, аз купих бекото вчера
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X
Ами струва си инвестицията.
А електролукса е със същите функции, ама по-скъп само заради марката.Това ми каза един приятел , който работи в Технополис. Прецених , че не си заслужава да давам 150 лв. само заради едното име. Дали е маркова или не, ако е дефектна нищо не може да промени това.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 21:22 от peziru

# 614
Маги,вече я пробвахме, на програма ризи, обаче имаше и памучно бельо и тениски. Очарована съм, за 50 минути (толкова трае тази програма)всичко беше сухо.Бях включила и лесното гладене, само не знам оборотите как да сменя, ама ще го проуча и това.Доволна съм от покупката.

Сис, аз купих бекото вчера
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680565/P11100201/Sushilnya-BEKO-DPU-8360-X
Ами струва си инвестицията.
А електролукса е със същите функции, ама по-скъп само заради марката.Това ми каза един приятел , който работи в Технополис. Прецених , че не си заслужава да давам 150 лв. само заради едното име. Дали е маркова или не, ако е дефектна нищо не може да промени това.
Благодаря за включването. И аз клоня и искам Бекото, назад в темите го бяха дали като показатели след АЕГ-то/не съм сигурна за този модел ли ставаше въпрос/, но моля те кажи ми може ли да и се обръща вратата, че ми трябва да се отваря на другата страна. На електролукса вратата се отваря в моята правилна посока.

Общи условия

Активация на акаунт