Избор на сушилня - 3

• 111 517
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Оборотите се сменят от най-горното копче вляво, има нарисуван часовник и спирала. Иначе ризи съм прала 1-2 пъти и не си спомням колко е дълга, но мисля, че е не за цяла пералня. Но едва ли си събрала 7-8 кг ризи де Wink.

# 616
Вече съм с тази сушилня:

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … ya-AEG-T-96699-IH

и тази пералня:
http://www.shopmania.bg/pieralni-mashini/p-aeg-l98699fl-11020349

Нямам много време да чета упътванията. Въпросът ми е, след като извадя дрехите от сушилнята нямат аромат на омекотителя, който използвам, все едно не съм слагала такъв. Решение?
Благодаря

# 617
  • Русе
Смени омекотителя. Аз имам страхотен аромат, след сушилнята още повече.

# 618
Смени омекотителя. Аз имам страхотен аромат, след сушилнята още повече.
какъв използваш?

# 619
  • Русе
Последната година Юмус, турски, аналог на Семана май.

# 620
Здравейте вече и аз имам сушилня  newsm44 взехме бекото с подарък ютия още не съм я ползвала дано и аз остана доволна Simple Smile Meggysan може и да ти подосаждам малко с въпросчета аиде отивам да пера и след това да я пускам в действие

# 621
Честито!
Но те пък намерили какво да подаряват със сушилнята  Wink, аз не гладя, откакто я имам.

# 622
  • Русе
Сис, не мисля , че на бекото се сменя вратичката, поне в книжката не пише.Според мен питай в магазина, те ще знаят.

Маги, мерси за инфото.   bouquet

Папи6 , не знам защо да не се ползва ютията, аз като си извадих дрехите, определено без да се огладят не става(не говоря за ризите, а за тениските например)
Или ползвате дрехи , които няма нужда да се гладят след това, или аз нещо не и включвам на тая сушилня, че да не гладя после.

# 623
Ако сложиш само тениски и то 2-3 броя, и ги извадиш веднага след сушенето, стават като изгладени. Веднага ги слагам на закачалка. Но ги суша на по-кратките програми.
Не смесвам чаршафи с хавлии, по-бавно с по-бързо изсъхващи, защото тогава сушенето е по-дълго, а и по-нежните се пресушават и мачкат.
Изобщо, ако целиш немачкани- пълниш сушилнята с малко дрехи.

# 624
Аз се спрях на Електролукса, заради посоката на вратата. Да, вратичката не се обръща на Бекото. Видях, че то имаше смесена програма, а на Електролукса не я видях, но ще го разучавам в края на седмицата, когато го докарат в къщи.

# 625
  • Русе
Аз писах и преди, че мисля, че се обръща, има си дупки за пантите, само там където се маха врата не знам дали има дупка, за да влезе езика на вратата.

Тениски определено няма нужда да гладя, ако са извадени веднага и опънати и сгънати. И без това докато ги облечем и седнем в колата са по-намачкани отколкото преди.
За ризи - може би имат нужда от гладене. Но при всички случаи не е хубаво да се препълва барабана, но то пък е и трудно, доста е голям.

# 626
Аз писах и преди, че мисля, че се обръща, има си дупки за пантите, само там където се маха врата не знам дали има дупка, за да влезе езика на вратата.

Не се обръща, няма дупка за езичето къде да влезне, а и самото езиче да отиде от другата страна. Просто са винтове, които са си натегнати симетрично от всички страни. Иначе исках Бекото, по разбрано ми се видя като боравене. Вратата на Електролукса се отваря по-лесно на принципа, на пералнята е, докато Бекото е с дърпане.

# 627
  • Русе
Да, само за езичето се чудех, защото няма как да видя.  Късмет с твоята, всичко до там опира.

# 628
  • София
Вече съм с тази сушилня:

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … ya-AEG-T-96699-IH

и тази пералня:
http://www.shopmania.bg/pieralni-mashini/p-aeg-l98699fl-11020349

Нямам много време да чета упътванията. Въпросът ми е, след като извадя дрехите от сушилнята нямат аромат на омекотителя, който използвам, все едно не съм слагала такъв. Решение?
Благодаря

Ползвай ароматизиращи и омекотяващи кърпички в сушилнята, а не омекотител в пералнята. Ползвала съм на СУПЛИН, хубави са. Но аз по принцип не държа да ми мирише силно прането на нещо, така че и с прах само в пералнята ми е ок.

# 629
момичета да похваля Бекото много, ама много съм доволна дрехите излизат мекички, ароматни направо се родих. Днес пуснах 2 перални, първата смесени нищо не ми се сви а втората бебешки и съм във възторг, не трябва да простираш в студа и после да гладиш като побъркана страхотно е да имаш такава машина преродих се  smile3501
Meggysan благодаря ти, че сподели за тази невероятна сушилна   love001

Общи условия

Активация на акаунт