Зимни якета?

• 15 359
  • 131
  •   1
Отговори
# 75
Якетата за ски топлят. Но не претоплят и не спарват, с тях не се изпотяваш. Има на Диел якета за ски, които стават и за градски условия, с такова ходи дъщеря ми. Синът ми е с яке на спайдър, много са скъпи но супер качествени и също стават и за града. Досега децата ми не са изстинали с такива якета дори при минус двасет и пет градуса.

# 76
Две якета, така гласувах, второто да бъде резервно, докато съхне първото.

# 77
Аз вчера купих на дъщеря ми зимно доста дебело яке.Тя си го хареса на Дино Габрово е и аз съм доволна , топло е , минахме евтино 49,00лв за размер 140... http://www.dino.bg/index.php?lng=bg&p=gallery&id=6&filter=8&m=729

# 78
Благодаря на всички за отговорите и съветите!  Hug

Tan4ence, чудесно яке и на доста приемлива цена. Със здраве да го носи дъщеричката ти!

# 79
  • sofia
Гласувах две,не мисля, че има нужда от повече.

# 80
Аз на моята съм и купила 3 якета на Dare2be, едно палто на Next, 2 пухини елечета пак на Next, 2 якета /едното по-дебело, другото по-тънко/ на H&M, 1 яке средна дебелина на "баклавички" от Tesco и още 1 якенце по-тънко пак от Tesco.
Смятам за тази зима да не и купувам повече и , че ще и стигнат.  Peace

# 81
  • София
Поне 2 якета, защото се случва да се намокри, изцапа и т.н., а зимните якета не съхнат бързо.

# 82
  • Ланкър, планините Овнерог
От миналата година съм със сушилня и установих, че и две са им много, но са с по толкова.

# 83
1 яке и 1 палто. Това е тази година. Предишните години е била само с едно и е било достатъчно.
И аз не разбирам деленето, за игра,за градина,за сватба. Нашите и двете стават за всички поводи.  Laughing

# 84
  • на последния етаж
Досега е била с едно и е било достатъчно.

# 85
Купихме едно яке - основно ще бъде с него. От миналата година едното все още му става и ще го ползваме за резервно.

# 86
Сложно ми е на мен да преценя.
Когато е с униформа, е редно да е с палто.Униформата е такава, че не предполага шушляково яке отгоре.Когато не е с униформ-зависи дали е с клин или е с панталон.Съответно, нищо, че темата не е за обувки, ама и обувките са според повода.Униформа с маратонки е нелепо-съответно е нужен ботуш/бота.Отделно-ходенето на пързалка...там е за апрески и шушляк вече.
Ако следвам всичко това-трябва ми по три.

# 87
  • sofia
Ауу, момиченце ли имаш та толкоз дрешки? Ние с мъжете сме лесни и икономични,да са живи и здрави децата.

# 88
Самите дрехи не са много. WinkПросто описах ситуация-има униформа, която е по-официална-не се носи с маратонки и яке.Следва палто, ботушки.Извън това не мога да я карам с палто, трябва си и яке и и апрески, за дните, в които е с клин и отива на тренировка например-неудобно е да е с палто.Имам две момиченца със сходни проблеми. LaughingНа театър не се ходи по клин и каратонки-те самите искат да са с рокля, а роклята се носи с обувки, палтенце.....ей такива неща си мисля.
...аз самата, когато съм с пола на работа-не съм с маратонки и яке, а с обувки и палто някакво, ако съм с дънки съм с яке и маратонки... Thinking
И това не зависи от пола.Мъжа ми, когато е с панталон е с обувки, риза, връхната дреха не може да е пухенка...а е палто пак.Ако е с дънки ще е с маратонки, пухенка.Значи и за момченцата важи, но докато са още малки не се налага.Моите момичета поотраснаха и им се налага да ходят и по официални поводи, концерт, а същевременнно и на рожден ден, купон, тренировка-все места различни, предполаат различно облекло.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 16:16 от Jizzlobber

# 89
Ауу, момиченце ли имаш та толкоз дрешки? Ние с мъжете сме лесни и икономични
Не всички с момчета са икономични Wink

Общи условия

Активация на акаунт