Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 31 **

• 60 697
  • 956
  •   1
Отговори
# 105
  • в рaя
Отдавна не съм се разписвала тук. При нас каката беше на антибиотик при изписването на бебето. Но не позволих да ми я вземат, винаги си се гледаме всички заедно.

Да ви се похваля, че моите дяволи вече се заиграват. Търсят се, малкия преследва кака си с паяка и постоянно и краде играчките. Тя пък си ги брани, карат се, абе супер мило на този етап. Тази вечер дори се боричката, а той дребния я дебне да я целува  Joy
По-напреде ми питаха за количката ми - тази е моята. Има си и кусури, но аз лично съм доволна. Чудех се дори дали да не я продам, но в последствие реших, че и тази зима ще съм с нея, защото все още ни се налага понякога да излизам с двете деца.

# 106
за породени според мен всички имат недостатъци ,ако е влакче или близнаци ,возиш едно празно място,ако ти се наложи да излизаш само с едното дете ,а при теб няма този проблем!това е големия + на тази количка и това, че е супер проходима ! аз и за миг не съм съжалила ,че я имам ,също разполагам с малък авто парк от колички удома ,но тази ми е много удобна  Peace от както съм с нея не съм имала проблем за излизане и не съм търсила варианти кой ,къде и как да ми помага  Wink

# 107
  • София
Благодаря за пожеланията.
И аз имам нужда от кураж. Напоследък все по-често се замислям да си купя мента-глог и валериан, някой знае ли може ли да се пие от кърмачки? Тея малките ме взимат на шега, правят ме на маймуна, вдигат  къщата с краката нагоре, аз капвам от умора по цял ден да вървя след тях, реват на почивки като усетят, че вниманието ми е към другото, абе тарикатчета си отглеждам и съм на ръба на нервен срив. Добре че свеки дойде днес та пое големия. Направо нямам търпение да се върна на работа, там поне ревове и пъсици няма.....

Краси, мента глог и валериан не помага а и не трябва да пиеш. Качвай ги на колата в такива моменти и идете някъде.
"Направо нямам търпение да се върна на работа, там поне ревове и пъсици няма....." - ИМА ИМА, НЕ БЪРЗАЙ ТОЛКОВА

lusi2607, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ и скоро пак тук  Peace

Тимиде, честита рожба!!!

# 108
  • София
timide, честита принцеска! Да са ви живи и здрави и кротко гледане! Simple Smile

Аня, поздравления! Откога караш следването? Аз записах един курс, ама.... незнам  Embarassed Много ми е трудно в момента. А последните дни ме мъчи главоболие и се дрогирам с парацетамол.
Записах през 2010г., на мен ми е второ висше и тъй като не ми признават бакалавърската диплома, за да запиша направо магистратура, започнах нова бакалавърска 4 год. Най-трудно ми беше докато работех - работа, учене, децата, домакинстване и всички роднини са далеч, мъжа ми се прибира късно от работа, буквално да нахраня децата и ги пращах в детската, за да чета до никое време. Много ми тежеше, че не им обръщам качествено внимание, та след като ме съкратиха, работих временно на едно място, но напуснах и решихме да съм в къщи следващите 2-3 години. Хем и аз да завърша, хем и те да изкарат първите класове в у-ще.

# 109
  • Варна
timide, честито бебче! Само хубави моменти за всички вкъщи вече!
Аня, поздравления за ентусиазма за ученето! Много хубаво правиш!
Аз от една година се боря с немския и нищоне ми влиза в главата. Все едно мозъка ми се е изпарил. Blush
krasidika, капките няма да ти помогнат.  Wink Удряй всяка сутрин по едно голямо "Майната му" и си слагай розовите очила. Нищо че къщата ще е малко неразтребена.
Мария, Hug
Ида, този метод "иди и се наплачи" сработва и при нас, обаче с малкия. Баткото обаче може да реве до посиняване с часове. Слава богу и това премина вече си е съвсем очовечен.

# 110
# 111
  • Варна
Little Evil, много тихо стъпваш.  Wink  Hug

# 112
  • София

hahaha

Добре дошла при нас  Hug

# 113
  • София
Благодаря! Записвам се да черпя опит...

# 114

Благодаря! Записвам се да черпя опит...

къде опит, къде разбиране...  Joy

# 115
Щом е "Малкият дявол" да заповяда, да не стои на прага! Mr. Green
Добре дошла и внимавай, тук вече се разговорихме за трето след 2 породени Grinning

# 116
  • София
Добре дошла и внимавай, тук вече се разговорихме за трето след 2 породени Grinning

Kъде две, там и три...лудницата и без това е пълна  Mr. Green.

# 117
  • София

Много оптимистично!  Mr. Green
Искам да чуя мнението ти и след една година  hahaha hahaha hahaha
Добре дошла!

# 118
  • София

Много оптимистично!  Mr. Green
Искам да чуя мнението ти и след една година  hahaha hahaha hahaha
Добре дошла!

Благодаря! Засега вървим добре, помощници освен таткото и сестра ми при инцидентни случаи няма /дори и след раждането/. При мен баткото е труден- проходи чак на година и половина, сега не иска и да проговори...Иначе се отличавам с доста здрава нервна система и все още имам вяра в себе си... Mr. Green След година, живот и здраве, ще въртя колелото на капитализма- да му мислят в градината!

# 119
Моя син започна да прави опити да говори на 2г7м когато тръгна на градина. Сега започна да прави изречения на 3г. Ще видиш че малко по малко ще започне да говори, не се тревожи за това. Малката и тя не е започнала да говоря освен 3-4-5 думи.

Общи условия

Активация на акаунт