Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 18

• 36 592
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Аз съвсем наскоро поръчвах, но доставката ми беше 9.95 щ.д. Поръчах обаче доста неща за проба, не само пигменти.

# 61
  • София
Аз преди около година поръчах 8 пигмента и доставката ми беше 9-10 долара. За мен мострените количества са супер предостатъчни. Дори и при ежедневно гримиране ще стигнат за доста време  Peace. На бележката/фактурата с продуктите от сайта, която беше в кашончето с пигментите бяха ми написали "Благодаря!" на български, ръкописно с химикалка  Mr. Green Heart Eyes. Сладурчета  Flutter.

Във темата за ФДТ никой не ме отрази, така че да попитам и тук. Търся ФДТ за нормална към суха кожа. Да не лепка, да не е мазен, да не е супер покривен и да не стои като маска. Освен това държа да е от средния ценови клас  Mr. Green. Има ли такъв продукт?

Копче, Ванилата е по-различен от Никс-кия Нюд  Peace.

# 62
Аз много се заинтригувах от тези пигменти и мисля да пробвам, но ми станаха интересни и другите MAC мостри, които сайтът предлага - някой пробвал ли е да поръча друго?

# 63
  • София
Аз съм поръчвала освен пигменти, също така и Bare Canvas Paint. Не беше годен за използване - беше твърде изсъхнал. Явно излизайки от своята опаковка, продуктът няма как да има същата консистенция дълго време.

# 64
Аз много се заинтригувах от тези пигменти и мисля да пробвам, но ми станаха интересни и другите MAC мостри, които сайтът предлага - някой пробвал ли е да поръча друго?

Точно на последната поръчка поръчах и различни от пигментите неща на MAC - няколко червила, но не съм ги получила още, за да споделя впечатления.

# 65
  • София/Горна Оряховица

Във темата за ФДТ никой не ме отрази, така че да попитам и тук. Търся ФДТ за нормална към суха кожа. Да не лепка, да не е мазен, да не е супер покривен и да не стои като маска. Освен това държа да е от средния ценови клас  Mr. Green. Има ли такъв продукт?

Цък. Аз лично обожавам колърстей  Heart Eyes .
Може да го намериш в Мориа, разоряващия магазин  Crazy .

# 66
Мишчица Ревлон фотореди(ако това се брои за среден клас).

База под ББ крема - да, забравя се за бенефитите от крема, остава си само като ФДТ отгоре. База над ББ - няма смисъл.

# 67
  • София
Копче, Ванилата е по-различен от Никс-кия Нюд  Peace.
Да, забелязах. Видях картинките и той ванилията си е направо...бял.
По-скоро, нюда на МАК ми се ще да сравня с Никс-а. Като гледам това е, по-скоро, което ме интересува като цвят. Thinking
Макар, че за сега се справям отлично с пигмента на Никс и съм много горда от факта. Flutter Hug

# 68

Буржоа ХелтиМикс Серум  Peace Колърстея е по-покривен, но въобще не стои, като маска  Grinning Ако си олуча цвета, мисля това да е следващият ми ФДТ, въпреки липсата на помпичка  Crazy

Ще взема другият месец и аз да спретна една поръчка на мостри на пигменти Grinning

# 69
  • София
Аз защо така съм останла с впечатление, че Колорстей е доста покривен  newsm78. За това се бях засилила към Буржоите. 1-2-3 разбрах, че е по-подходящ за мазна кожа и отпада. А този Ревлон фотореди дали се намира в Мориа? Някой да е обърнал внимание?

Копче  Hug.

# 70
  • в 1001-та нощ
Аз съвсем наскоро поръчвах, но доставката ми беше 9.95 щ.д. Поръчах обаче доста неща за проба, не само пигменти.

ах, а на мен ми предложи 40-50 долара  newsm78 и аз избрах доста нещица, но вероятно зависи и то обема и стойността  newsm78

# 71
Аз защо така съм останла с впечатление, че Колорстей е доста покривен  newsm78. За това се бях засилила към Буржоите. 1-2-3 разбрах, че е по-подходящ за мазна кожа и отпада. А този Ревлон фотореди дали се намира в Мориа? Някой да е обърнал внимание?

Копче  Hug.
Беше. Старата версия беше много по-покривна в сравнение с новата.
Иначе последният път като бях в Мория си имаше и Photo Ready. По описанието какъв фдт търсиш и аз ти препоръчвам Healthy Mix Serum.

# 72
  • София
Благодаря ви гърлс  Hug. Ясно е, че в събота ще посетя Мориа и ДМ/Лили..... Crazy. Дано да има подходящ цвят за мен  Praynig.

# 73

Точно на последната поръчка поръчах и различни от пигментите неща на MAC - няколко червила, но не съм ги получила още, за да споделя впечатления.

Знаеш ли какво представляват мострите на червилата?

# 74

Знаеш ли какво представляват мострите на червилата?

В самия сайт има картинка - http://www.thebodyneeds2.com/MAC_Lipstick_Sample_in_Angel_p/mac% … ample%20angel.htm
и е отбелязано, че в основата има прозрачно червило, върху което е поставена мострата на МАС.
Много интересно как ли ще изглежда на живо, но мисля, че ще дава добра представа за цвета и да прецениш в крайна сметка струва ли си да поръчаш именно този цвят в пълен размер.

Общи условия

Активация на акаунт