Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 397
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • España
Пак изгледах последната серия(5-та) .Още веднъж да кажа,че филмът за мен е направен перфектно-като краен кинематографичен продукт! А музикалното оформление е невероятно въздействащо!!!
Не знам защо,но си мисля,че Орлин ще излезе "скритата лимонка" накрая....сигурно ме гони параноя,но сега пък намирам нещо странно близко между името му и ......фамилията на Оля...тоест на нейния гениален митичен съпруг- Орловски...... newsm78....Орлин.... newsm78 #Crazy
А някъде четох интервю с Юрий Ангелов ,в което той споделя,че е разочарован,защото "образът му(на Распутин) тъкмо добил дълбочина и спрели снимките на 4-ти сезон!  Thinking

# 61
А някъде четох интервю с Юрий Ангелов ,в което той споделя,че е разочарован,защото "образът му(на Распутин) тъкмо добил дълбочина и спрели снимките на 4-ти сезон!  Thinking
Оле, ама Распутин и още по-дълбокомислен ли може да бъде?! Shocked Mr. Green

Шегувам се - нали все пак така нареченият четвърти сезон е това, което трябва - ако все пак се разберат - да се излъчва следващата есен?! А не оставащите за пролетта за серии?

Още веднъж да кажа,че филмът за мен е направен перфектно-като краен кинематографичен продукт! А музикалното оформление е невероятно въздействащо!!!
За мен също филмът като въздействие и кинематография е достатъчно основание да го гледам - просто защото ми е приятно да гледам добре направени сцени, а и вече така съм свикнала с героите, че ми е приятно и просто да ги гледам, дори и да им се губи понякога основната сюжетна линия Simple Smile

# 62
Действието върви като на забавен каданс с тези 45 мин седмично....

А аз установих, че почнах да свиквам с това темпо Laughing ...
Е, вярно е, че сега емоциите са по-малко, но пък действието върви към разплитане на загадките и динамиката тепърва ще се усилва.
Да се надяваме, де... Laughing.  

Колкото до сюжетните разкрития - разбрахме вечекой поръча нападението, а сега остава да разберем и защо е замислено като изнасилване... С нетърпение очаквам да разкрияткаква точно е връзката между проблемите на Коцев и Таня Стоева.

Конкретният извършител на изнасилването не ме интересува чак толкова. Все пак най-вероятна ми се струва версията това да е човек, който също като Коцев има лична причина да отмъщава на Таня Стоева. Вероятно точно тя го е пратила "невинен" в затвора за определено време или му е причинила друга някаква неприятност. Чудя се дали Иванов послуша съвета на колегата си (клоуна Велин Wink) и дали прегледа обстойно делата, които е водила Стоева. Най-вероятно не е открил нищо особено или просто Таня Стоева е била изрядна във всичко Laughing.

И все пак Христов продължава да ми е най-подозрителен от всички. При всички случаи го подозирам, че крие тъмно минало. Ако е така, то не е трудно да предположим кой точно му е помогнал да изплува на светло и го е внедрил в системата - Коцеееееееееев. За него вече си  знаем, че е доста вездесъщ и може без особени усилия да го направи ... Като гледам колко му е верен, мога само да предполагам колко много му е задължен.

Прегледах отново епизода, в който беше убит Миро и без особени усилия разпознах в килъра Shocked ... Христов - по характерния му стил на обличане и поведение. Това потвърждава, че именно той е най-довереният човек на Коцев. Не бих се изненадала, ако се окаже и в числото на тримата, които нападнаха Тео и Мая. Не изключвам като вариант и точно той да е изнасилвача.
Остава само да разберем  с какво конкретно е засегнат от Таня Стоева?  newsm78
Между другото не си спомням дали Таня и Христов изобщо са се срещали очи в очи. Припомнете ми.

# 63
simpatikonia, интересно наблюдение! Всъщност, още като разглеждахме ръцете с татуировките, ми беше направило впечатление, че ръката от записа е по-дебела, а от тези, които познаваме с татутата, Слав и Латиноса имат много слаби китки, за разлика от Христов, макар и да е слаб, има по-масивна китка.
Точно поради тази причина мисля, че не той е изнасилвачът на Мая, когато даваха спомените на Мая ясно се видя, че изнасилвачът има същата слаба китка като Слав. Което, разбира се, не пречи Христов да е биячът на Тео.

По мои спомени, Таня и Христов не са се срещали - в прокуратурата Таня се натъква само на Неделчев, а когато Иван го нямаше, сподвижник на Неделчев беше Велин. Възможно ли е обаче Таня да не го познава, да не знае, че той е следовател по всичките важни дела? newsm78 Едва ли... Звучи много логично и самият Христов да има зъб на Таня, макар че до момента не сме видяли да е проявил някаква емоция спрямо нея... или спрямо каквото и да било. Той ми изглежда като типичен хладнокръвен "килър", който е възможно и да прави всичко това само по заповед на Коцев, дори и не от признателност, а просто за пари.

А че Коцев е ръководен и от лични съображения, а не само за пари, в това не се съмнявам. Просто според мен, личните му съображения не са водещи. Но да видим - наистина чакам с нетърпение да ни разкажат нещо повече за начина, по който Таня (и Милото) са свързани с проблемите на Коцев...

Еех, как добре щяха да ми дойдат сега две серийки..... Rolling Eyes Ама... това е положението....

# 64
simpatikonia, не знам, може би си права, че Христов е убиецът на Миро, но на мен ми се стори, че убиеца е висок и едър, докато Христов е нисък и слаб... де да знам...

# 65
Всъщност, още като разглеждахме ръцете с татуировките, ми беше направило впечатление, че ръката от записа е по-дебела, а от тези, които познаваме с татутата, Слав и Латиноса имат много слаби китки, за разлика от Христов, макар и да е слаб, има по-масивна китка. Точно поради тази причина мисля, че не той е изнасилвачът на Мая, когато даваха спомените на Мая ясно се видя, че изнасилвачът има същата слаба китка като Слав. Което, разбира се, не пречи Христов да е биячът на Тео.

Lulu25, от теб ще стане следовател!
Остава само да изчакаме Христов да се издаде... и ще те назначим на негово място. hahaha
Дано да обичаш банички и бозичка, щото Неделчев ще си изтърка подметките да тича до лавката, за да впечатли новата си колежка. Joy

# 66
Да ви се похваля какъв подарък ми направиха  newsm44 newsm44 newsm44

# 67
  • у нас
мога ли някъде да гледам последната излъчена серия Rolling Eyes

# 68
Да ви се похваля какъв подарък ми направиха  newsm44 newsm44 newsm44

еее браво супер Simple Smile айде честито

# 69
Bgnetko, благодаря, че сподели клипа!
Teddy_l4, темата се оживи с твоите колажчета, аватар и подпис!
Подаръкът ти е чудесен.
Simpatikoniа, аз си мисля, че Милка си подхожда с Джони Grinning.
Гончев от самото начало ми е подозрителен. Възможно ли е той да
е бил състудент с Христов?

# 70
Христов и Коцев според мен работят в екип. Коцев в момента е
може би най- голяма заплаха за Пол и Мая. Целта му е да отслаби
силите на Стоева. Всичко лошо, което се случва с Мая, отслабва сили-
те на Стоева.

# 71
моля Ви, припомнете ми кой беше Христов?

# 72
момичета , има ли  от къде да гледам сериала  /освен в Voyo / . В реално време не мога да ги гледам сериите .
Има ли друг сайт където да са качени ?

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 13:44 от cveti.stoeva

# 73
Татуираният следовател, който работи с Иванов и Неделчев.

# 74
Татуираният следовател, който работи с Иванов и Неделчев.

Много благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт