Седем часа разлика - сезон 3 : Любов и война - тема 15

• 52 360
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
ето го клипчето което се върти по телевизията със съдействието на МИЛКА

малко ми се разминава звука и картината,и има леко забавяне, но утре ще се опитам да направя по добър запис
http://dox.bg/files/dw?a=20e1735296

# 31
Най-после и аз да се запозная с въпросното клипче  Hug
Супер е Laughing Само се чудя кое е първичното в случая - шоколада или любовта?
Защото героите в трети сезон ми изглеждат сериозно дрогирани с "Милка" - това са целувка след целувка, прегръдка след прегръдка  Rolling Eyes...

Изглежда въпросната "Милка" наистина върши чудеса.  Hug

Иначе приветствам идеята от "Джони" да се премине на шоколад... Това определено може да промени сценария - току виж войната Таня-Коцев завършила с примирие и прегръдки.... Ти да видиш!  hahaha

Само се надявам Милото да не прекалява много с шоколада, че Таня няма да може да се отърве от него hahaha. Постоянно ще иска да се гушкат Laughing, а това ще попречи сериозно на една друга сюжетна линия...  Joy Joy Joy

# 32
ето го клипчето което се върти по телевизията със съдействието на МИЛКА

малко ми се разминава звука и картината,и има леко забавяне, но утре ще се опитам да направя по добър запис
http://dox.bg/files/dw?a=20e1735296

еееееееееееее много ти благодаря, искам да те разцелувам  Laughing Laughing Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сърдечни благодарности отново. ако ми запишеш и другото клипче просто ще те позлатя  Rolling Eyes Laughing не не няма да ставам нахална, ако случайно го засечеш само  Blush

# 33
кое друго клипче имаш в предвид?

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 20:58 от bgnetko

# 34
Ех, ама много любов, много нежност, много нещо ! Simple Smile Междудругото, трябва да призная, че съм малко изненадана, че Милка са избрали точно този сериал за cross-promotion.
bgnetko, благодаря, че го сподели!  bouquet

И по този случай - сцената с Гончев не е от втори сезон, нали? Тоест, тепърва можем да очакваме, че той все пак ще се окаже в една кола, заедно с Таня?

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 23:09 от Lulu25

# 35
Ех, ама много любов, много нежност, много нещо ! Simple Smile Междудругото, трябва да призная, че съм малко изненадана, че Милка са избрали точно този сериал за cross-promotion.

Е, защо? Трети сезон прелива от нежност и всякакви опити за сближаване... Rolling Eyes

Колкото до втори сезон - става само за реклама на Здравното министерство  hahaha - елитна болница, неподкупни доктори, сестри като от журнал, сбъдващи всякакви еротични фантазии.... Joy Joy Joy Идилия!

Остава да се заемат сега и със съдебната система... До края на лятото колко му е да оправят и нея. Laughing А и кадъра с Гончев може само да потвърди, че и съдебната система е проработила в правилната посока.
Нищо чудно да видим накрая Таня като министър на правосъдието Peace

# 36
кое друго клипче имаш в предвид?

другото клипче е пак от този тип, пак със сцени които още не са излъчени, но него явно много рядко го дават, защото аз съм го хващала само 2 пъти. Simple Smile

А за Гончев, мисля че тази сцена предстои, най-вероятно след като Таня се сближи пак с Иванов, той ще и издейства някакъв начин по който да се видят.

# 37
Другото клипче е пак от този тип, пак със сцени които още не са излъчени, но него явно много рядко го дават, защото аз съм го хващала само 2 пъти. Simple Smile

Клипчетата са много интересни и най-вече заради неизлъчените кадри. Дано успеете да уловите и второто Peace.

А за Гончев, мисля че тази сцена предстои, най-вероятно след като Таня се сближи пак с Иванов, той ще и издейства някакъв начин по който да се видят.

Сцената не ми е позната и сигурно е предстояща. Съмнявам се обаче някой да издейства Гончев да бъде освободен (дори само, за да се срещнат с Таня). А  вариантът това да го направи принципният Иванов, направо го отхвърлям като възможност. Реално погледнато Таня може да се срещне с Орлин и в следствието. Тя е съдия, така че начин, а и повод винаги могат да се намерят.

Лично аз предвиждам като възможен вариант Гончев да сключи сделка с прокуратурата. Защо не? Особено, ако Таня го помоли. Реално погледнато Гончев не може да бъде обвинен за друго, освен за стрелбата срещу Милото и убийството на Къртев. Интересно ми е защо Къртев трябваше да бъде убит? И най-вече защо сценаристите са решили нещата да се случат точно така? Убедена съм, че има защо. Предстои да разберем.

Сигурна съм, че Гончев знае доста повече, отколкото ние си мислим. Надявам се, че Таня предвижда да го ползва като свидетел, а накрая и да го измъкне от затвора.
Изобщо не се съмнявам, че ще го направи. Peace
Таня умее да бъде благодарна на хората, които са били лоялни към нея ...

# 38
Може ли линкче към последните две серии  Praynig Hug

и аз  Mr. Green

# 39
Благодарим на bgnetko за видеото, а от мен и малко кадърчета

# 40
"Нежните" кадри от клипчето определено показват много интересни моменти Simple Smile

За Гончев и на мен първата ми асоциация беше, че Иванов е наредил на полицаите, които го пазят, да го пуснат за малко, за да се види с Таня (знаем поне, че той има правомощията да направи това). Не вярвам Гончев изцяло да отърве правосъдието - в крайна сметка, със сделка или не, той има едно сигурно убийство, а както сам цитира "За тежко умишлено престъпление сделка с прокуратурата не може да има". Друг вариант е за пореден път да го "отвлекат" от ръцете на полицаите Simple Smile

Виждам и че Майчето след страстните прегръдки със Слав, пак се мята на врата на Роки....

А пък за Таня и Иван...  е, ама много са хубави в тази сцена! Надявам се, че сцената не е просто от нечий сън  Joy
 Heart Eyes

# 41
Teddy_l4, благодарим за хубавите кадри!   bouquet

Не вярвам Гончев изцяло да отърве правосъдието - в крайна сметка, със сделка или не, той има едно сигурно убийство, а както сам цитира "За тежко умишлено престъпление сделка с прокуратурата не може да има".

Да, той наистина има едно сигурно убийство - това на Къртев, но то съвсем не беше предумишлено. Освен това репликата на Гончев, която цитираш се отнася до убийството на момичетата, а ние знаем, че не Гончев го е извършил. Иванов изобщо не вярва на самопризнанията му, а Таня е съвсем наясно кой го е извършил.
Тук има прекалено много фактори, които би трябвало да наклонят везните в правилната посока. Нали в крайна сметка се надяваме, че истината и правдата ще възтържествуват.  Peace

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 16:08 от simpatikonia

# 42
http://www.youtube.com/watch?v=1_sEdESxKKw

Ето още едно видео, но то не показва нищо ново. Не знам дали Sob пита точно за него

# 43
  • Ню Йорк
Аз пък в клипчето на Милка не виждам нито един кадър който да не е даван до сега.

# 44
Аз пък в клипчето на Милка не виждам нито един кадър който да не е даван до сега.

Ами ако са давани в епизода, който ще се излъчи във вторник за теб може и да не са нови. Но за мен ВСИЧКИ кадри са нови, като изключим накрая с милото и таня

Общи условия

Активация на акаунт