Незнам от къде да започна....преди повече от месец малката се разболя,сополи...после кашлица не силна но често се закашля.Започна едно ходене при лекари,3 различни педиатъра я гледаха и всеки казваше гърдте са чисти,някой вирус от яслата.Сополите се променяха жълти зелени воднисти после пак така,пи АБ и след 3 дена пак сополи,Т не е вдигала...това продължава 35 дни,след бурен скандал в яслата педиатърката така я насолих че най накря ни пусна секрет от носа!!!и честито Стрептококи в носа!!!след малко отивам да ми обяснят как точно ще се лекуваме.Другия проблем е че две седмици не беше ходила на ясла,сега ходи от понеделник,и вчера са казали на баба и че детето има много голяма промяна,свила се е много,стояла на страна а преди я хвалеха че е много весела,активна как си играела с децата винаги пеела с ентусиазъм.В къщи не забелязвам да е променена,но като тръгнем за яслата не ми говори като преди,замислена е и ме гледа едно тъжноооо
днес с глас ревнах в колата.Не е виждала баща си от 2 месеца и отскоро започна да го търси,ако и се скарам започва ''искааааам татиииии'' което не се е случвало досега.Започвам да си мисля че аз някаде сбърках,много ме притеснява това свиване в яслата,и незнамм какво да правя,ако я спра си мисля че после ще тръгне още по трудно.Някой преди беше писал за някакви книги мисля че на френска психоложка не съм сигурна,искам да почета малко как да реагирам в определени ситуации,дайте някой предложение за подходяща литература.и да се похваля,ще си имаме момченце,скоро потвърдиха пола...аз честно казано се позамислих малко,защото това ще е принца в нашето женско царство...само жени сме и от двете страни :lol:4 братов4едки и една сестра

хубав ден на всички
вест.
Аз реших сама да си направя.Ще си купя един обикновен без картинка и ще си сложа каквато снимка аз искам и с какъвто дизайн аз си направя :
.В градината поръчах две джобни, че да не чувства пренебрегнато детето, когато снимат другите 
дано скоро й мине на хубавицата, а многото гушкане само ще й помогне 
.
Трябва да отида на лекар, а все отлагам...

Така, че пробвай и един тест примерно 

какво става незнам един след друг ни нападат бацилите....