Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 126

• 75 938
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Мина ,първо искам да те поздравя за участието в предаването .С най голямо удоволствие гледах и нали съм си ревла си поплаках от радост.Ти наистина си прекрасен човек.От все сърце ти пожелавам ,здраве и успешно да реализираш това за което си родена .Бог да те закриля .
Бубе,Ради ,невероятно смели,талантливи и готини дами сте. newsm20
Мамаели8000,невероятен ефект на рибата .Наистина е като истинска. Hug
Галя 1803,меченцето е много сладичко .Имаш талант ,продължавай смеличко.
Цолова ,привет момиче ,ти направо ме разби с толкова много торти .Гледам и нещо не мога да определя коя ми е фаворит .Трудно ми е всички ми харесват.

# 601
Здравейте  wavey !Дойде време за рождени дни и този път реших,че ще творя тортата аз.Тук виждам страхотни неща и само се надявам да направя нещо поне на половината на всички красоти който виждам,че сте създали.Златни ръце имате да знаете.   bouquet  bouquet  bouquet .Блатовете и кремовете вече съм решила какви ще са,но сега ме притеснява най-много фонданеното покритие за от горе.Прочетох от първата страница почти всичко и най-лесно ми се струва това тесто което се прави от меките бонбони.Но да попитам и вас какво смятате е подходящо за новобранец като мен?И също става ли за моделиране на фигурки това тесто или е само за покриване на тортата? Благодаря предварително

# 602
Имаш в предвид за маршмелауз ли?Мисля че става .Аз правя само руска мастика 2 и съм много доволна .С него покривам тортите и правя фигурки.

# 603
А лесно ли се прави тази мастика?Че това с бонбоните ми се струва най-лесно.

# 604
  • ВАРНА морето сините вълни
момичета не мога да вляза в този сайт
 http://www.lovelytutorials.com/forum/index.php при мен ли е проблема -отваря се една страница със заглавието и едно прозорче за съобщения има и нищо не се случва

# 605
Да и на ме така ми дава.
 newsm78 newsm78 newsm78

# 606
момичета, здравейте. прочетох първия пост и напосоки по темите, но не можах да намеря дали има някакво видео как се разточва фондан и въобще техники по декорирането на тортите

ще съм благодарна, ако някой ми помогне да намеря

# 607
  • Бургас/Пз
момичета, здравейте. прочетох първия пост и напосоки по темите, но не можах да намеря дали има някакво видео как се разточва фондан и въобще техники по декорирането на тортите

ще съм благодарна, ако някой ми помогне да намеря

Заповядай http://www.youtube.com/watch?v=osC5SRtEg5k  Peace и тук също http://www.youtube.com/watch?v=IsrgS9eB1bE&fb_source=message

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 17:28 от ani_d

# 608
момичета не мога да вляза в този сайт
 http://www.lovelytutorials.com/forum/index.php при мен ли е проблема -отваря се една страница със заглавието и едно прозорче за съобщения има и нищо не се случва
Временно е, Бети, когато им се претовари сървъра. Сега може

# 609
  • ВАРНА морето сините вълни
Благодаря ти Мишленце - то било проста работа ама аз като не знам и се стреснах -пробвах сега става  Laughing

# 610
А за тази Руска Мастика II пише течна глюкоза,какво ще рече това?Аз имам,но не е течна,а е по скоро като мед който е почти захаросан-с нея дали ще се получи?

# 611
  • Русе
А за тази Руска Мастика II пише течна глюкоза,какво ще рече това?Аз имам,но не е течна,а е по скоро като мед който е почти захаросан-с нея дали ще се получи?
Става само леко я разтапяш в микровълновата

# 612
  • Русе
Сега по въпроса,доста торти съм изпуснала всички до една ужасно красиви...Момичетата с тортите ги гледах в неделя и искам да кажа,че само мога да Ви се възхищавам smile3501
Аз правих едно цветно недоразумение,залях го с бял ганаш,който изобщо не се получи,мисля,че причините са в продуктите и сметаната и белия шоколад са от Лидъл техни марки...никога повече...Заливах го по-два пъти и от страни все прозираше,накрая мазах със шпатулата и стана ужас,пръсках със златен спрей,но и той не помогна.Последните пъти само гафове,но с тази торта направо се разбих...Мъжа ми я носи до мястото на партито,на което бяхме поканени и тортата беше нашия подарък Embarassed кога и как я е наклонил,не знам ,но като отваряме кутията горния етаж се е изхлузил,направо щях да припадна...На две на три я закрепих,колкото да има лице и детето да може да се снима.Всички почнаха да ме успокояват че и така е добре,но....Иначе я направих на два еднакви по размер етажа за да може по-лесно да се реже,сложих подпори(сламки) 6 на брой,следващия път ще забия  шиш през подложката  на горния или ще уволня "носача".

# 613
Момичета може ли малко помощ?Искам тортата да е с крем Оле на д-р Йоткер но какво да сложа още че да не подаде от фондана.Може ли някаква рецепта. Благодаря ви предварително.

# 614
Мими585 Муса на Танита от Тортената библиотека на 1 стр., може и без крема сирене

Общи условия

Активация на акаунт