Намирате ли за необходимо да се дава предимство на бременни и майки с деца?

• 46 078
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 375
Аз нямам наблюдения кои са по съпричастни.Обаче ми направи впечатление веднъж-татко с количка в ГТ-като слизаше други мъже му помогнаха.А на жените обикновено никой не им помага-ни мъже,ни жени.Ей т'ва е мъжка солидарност.

# 376
  • Пловдив
Не бих очаквала повече жена да ми направи място където и да било.
Много правилно да не очакваш.

# 377
Отговорът ми в анкетата е "И на двата вида"
Изобщо не разбирам истерията на някои потребители.Честно.

# 378
  • София
Какво значение има дали си мъж,или жена,за да отстъпиш място на бременна?

Изглежда се смята, че жените уж са по-съпричастни.
Вижда се колко са, особено от мненията в темата. )

Ами! Виж анкетата, само шум вдигат.

# 379
muneca de porcelana, мадам тиква ти даде много точен пример какво й се е случило, но ти реши че историята и била малко пресилена. ooooh! Да ти изтекат водите в 6  месец, аз не мисля че е пресилено и твоето изказване беше ужасно грубо.
Мадам тиква, извинявай че отново говоря за твоя случай и много съжалявам за това което ти се е случило

Ами не, цитирах друг пост, а не нейния авторски. Казвам, че при рязко спиране на автобус може да пострада всеки без разлика на пол и възраст. В пиков час, обаче, нама как всички да са седнали, а по-скоро да се надяват, че ще слязат живи и здрави. Това, което й се е случило, в конкретния случай е много лошо и избощо не подлагам това на съмнение.

# 380
Много правилно да не очакваш.

Аз и сега не очаквам. Но все пак възпитанието се получава на една ранна възраст. ) После вече е късно.
Още по-жалкото е обаче, когато едни такива дами очакват децата на другите да са възпитани. ) Що? да погледнат себе си първо...)

# 381
А не ви ли прави впечатление, че искащите предимство на всяка цена, не отчитат обстановката, в която се намират? Например по една крайна алея в парка обичайно се карат ролери, има и доста учещи се.
Ама някои току-що снесли златното яйце смятат, че трябва дебелите им задници да бъдат заобикаляни, понеже пискливият вързоп, натоварен в количка автоматично им дава право да не се мръднат от средата на алеята. И до последно не вярват, че двуметровият мастодонт, който за пръв път се качва и крещи "ситуацияяяяя", няма как да ги заобиколи и не помръдват.

# 382
  • Ænima/Albuquerque
Тия ги има и по улиците. Даже пешеходците трудно ги заобикалят.  Mr. Green

# 383
Знаех си аз, че няма да излизам от вкъщи като се роди.
Ще се припичаме на терасата, малкият задник и аз с големия  Mr. Green Laughing

# 384
Ако караш бебешка количка и ролери едновременно - всички се отдръпват гарантирано  Mr. Green И се отразява много добре на задника.

# 385
  • Mars Hotel

Чак докато може да кара кола, за да не го блъскат в ГТ.  hahaha

# 386

Ти и сега не трябва да излизаш, пък недай боже да се возиш с градски транспорт. ) Или си на опашка. ) Много им пречиш на хората и си им трън в очите. )

Аз някъде преди 10тина страници попитах - колко бременни срещате на ден? На колко от тях се налага да отстъпвате място в транспорт, опашка и т.н.?
Една на ден, 5, 10?

# 387
Ама някои току-що снесли златното яйце смятат, че трябва дебелите им задници да бъдат заобикаляни, понеже пискливият вързоп, натоварен в количка автоматично им дава право да не се мръднат от средата на алеята. И до последно не вярват, че двуметровият мастодонт, който за пръв път се качва и крещи "ситуацияяяяя", няма как да ги заобиколи и не помръдват.

Joy Joy Joy

# 388
  • София
Не. Аз съм забелязала едни борсуци по улиците, без значение с количка ли си или без, явно не са чували, че в България движението е дясно и че трябва да се поместиш, за да се разминеш.

За неотчитане на ситуацията - да. Вървиш с количката по платното, щото тротоарите са заети с паркирани автомобили, и някоя дама ти минава почти през обувките с мръсна газ.

Резултат са от всеобщото изпростяване, предполагам.

# 389
Ако караш бебешка количка и ролери едновременно - всички се отдръпват гарантирано  Mr. Green И се отразява много добре на задника.
Не мога да карам ролери, та и аз ще съм от онези със ситуациите Joy
2 метра не, ама 1.80 и колкото там тежа като го излюпя яйцето, бая скорост ще развия  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт