Помогнете незнам къде да ходя и какво да правя вече ;(((

• 2 912
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • в полите на Балкана
Майка съм...детето ми е болно и много неща загубиха смисъл. Лекуваме се,лекуваме нея. А аз се опитвам да оцелея, за да съм до нея, за да съм и полезна по пътя, който трябва да извърви, за да видя оздравяването и ,за да направя всичко каквото е възможно и невъзможно ... Питат ме -А ти как си?...отговарям-Добре! А всъщност сърцето ми е рана...душата кърви... Заспивам много късно и скоро след това се
събуждам с чувство за вина...бързам да отида до леглото и за да я докосна, да се уверя, че е добре ....и така много пъти. И после се моля....Господи, дай и сили...Дай сили на една майка.
Момиче, вземи се в ръце. Всички тук сме майки на деца с увреждания и самосъжалението и обвиненията на никоя от нас не са донесли нищо добро. Стъпи здраво на земята и потърси професионалист, които да постави правилната диагноза на детето. Колкото по-бързо се постави диагнозата,толкова шансовете и са по-големи.
Сама си преценявате какво и как ще направите за детето си, но е добре да се вслушате в съветите, дори и в тези, които не ви допадат.Всички ние сме минали по пътя, по които вие сега сте тръгнали. Всяка от нас е посъвтвала от своята си камбанария, но пък всяка е искала да ви помогне.

# 16
  • густо майна Филибето
Liuboznatelna,жалко,че никът ти е Liuboznatelna......
АБР не е спам,колкото и да не искате да го приемете,това е най-логичната терапия създавана досега.

Разбира се, че не е спам, спамърски е подхода ти. Лично мен веднага ме отказва да чета. Каквото се информирах в началото, още с публикациите на vesnag това е. Ако промениш начина на поднасяне на информацията, ще е добре за всички. Никой не е спорил с  vesnag, не се ли питаш защо се случва с теб? Нямам нищо против метода, нито против това някой да го прилага, напротив. Особено ако сподели лични впечатления.

# 17
Първо приемаи факта, че детето ти не е като другите деца. Всъщност нито едно дете не е като другите. Всяко се развива по свой собствен начин, всяко си има някакви проблеми. Хората са казали, че лесно се гледат чуждите деца - защото не виждаме усилията на родителите и проблемите.
Ходили сте на няколко доктора - ако мненията са 50/50, отиди при още някой за арбитраж. Изрови информация по нета и бъди готова накрая сама да вземеш решение за детето си. Не разчитай толкова много на лекарите. В един момент ти ще трябва да избереш на кого да се довериш и чии съвети и препоръки да следваш. Както ти беше писала една мама, вероятно и твоето мнение ще се промени, но ще стигнеш до вярното решение, като се водиш от детето. Важното е да знаеш, че има алтернативи и все някоя е най-добрата за вас.
Спри да си внушаваш как детето ти страда - едва ли изпитва болка от това че не може да ходи. Страдаш ти и предаваш чувствата си на него, за това се вземи в ръце. Реши кое според теб е най-доброто за детето и го прави, а вечер спи спокойно и без чувство за вина. Не сравнявай детето с връзстниците му, сравнявай го с него самото, за да виждаш напредъка, а не изоставането. Намери време да му се радваш и гушкаш без да го съжаляваш. Съжалението се отразява много пагубно, в жението си да помогнем на децата и да ги улесним ние им пречим да се учат сами. Не можеш да промениш миналото от настоящето, но можеш да промениш бъдещето Simple Smile

# 18
здравей lusi_088 спокойно доктор Тонев  Grinning така си крещи такъв му е маниера той не е невролог а физиотерапевт така че той не поставя диагнози ,неговата работа е да назначи каква физиотерапия да се прави.там работи доктор Литвиненко който е невролог и е добър в професията си.Без значение каква е диагнозата ако детето има нужда от рехабилитация сте попаднали на правилното място там има страхотен рехабилитатор Ина Томова тя лекува мойта дъщеричка и постигна чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт