Зоната и ние - тема 11

• 56 799
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ти.

# 376
 Момичета, помагайте  Rolling Eyes правилно ли съм изчислила лещата  Wink :
Леща - 4 порции по 3 блока ПВМ
Леща 200 гр. - 4 блока В
Лук 260 гр. - 2 блока В
Дом.пюре 198 гр. по етикет - 3 блока В
Зехтин 4 ч.л. -12 блока М
Пипер 120 гр. 1/2 блок  В
Брашно 28 гр. - 2 блока  В
Чесън 4 5 скилидки
Сол черв. пипер чубрица
Моркови 40 гр. - 1/2  блок В
1.5 л.  вода 
И 12 блока протеин по избор - 126 гр.  пил.филе за 1 порция от 3 блока протеин

Имам ли грешки  newsm78

# 377
Мис Облаче , за лещата правилно си сметнала. Само протеина ти е под въпрос  newsm78, защото имаш по 28 гр за 1ПБ пилешко филе, което прави 84 гр за 1 порция от 3ПБ.

Maxima2 ,   bouquet

# 378
Мис Облаче , за лещата правилно си сметнала. Само протеина ти е под въпрос  newsm78, защото имаш по 28 гр за 1ПБ пилешко филе, което прави 84 гр за 1 порция от 3ПБ.

Радвам се, че вече влизам в крак  bowuu  А за протеина съм ползвала : ПИЛЕШКА ШУНКА (филе) 42 гр.

# 379
  • Пловдив
Здравейте! За един месец съм с 3.600кг. на долу, при положение, че нямам много за сваляне, стартирах 55кг., а днес съм 51.400кг. Супер, нали! Много съм доволна, при това в повечето случаи си тегля месото вече готово - 28гр., а сега се оказва, че е трябвало да е по-малко, допусках грешки и три вечери ядох десерт, че имах поводи. Споделям това, за всички онези, които още се чудят - струва ли си или не!? Е според мен определено си струва!
Сега имам един въпрос към по старшите - понеже съм в отпуск и не ми се става рано, при положение, че закусвам 9.3-10ч. Embarassed, как да постъпя, може ли да съкратя следобедната закуска и да мина без нея, тъй като става много късно след това за вечеря или искам, не искам да ставам рано?
Или, ако има вариант за който не се сещам...!?

# 380
 veselusha, разбира се, че няма да ставаш рано по време на отпуската си само заради едното ядене  Laughing . Просто този блок, който ти се струва най-излишен - в случая следобедната закуска го добавяш към обяда или вечерята, в зависимост от това кога си по-гладна или кога се събирате със семейството. Така за целия ден пак ти се събират същото количество блокове, които си си сметнала.

# 381
  • Пловдив
Благодаря, Дани! Hug  bouquet И аз мислех, че така е най - разумно, но не бях сигурна.

# 382
  • София
Оф, да се оплача! Напоследък съм много зле с храненето, та затова реших, че ако се разпиша в темата, ще ме е срам и ще започна отново да се храня по Зоната, а и ще има кой да ми се кара  Laughing
Тъй че да знаете! От днес стъпвам в Зоната. Дали със зелени или червени храни трябва да съм в нея!
Разписах се, отивам да си върша задълженията Grinning

MeRiTo, май май никой не иска да ти се кара  Laughing И с право - като ти гледам снимката, изглеждаш просто страхотно  Hug  Поздравления  bouquet

veselusha, супер резултат, много се радвам за теб  Hug И ще добавя, че освен минусите в килограмите, в зоната се постига и оптимално здраве  newsm10

# 383
  • Пловдив
 Moharet благодаря за подкрепата! Надявам се наистина да поддържам добро здраве по този начин, освен това основната ми цел е да стана мама, реших, че това е най-правилният начин за хранене за постигане на целта.
Имам отново питане, сестра ми също е в зоната, започна три дни след мен, но я мъчи запек. Някакви съвети по въпроса, освен да набляга само на зелените храни, какво друго може да направи?
Защото нещата се влошиха с времето, мислехме, че ще е само в началото, но уви.

# 384
При мен действа безотказно чаша гореща вода сутрин ма гладно.

ПП:  Laughing Червени храни, чай и секс за по-дълъг живот   Laughing  (Сами си изберете на кое да наблегнете  Wink)

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 10:49 от dani1712

# 385
Такаааа, ориз 1 блок изчислен по етикет /бял, едър, на Panino/ e 12 гр. суров - около 2/3 с.л. Като се свари тежи около 30 гр. и е с обем 2 равни суп. л. След този опит вчера за първи път си отсипах от пилето с ориз от общата тава /леле колко съм грешала в сметките преди  Embarassed/ и съм спокойна, че грамажите са максимално близо до верните.

1 блок каротф /онзи дето е небелен 50 гр./ като се свари тежи пак толкова - 48-50 гр. Обемът е като при печеният на фурна -2 с.л. с връх /не че може да е без връх, когато е на кубчета  newsm62/

# 386
  • Варна
Moharet благодаря за подкрепата! Надявам се наистина да поддържам добро здраве по този начин, освен това основната ми цел е да стана мама, реших, че това е най-правилният начин за хранене за постигане на целта.
Имам отново питане, сестра ми също е в зоната, започна три дни след мен, но я мъчи запек. Някакви съвети по въпроса, освен да набляга само на зелените храни, какво друго може да направи?
http://www.bg-zonata.com/faq/, въпрос номер 16!
При мене помогна чайче, уж за изгаряне на мазнини!

# 387
  • Пловдив
dani1712 ,lenybeibi  благодаря за съветите! Вода пием много над 3 литра дневно, явно е период, който надявам се скоро да отлети! Витамин С, всякакъв ли става?
Относно ориза - и тук здраво съм объркала нещата, добре, че го включвам изключително рядко!
Благодаря и на теб Maxima2 , че сподели и на останалите момичета, които си направиха труда да споделят грамажите преди и след готвене!  bouquet

# 388
  • София

veselusha и моята цел е същата  Hug
Колкото до проблема на сестра ти, аз също имах такъв проблем в началото, но откакто започнах да пия качествено рибено масло и пробиотици, всичко в момента е наред. Даже толкова добре, колкото никога досега не е било  Laughing Вие приемате ли някакви добавки?

# 389
  • Варна

За витамин Ц и аз се чудих какъв е този кистализирания даже писах в гугъла, но така и не разбрах. Предполагм че всякакъв ще върши работа.

А да питам относно рибенетото масло, аз сега си поръчах за първи път ще пия. То брои ли се за мазнина т.е към всеки блок ще трябва ли да намалим мазнините? Забързва ли се ефекта на слабеене като се приема рибеното масло?

Общи условия

Активация на акаунт