Зоната и ние - тема 11

• 56 798
  • 732
  •   2
Отговори
# 405
  • София
... Момичета за утре съм се запасила с торбички за работа закуска и вечеря  Laughing че да не взема да се отклоня от пътя хихих, та нали вече съм сериозна (уж) Приятен ден на всички пожелавам !!!  Hug

Добре дошла в клуба  Hug Аз всеки ден си нося кутийки с храна на работа - задължително за обяд и за следобедна закуска. Отделно на това си имам едно зоново барче в шкафчето, което ми е за всеки случай, ако се наложи да остана до късно на работа и пригладнея нещо  Laughing Има моменти, в които ми е досадно, но като цяло се чувствам супер защото знам какво ям, а и всеки следобед гледам колегите си как се прозяват и се отпускат на столовете си, а аз се чувствам енергична и в супер кондиция, което си е бонус  Laughing Късмет пожелавам и на теб и на мъжа ти. В началото ще бъде трудно, но не е е непреодолимо и резултатите си заслужават Hug Ако имате някакви въпроси или притеснения, ние сме тук и сме насреща  Hug

# 406
  • Варна
Moharet благодаря за подкрепата! Надявам се наистина да поддържам добро здраве по този начин, освен това основната ми цел е да стана мама, реших, че това е най-правилният начин за хранене за постигане на целта.
Имам отново питане, сестра ми също е в зоната, започна три дни след мен, но я мъчи запек. Някакви съвети по въпроса, освен да набляга само на зелените храни, какво друго може да направи?
Защото нещата се влошиха с времето, мислехме, че ще е само в началото, но уви.

Имам ново решение за запека, решава проблема сто процента. ЯЖТЕ КИВИ. Силно разхлабващо е, най важното е в сутрешната закуска да го има, аз лично си го сложих и в следобедната!
УСПЕХ!

# 407
  • Варна
Много вкусна и бърза рецепта 1 Б

В една чиния слагащ 360 гр гъби, посоляваш ги може и черно пиперче и ги слагаш за 7 минути в микровълнова.
Изваждаш ги и вътре в гъбките има сос, във всяка гъбка поставяш малко извара като се смеси със соса става супер, общото количество извара е 56гр. За да се допълни блока изяждаш 3 бадема или 3 маслини ....

# 408
  • Пловдив
 lenybeibi  благодаря за съвета с кивито, ще пробвам, а също и за рецептата с гъбки!   bouquet
Ini` на теб благодаря за хубавите филми, гледах първия за растителната диета, много ми хареса и се замислих доста, като се има предвид резултат на какви мащабни проучвания е. Втория започнах, но още не съм догледала!  Hug

# 409
  • Chicago/Varna
Мила наша единствена незаменима dani1712, newsm59  ura честити ти празници от от мен, естествено със закъснение   Cry за което се извинявам. Пожелавам ти от все сърце  най-вече здраве, и всяка сутрин да се събуждаш с купища позитивни мисли в главата Simple Smile Няма по хубаво нещо от тези две неща Simple Smile newsm68
Аз много скоро ще се завърна , и не се съмнявай, че ще пропусна да ви смъмря за някое провинение докато размахвам пръст  Joy, и може и да спретнем едно състезание, но определено ще е след средата на януари Hug
Дани, сори за закъснелите пожелания, но наистина времето ми е ужасно оскъдно тия месеци Simple Smile

# 410
  • Бургас
Честит Рожден и Имен ден,Дани! Извинявам се за огромното закъснение  Embarassed
Аз от доста време вече не съм в Зоната и затова все по-рядко чета,но се надявам все някой ден да се завърна във вашите редици

# 411
здравейте, момичета......силно се запалих по Зоната, моля да ми помогнете, не знам как да изчисля блоковете и ако има някаква таблица, с грамаж за блоковете......Мерси много !

# 412
Дани, честит имен ден на патерици и от мен ! Бъди жива и здрава и нека ти се случват само хубави неща !   bouquet

# 413
  • Варна
здравейте, момичета......силно се запалих по Зоната, моля да ми помогнете, не знам как да изчисля блоковете и ако има някаква таблица, с грамаж за блоковете......Мерси много !
zdr dobre do6la,vlez v www.bg-zonata.com,tam ima kalkulator za blokovete i tablica s gramaja i vsi4ko za zonata,USPEH! Izvinqvai 4e pi6a na latinica,no pi6a ot tel.

# 414
Благодаря на всички за пожеланията  Hug Трогнахте ме от сърце   bouquet
Най-после успях да изгледам филмите, които Ini`  ни посочи и идвам да си изкажа мнението  Laughing. Относно първия филм мисля, че е малко краен със своя призив за веганство. Но смятам, че истината се крие в думите на един китаец към средата на филма, че при тях месото присъства на трапезата , но в малки количества като подправка по- скоро. И при нашия режим се получава така . В началото като започнах режима всички ми се чудеха какви са тези 84 гр. месо, които си слагам на хранене. В нашето семейство за нормална порция месо се смяташе поне 200-250 гр за едно хранене. Но се оказа, че и с 84 гр човек може да се засити много добре. Смятам, че проблема идва от това, че американците ядат огромни количества месо и много пържено в неправилните мазнини, а не от това, че не ядат само вегетарианска храна.
Втория филм подтвърди извода до който и аз съм стигнала, че всичко е в главата на човека. Когато човек си промени гладната точка едно и също нещо изглежда по съвсем различен начин  Laughing .  Затова и съм си сложила тази източна поговорка в подписа.

# 415
Светло и благословено Рождество на всички! Здраве, щастие и топлина в сърцата и домовете ви!

# 416
Весела Коледа на всички   bouquet
Бъдете здрави,усмихнати и много щастливи.
Желая топли моменти със семейства ви!

След като избутаме празничните трапези,
предлагам едно дружно и сериозно влизане в режим!
  bouquet

# 417
  • HH
Весели празници и от мен  Close-mas:

Ini` напълно подкрепям идеята и освен, че я подкрепям имам нужда , защото чак сега оцених истинския ефект на зоната. След 2-3 последователни не-зонови хранения не се чувствам добре.
От утре в центъра  !!!

# 418
Весела коледа на всички
Много здраве и щастливи моменти

# 419
Здравейте момичета, преди време се хранех в ЗОНАТА и имах страхотни резултати, когато дойде лятото нямах време да си вдигна главата от работа и прекратих,за което искрено съжалявам. От днес съм решила да бъда по сериозна.Но пък започнах да спортувам 3 пъти седмично. Последните месеци доста похапвах, по скоро преяждах  Cry ,чувствам се дебела грозна и изморена Sad
Знам,че ЗОНАТА ще ми върне самочувствието и енергията.
Сега започвам да препрочитам страниците в темата,надявам се да помагате Hug
Та в този ред на мисли Simple Smile знаете ли семената от чия как да ги сметна колко грама за блок да си хапвам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт