Къде в Бургас (34)

• 71 012
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Баща ми е водопроводчик и не е фирма,за да взима скъпо...ако те интересува пиши на лични...

# 361
Не му е тука мястото, но да се оплача. Потресена съм от качеството на дрехите в Зара. Детско яке, което не е никак евтино да е с висящи конци и криви, набрани и изплюти шевове, все едно правено в час по трудово. Имам чувството, че бракуваната стока я карат тука и я продават на баснословни цени.

Долу-горе е така. Тук носят колекциите от преди 3-4 сезона, които са с най-ниско качество.

Дамаска и плат за покривки от складовете на Елпром и в Домко.

Аз да питам къде в Бургас се продават продуктите на Елеком и по-специално един модел преса за коса ме интересува?

# 362
  • Бургас
В магазинчето за козметика на ул. Левски.  Peace

# 363
  • Бургас
Момичета,някой да  е виждал къде продават филц? Открих само в Интелекта, но има 2-3 цвята и продава лист А4 за 2 лв.

# 364
В "Армстронг" /мисля, че така се казваше/-на ъгъла срещу музея до Общинска банка Peace
Аз все от там купувам-има различни цветове и определено бяха по-евтини.

# 365
  • Бургас
В "Армстронг" /мисля, че така се казваше/-на ъгъла срещу музея до Общинска банка Peace
Аз все от там купувам-има различни цветове и определено бяха по-евтини.

Много ти благодаря!   bouquet След малко съм там Simple Smile

# 366

Tired На 4 г., но благодаря! Ще си играя на него аз докато щерка ми порасне. Това иска и вече пет месеца ме подлудява с това си желание. Трудни ли са много игрите, гласови инструкции има ли? Тя познава буквите, но само толкова. С таблета си се оправя чудесно, но подозирам, че разликата м/у него и лаптопа е от земята до небето.

[
Щом познава буквите, ще може да играе на някои от игрите. Ние пък нямаме таблет, та скоро сигурно ще "преревем" за него.  Grinning Сигурно вече сте купили лаптопа?  Peace

# 367
Знаете ли склада зад КАТ Фигаро с какво работно време  е , и дали може да се пазари вече на дребно ?

# 368
В магазинчето за козметика на ул. Левски.  Peace

Магазинът на Вела ли имаш в предвид, защото там не продават Елеком, само Солинген?

# 369
Аз да питам къде в Бургас се продават продуктите на Елеком и по-специално един модел преса за коса ме интересува?
На Фердинандова,в  пресечката на кафе Кристал палас има едно магазинче за ел. уреди.Там съм виждала на Елком преси.

# 370
На Фердинандова,в  пресечката на кафе Кристал палас има едно магазинче за ел. уреди.Там съм виждала на Елком преси.

Купих си от складовете на Пиргос плод. Като се влезе вътре в ляво, жълтата сграда, качва се на рампата и по средата е склада, който е представител на Елеком. И цената мн ме устрои, даже е по-ниска от колкото е в сайта на производителя.  Peace

# 371
  • София
Момичета, наближава Никулден, вие откъде си купувате прясна риба? Скоро бях в Несебър, беше неделя и рибари на пристанището продаваха директно от лодките си. В Бургас има ли нещо подобно?

# 372
Къде има разнообразие от детски чорапогащници? Трябва ми слонова кост Confused

# 373
За Никулден пак всичко ще е майка си и баща си.  Money Както казва баща ми, прясната риба за бургазлии е лукс. Добре, че тая година имаше много риба или не знам какво там явление се случи, че хапнахме прясна морска риба на достъпни човешки цени.

# 374
Момичета, наближава Никулден, вие откъде си купувате прясна риба? Скоро бях в Несебър, беше неделя и рибари на пристанището продаваха директно от лодките си. В Бургас има ли нещо подобно?

Рибараското селище на Бургас се намира в Отманли. А, иначе нашата риба я хващаме от Метро  Laughing
А,миналата година се изхитрих и направо купих готова изпечена, защото у дома не са големи фенове на рибата и май само аз я ям.

Общи условия

Активация на акаунт