Ваксина срещу рак на шийката на матката - плащат 3х140 лева на лекар за дете

• 24 226
  • 220
  •   1
Отговори
# 90
Какво значи, че не е 100 % сигурен? По принцип нищо не е 100 % сигурно, най малкото заради риска от човешка грешка, но не съм чувала типизирането да е несигурно Rolling Eyes
Четох онзи ден интервю на български онкохирург във връзка с ваксината и той спомена за тези тестове. Сега ще го потърся.

Не мога да го открия.  Confused   Може и аз да бъркам нещо. Човекът казваше нещо от рода на това, че ваксинацията трябва да се прави на ранна възраст. Един от доводите му беше и този, че понякога по-възрастни жени, водещи полов живот и решили да се ваксинират, правят скрийнингов тест преди това, който излиза отрицателен, но въпреки това те са носителки и от ваксинацията им няма особен смисъл. Затова най-добре е ваксинация да се направи още преди започване на полов живот.
Съжалявам за лаишкото перефразиране. Утре пак ще го потърся.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 22:23 от Анонимен

# 91

Въобще не те разбирам. Хората от поколения насам мечтаят за откриване на лек за рака. Ти да не би да си против?

Гласувам "за", разбира се, но пак повтарям официално всичко е с главата наопаки. Това, което е вредно, се рекламира, а това, което е важно за хората, се спира по всякакъв начин. Най-любимият начин е премълчаване. Не го рекламират, не го регистрират. То изпада в забвение и хората почват да мислят, че това са бабини дивотии. ТЕЗИ, КОИТО ДНЕС ДЪРПАТ КОНЦИТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ПСИХОЛОЗИ.
Затова е нужно да се научим да мислим сами.

Ето например http://www.warandpeace.ru/ru/news/view/33395/ - информацията на руски
Ето така книгата се казва на английски «Seeds of Destruction. The Hidden Agenda of GMO» на Frederick William Engdahl

А така на руски "Семена разружения: тайная подоплека генетических манипуляций". (на български ще я преведа така "Разрушителни семена: тайната страна на генетичните мутации")

Фрагмент от 12-та глава на книгата "Противостолбнячная вакцина, Рокфеллер и ВОЗ"
(ваксината против тетанус, Рокфелер и ВОЗ)

....Организация "Мексикански комитет "За живот"" е направила собствено разследване и е установила, че Фондът на Рокфелер, който работи съвместно със Съвета за населението на Джон Д. Рокфелер-трети, Всемирния Банк, Програмата за развитието на ООН, с Фонда на Форд и другите организации, в продължение на 20 години съвместно с ВОЗ е работил над създаването на контрацептивна ваксина, използвайки хорионичния гонадотропин на човека  (hCG) във ваксината срещу тетанус и други ваксини....
.....За какво е бил необходим "носителят" за токсина на тетанус? Защото човешкото тяло не атакува собствения си естествен хормон hCG. Необходимо е да го излъжем, за да го накараме да  възприема hCG като външен враг. И така ние ще можем да произведем успешна контрацептивна ваксина с използване на антитела срещу hCG, съгласно думите на Дж.П. Тълвор, един от  учените, участващи в изследване...."

Пак се споменава за  хорионичния гонадотропин на човека  (hCG)  както и в първия ми пост, когато писах за смъртта на Александр Гончаров. Интересно е, че профилактично на всеки може да бъде сложена ваксина срещу тетанус съгласно това коя година той е роден и коя година е днес. Това пише на вратата на всеки лекарски кабинет. Независимо от резултатите от разследването на Организация "Мексикански комитет "За живот"".
Май на този Рокфелер и на ВОЗ им е станало навик да правят ваксини с хорионичния гонадотропин на човека  (hCG) и да ги разпространяват БЕЗПЛАТНО на хората по света.

# 92
В България ваксината слага ли се на жени, които са вече заразени?
доколкото ми е известно не. Прави се тест и типизиране за да се види дали е осител на рискови щамове ( поне такъв е моят опит).

Да не забравяме, че раковите щамове са 15. Питах дъщеря ми, тя каза, че приятелката й е правила изследване в лабораторията на Цариградско шосе срещу хотел "Плиска" и е платила за 3 щама 80 лева.
Не разбрах. Искате да кажете, че и тестовете са безплатни за всички 15 щама?
Тогава ще кажа на жените - сега е времето, в което трябва да правите тестове. За ваксините всеки сам си решава, разбира се. Но тестовете не пропускайте да си направите. На далавера сте.

# 93
http://www.dnes.bg/sport/2012/10/19/pochina-syprugata-na-radosti … -kishishev.171041

Liubo1 никой не те кара да предпазиш дъщеря ти насила, нали....?!
Аз пък не мога да оправдая фанатична позиция като твоята, но няма да тръгна да занимавам цял форум с това. Всеки има глава на раменете си и решава според познанията си.
Аз моята дъщеря мисля, че ще я ваксинирам, когато и дойде времето (сега е още бебе).
Себе си съм ваксинирала още преди да я родя...

# 94
Аз пък тази ваксина мисля да я пропусна. Аз вече имам хпв, минавала съм по процедури за дисплазия и не беше кой знае какво. Такъв рак е напълно предотвратим с годишни прегледи.

Аргументите на Любо са ми абсурдни, особено твърденията, че за рака нищо не се знаело. Търътънци - всеки месец излизат нови изследвания за клетъчните мутации, които отключват рак, за новоткрити карциногени и нови лечения. Миналата година излезе една много интересна книга  - The Emperor of All Maladies - която разказва с лаишки термини обстойно историята на лечението на рака и най-новите открития. Беше ми много интересна. Раковите заболявания са много сложна материя и за разгадаване, и за лечение.

# 95
Реклама точно по ТВ за ваксина против дифтерит, тетанус, коклюш няма, но сега практиката е да връчват рекламни материали на всяка бременна, в които присъства и тази, и другата срещу ротавирусите.
А и за ротавирусната има реклама по ТВ.

Прегледите и цитонамазка трябва да се прави на всеки 6месеца. На 1г. не е достатъчно. Това е много по-добра превенция от слагането на една ваксина със съмнителна ефективност.

В Англия по здравната каса цитонамазка се прави веднъж на 3 години след навършване на 40 години.

# 96

Аргументите на Любо са ми абсурдни, особено твърденията, че за рака нищо не се знаело. Търътънци - всеки месец излизат нови изследвания за клетъчните мутации, които отключват рак, за новоткрити карциногени и нови лечения. Миналата година излезе една много интересна книга  - The Emperor of All Maladies - която разказва с лаишки термини обстойно историята на лечението на рака и най-новите открития. Беше ми много интересна. Раковите заболявания са много сложна материя и за разгадаване, и за лечение.

Не се знае причината за възникване на рака, нали?
Така например Николай Левашов в книгата си "Същност и разум", том 1 на стр. 52 пише следното:

"Така всяка емоция, родена в дълбините на душата ни, се сблъсква с конкретно периодично повтарящо се ниво на активността на астралното тяло. Лавинообразното изхвърляне на първичните материи G и F в момент на опасност под въздействието на страха води не до плавното, както в случая с емоционалния биоритъм, а до драстичното намаляване на нивото на собствената мерност на астралното тяло. В този случай собствената мерност на астралното тяло може да достигне свръхкритичната стойност за астралното тяло, което води до нестабилността му и последващото разрушение. Клетката губи астралното и първото ментално тяло (при липса на ментално тяло се губи само астралното тяло на клетката). Качествената структура на клетката се разрушава, тя престава да изпълнява функциите си, но продължава да функционира като клетка, имаща ефирно тяло. Рязкото намаляване настига астралното тяло в една или друга фаза на емоционалния биоритъм със съответното ниво на собствената мерност. Появата на клетка(и) само с ефирно тяло сред съседните нормално функциониращи клетки на тъканите на организма, които в зависимост от функциите си имат едно астрално тяло или астрално и ментално, провокира неконтролирано клетъчно делене. Деленето се дължи на факта, че клетката с разрушени астрално и ментално тяло получава съща храна, както и съседните клетки. При това освободените при разпадането на веществата първични материи насищат само ефирното тяло на клетката. Ефирното тяло на такава клетка се насища максимално и възниква обратен поток на първичните материи G, който е по-активен отколкото при съседните клетки. В същото време само част от молекулите, влизащи в клетката с разрушени астрално и ментално тяло, се разпадат и органичните молекули започват да се натрупват в такава клетка. Когато концентрацията им достигне критично ниво, започва клетъчното делене. В организма започва да се развива рак ..."
Не разбираемо е, нали?
Ами трябва да се чете отначало, да се мисли, да се разглеждат фигурите към книгата. И нещата ще заспят.
При възрастен човек клетките в организма му не се делят, а се подменят. Деленето на клетки при възрастен човек е рак. Другият механизъм е пробитата или ослабена защитна обвивка около тялото на човека. Това е предпоставка за внедряване на астралните паразити - същности (души) на измрели животни и други същности (понякога човешки), които при внедряването си разрушават астралните проекции на физическите клетки. При обратната проекция на астралните клетки върху физическото ниво се проецират разрушените клетки. Това и причината ракът да се връща. Клетките се подменят през 4-15 години. Мисля, че на кръвта - през 4 години, а на костите - през 15 години.
Ракът се връща в по-сериозна форма, защото астралният паразит, след като се е внедрил, продължава да  разрушава астралните клетки. Лекарите изрязват само физически клетки, нали?

Незнанието е предпоставка за манипулиране. А в комбинация с парите стават чудеса. Лекарите ще свършат добре платената си работа, а ефектът  ще дойде след време. Днес жените рядко раждат на 20, все повече на около 30 годишна възраст. Всички правят кариера, още един аспект от съкращаване на население. Докато днешните деца ще разберат, че са стерилни, дори самите те ще забравят, че някога са правили ваксина. Перфектен план.
Интересно е, че на хоризонта не се е появил нито един лекар. Ами така е. Кой ли днес показва фиша си?

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 03:23 от Liubo1

# 97
Ето някой е нарисувал интересна картинка

Ако защитата е пробита и ако през дупката в защитата успява да се внедри паразит, за който ние сме потенциална храна, то се получава рак.

Е как може ваксина от 2 щама на ЧПВ да предпази от всички видове рак? Психологически се използва страхът на хората, създава се паника и се дава привидно тъй жадувано решение на проблема. Всички се успокояват, без дори да са разбрали, че са се хванали на въдицата. Рокфелер и ВОЗ не са глупави. Всичките тези похвати изучават журналисти в университета.
ВОЗ отпуска пари за разпространяване на ваксината, в които са включени и пари за докторите, за да работят по-усърдно. Във ваксината се използва хорионичния гонадотропин на човека  (hCG) в качеството на "носителя" на 2-та щама на ЧПВ и контрацептив готов. Ще го закрепим с още 2 ваксини и  стерилизацията ще е успешна. Да не говорим за страничните ефекти.

# 98
Хаха, стига вече.

# 99

Ха-ха ще е след време, а дотогава нещата все още могат да бъдат поправени. Но пък джипитата не се признават.
Аз пък намерих много интересно клипче, само че на руски. Е, нищо, ще го преведа, макар и да знам, че повечето хора няма и да го погледнат.

"Билл Гейтс, вакцины и сокращение населения на 15 %" (Бил Гейтс, ваксини и съкращаване на населението на 15%).
В него се разказва, че родителите на Бил Гейтс са били масони във Вашингтонската ложа. Във филма се казва, че не тези, които държат парите и за които постоянно се говори в медиите, управляват света. Те са просто икономически отдел. Управляват други фигури, които наистина са в сянка.
Бил Гейтс заедно с приятеля си Девид Рокфелер и жена си Милинда усилено работят по съкращаване на население. Бил Гейтсв клипа (1:10) казва, че в света днес има 6.8 млрд човека. Това число скоро ще стигне 9 млрд. Сега, ако ние действително ще свършим сериозна работа по разпространение на новите ваксини, в здравеопазването, услугите в областта на репродуктивното здраве, ние възможно ще намалим населението на 10 или 15 %.
Какви са тези нови ваксини и услуги, които иска да ни предложи световното здравеопазване, за да съкрати числеността на хората на 15%?
Основната дейност на многомилиардния Фонд на Бил Гейтс е БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ, в това число и ваксинация, особено в Африка и други развиващи се страни. Целта на Фонда е да се ваксинира всяко дете в развиващия се свят, в това число влизат и Русия, и Китай...
Галина Червонская, вирусолог:" С помощта на вирусопрофилактиката ние много силно изтощаваме организъм на децата.

Ваксината,  която е струвала 840 лева, днес се бие безплатно, лекарите получават пари за дейността си и само това днес може да започне да ни безпокои. Особено в светлината на приказките на Бил Гейтс например

# 100
Още се чудя защо модераторите не преместиха темата в Алтернативния форум, ама те си знаят. Thinking

# 101
Още се чудя защо модераторите не преместиха темата в Алтернативния форум, ама те си знаят. Thinking

Щом се заговори за ваксини, значи трябва да е в алтернативния подфорум.
Ей това нещо не го схващам.
Като не се притеснявате от ваксините, защо тогава се неглижират въпросите свързани с тях?

298, все пак сме в България, стига с примери от тук и там.

Ако човек е загрижен за собственото си здраве, то няма да чака на здравната каса или на други да се грижи за него.
Вместо да се популяризират цитонамазките (защото сред младите жени има такива, които изобщо не знаят какво представлява това) и да се дават пари за превенция (задължително 1г. цитонамазка), се тръби за "ефективност" от ваксина с-у 2щама на ЧПВ.

# 102

Щом се заговори за ваксини, значи трябва да е в алтернативния подфорум.
Ей това нещо не го схващам.
Като не се притеснявате от ваксините, защо тогава се неглижират въпросите свързани с тях?
Ти прочете ли въобще последната страница на темата и постовете на Liubo1? На мен ми се струва, че става въпрос за съвсем различни неща. Човекът си има стройна теория за устройството на вселената и иска да я сподели с повече хора. Каква по-широка трибуна от женски форум и тема, която веднага би предизвикала интерес? Нищо де, забавлявайте си се.

# 103
  Аз само искам да попитам Любо какъв точно е въпросния Левашов и откъде ги знае тези неща, които в по голния пост е публикувал?
 Виждам една извадка от глава от книга, окей, в която като истина от първа инстанция се прокламира например следното Лавинообразното изхвърляне на първичните материи G и F в момент на опасност под въздействието на страха води не до плавното, както в случая с емоционалния биоритъм, а до драстичното намаляване на нивото на собствената мерност на астралното тяло.
  Като по навътре в изследванията на Левашов, можеш ли да ни обясниш накратко какви точно експерименти е провел човека, как е разбрал за изхвърлянето на тая материя от астралното тяло и прочие.

# 104
Не ми се коментира световната конспирация( българската действителност ми е достатъчна)

За ваксината - всеки носи глава на раменете си и отговорност за децата си!
Много видео клипове има в нета, но този ме заинтересува със следното изречение:

According to its own documents, FDA has known since 2003 that the Human Papilloma Virus  DOES NOT CAUSE CANCER,  and in most case the virus is self clearing.......

http://www.youtube.com/watch?v=WCA5haGU6sI

Въпроса дали да ваксинирам сина си за мен не стои - отговора е АБСУРД!

Общи условия

Активация на акаунт